aendo Re: Książki o Chinach 20.04.05, 23:49 Ojej, przez przypadek nie dokończyłam, więc jeszcze raz: w te wakacje wybieram się do Chin. Zaglądam na ten wątek z nadzieją, ze dowiem się czegoś, a tu cisza: ( A ja właśnie poszukuję książek o Chinach, tylko nie czysto "naukowych" o histori czy geografii Państwa Środka, tylko jakiś reportarzy, relacji, wspomnień... Jeśli ktoś z Was ma coś na myśli to będe wdzięczna za podpowiedź! Pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link
chomskybornagain1 Re: Książki o Chinach 30.04.05, 14:40 z tego co wiem to w polsce takich nie ma, ale ja 15 maja lece do polski wiec moge cos przywiezc. Jarek Odpowiedz Link
shaloma Re: Książki o Chinach 11.05.05, 11:26 A co sądzicie o tej książce, czy warto ją kupić? www.merlin.com.pl/frontend/towar/329077 Odpowiedz Link
chomskybornagain1 Re: Książki o Chinach 12.05.05, 17:00 pamietam taki tytul chyba to kiedys czytalem ale wydane to bylo w latach '80. nie wiem czy to to samo. Jesli to samo to przeczytac warto ale od lat '80 wiele sie zmienilo. Odpowiedz Link