thunder-mug 31.07.09, 07:52 Eksluzywnie dla żydów na niniejszym forum Deutschlandfunk Freitag, 31. Juli 2009 15:50 Uhr Schalom Jüdisches Leben heute Drei Kantoren und ihre Gebete zum Schabbat www.dradio.de/dlf/vorschau/20090605/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają... 31.07.09, 09:00 Na sąsiednim forum u naszych “starszych braci w wierze” niejaka dawida1 powołuje się na SPIEGEL ONLINE, w rzeczywistości cytuje jednak Cytat (...) www.dziennik.pl/swiat/article421829/Niemieccy_neonazisci_Bic_Zydow_.html Niemieccy neonaziści: "Bić Żydów!" Autor: dawida1☺ 27.07.09, 21:44 ------------------------------- Odpowiedz Link
g-48 Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 10:54 Poglad poniekad sluszny ale znow by dostali w tylek ci biedni Zydzi a zlodzieje bankowi w USA powiedza znowu "Co nas obchodza Zydzi w Europie".Druga rzecz to Zyd Zydowi rowny nie jest. To nie Niemieccy neonaziści nie lubią Żydów pokroju pana Michaela Friedmana, Ja tez nie lubie tego puff papy a pultaly Raich Ranickiego tez nie Piekna pania Knobloch tez z jej jamrowaniem idzie mi na nerwy no nie mowiac o blizniaku Rainickiego Bartoszewskim to zdanie chyba moje juz sie nie liczy.Aleeeeeee! mam tez kolegow Zydow wspanialych ludzi. Odpowiedz Link
lepian4 Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 11:00 To Bartoszewski tez jest zydem? Moim skromnym zdaniem bez powolywania sie na ta odpowiedz, miedzy nim, a kolesiem Friedmanemm jest przepasc, na korzysc Bartoszewskiego. I to nie jest zwykly przypadek, jak chocby lewacka wyliczanka Hitler, Stalin, Lenin- tylko jeden z nich byl przestepca-reszta zbawila swiat!! Co ma tez Bartoszewski do psychicznie chorego szpiega Ranickiego? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 11:26 Bartoszewski oczywiście nie jest Zydem. A to, że Lenin i Stalin byli zbawicielami świata to już nie raz słyszałem - tylko zawsze od lepiana. Odpowiedz Link
lepian4 Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 11:35 Jaruzelski, ktory "zalegalizowal" ci nielegalny pobyt na tylach wroga, tez to mowil. Nawet ksiazke o tym napisales, a teraz znowu udajesz swietoszka. Wcale sie nie dziwie, ze ten pociag z uciekinierami tak czesto zrywa cie ze snu. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 11:55 Należą ci się słowa uznania za to, że powtarzasz jak baran bzdury po Jaruzelu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 12:05 Dziekuje za uznanie. Smiem twierdzic, ze powtarzam bzdury po tobie!!! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 12:10 lepian4 napisał: > Dziekuje za uznanie. Smiem twierdzic, ze powtarzam bzdury po tobie!!! > Protestuję - ja nigdy nie twierdziłem, że Lenin i Stalin byli zbawicielami - twierdziłem jednak i nadal będę twierdził, że lepian jest brunatną rasistowską gnidą. Odpowiedz Link
lepian4 Re: I niemiaszkowe kids z miejca się uspakajają.. 31.07.09, 13:06 Rozmawiamy o glupotach! Odpowiedz Link
thunder-mug ze względu na zły stan zdrowia... 31.07.09, 11:42 ja.nusz napisał: Cytat Bartoszewski oczywiście nie jest Zydem. O jego korzeniach jeszcze nic nie czytałem... Ale czytałem, że SS-Manni wypuścili go z Auszwicu, ze względu na zły stan zdrowia... A Józeph Cyrankiewicz prowadził w tym samym miejscu ożywioną działalność polityczną... (W wolnym czasie...) PS Orientuje się może ktoś, gdzie Bartoszewski pobierał lekcje języka niemieckiego? Mówi bardzo dobrze... Odpowiedz Link
lepian4 Re: ze względu na zły stan zdrowia... 31.07.09, 12:04 Bartoszewski jest przedstawicielem pokolenia, dla ktorego znajomsc jezykow obcych byla czyms oczywistym, wrecz banalnym, niegodnym twych emocji podczas roztrzasania tega watku. Dopiero po tym, gdy wiedza powszechna stala sie powszechna we wszystkich kurnikach, znajomosc jezykow obcych ta stala sie czyms egzotycznym, wrecz nienormalnym. Ot, taki efekt szabrowniczej ewolucji, o ktorej januszek tak pieknie nam tutaj, z uporem maniaka, opowiada. A historia Polski ma tez tak piekne strony! Wspomnijmy Uklad Henrykowski, ktory wyksztalcona polska szlachta przedlozyla swemu francuskiemu, swiezo upieczonemu Krolowi Polski, do podpisu. A ten jako prawowity chrzescjanin, po uroczystym odczytaniu tego dokumantu przez swiatlego podwladnego, podpisal sie trzema krzyzami!!! Odpowiedz Link
thunder-mug A Jej piękne córki to ja po kryjomu kocham. 31.07.09, 11:27 g-48 napisał: Cytat Automatyczna Dana33 Dla mnie twoj strach to zaszczyt! A ja Danę33 bardzo szanuję! Żyje u siebie w pięknej Jerozolimie, o co ja ją bardzo zazdroszczę. A Jej piękne córki to ja po kryjomu kocham. Oto oryginalne zdjęcie pięknych córek Dany33 Odpowiedz Link
fan.club Michel. qrwa, Michel... 31.07.09, 12:18 a nie Michael. W końcu to nie jest Gorbaczow. Odpowiedz Link
thunder-mug schlimmen Faux-pas 31.07.09, 12:50 fan.club napisał: > a nie Michael. W końcu to nie jest Gorbaczow. ---------------------------------------------- Odpowiedz Link
fan.club Re: schlimmen Faux-pas 31.07.09, 13:22 Auch zum Vornamen?! Das wusste ich wirklich nicht. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Eksluzywnie dla żydów na niniejszym forum 31.07.09, 09:44 I co Asieku, nadal będziesz twierdził, że nie masz pierdolca na punkcie żydów? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Eksluzywnie dla żydów na niniejszym forum 31.07.09, 10:05 ja.nusz napisał: Cytat > I co Asieku, nadal będziesz twierdził, że nie masz pierdolca na punkcie żydów? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja identyczny service oferuję dla wszystkich kongregacji... Bardzo żałuję, że Dradio nie oferuje Allah-Dienst w sobotę dla naszych braci i sióstr w islamie... 5 x dziennie w każdym dniu tygodnia to by była już mała przesada..... Ale nikt nie jest prorokiem we własnym kraju... Może jednak niedługo... I tego się doczekamy??? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Eksluzywnie dla żydów na niniejszym forum 31.07.09, 10:33 I co januszku, nadal będziesz twierdził, że nie masz pierdolca na punkcie Asieka? A.nusz ci sie uda! Odpowiedz Link