Dodaj do ulubionych

Zajęcia dla 2 latka

21.10.09, 08:08
Witam, szukam jakichś ciekawych zajęć dla mojego dwulatka(2,4). Chodzi mi o
to, żeby mógł sobie poskakać, pośpiewać w gronie innych dzieci. Czy może ktoś
mógłby mi polecić takie zajęcia? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: Zajęcia dla 2 latka 21.10.09, 09:18
      forum.gazeta.pl/forum/w,46412,100967011,100967011,musicalbabies_wtorek_g_17_00_zapraszamy.html
      lub Klub max dance-zajęcia taneczno-ruchowe dla 2-3 latków.
      Pierwsze to zajęcia z nauką języka angielskiego,a drugie podobne,ale po polsku.Różnią się ceną,no i do Klubie tańca można wykupować jednorazowe bilety(chyba 15 zł za godz).
      www.maxdance.pl/
      • marzeka-d Re: Zajęcia dla 2 latka 21.10.09, 10:43
        Dziękuję, a może ktoś ma jakieś doświadczenia z Max Dance? Jak wyglądają takie
        zajęcia dla dzieci?
        • mama_amelii Re: Zajęcia dla 2 latka 21.10.09, 10:56
          Na Tysiąclecia prowadzi bardzo fajna pani Emilka.Zajęcia polegają na zabawie(tak jak w przedszkolu).Pani śpiewa piosenki z pokazywaniem,a dzieci naśladują.Tańczą w kółeczku,bądź z rodzicem(we wszystkich zabawach uczestniczą rodzice).Zajęcia trawją około 40 min,bo takie maluszki już po tym czasie się rozpraszają.Niektóre maluchy nie bardzo chcą robić to co pani,ale w tym wieku to normalne.Ważne,że są w grupie.Moim zdaniem takie zajęcia są fajne dla dzieci nieprzedszkolnych,właśnie dlatego,żeby pobawić się z rówieśnikami,nauczyć się jakiejś zabawy,piosenki.
          • marzeka-d Re: Zajęcia dla 2 latka 21.10.09, 11:02
            A czy może była Pani na zajęciach musical babies? chodzi mi o porównanie, które
            zajęcia są ciekawsze.
    • mama_amelii Re: Zajęcia dla 2 latka 21.10.09, 17:09
      Przyjdź we wtorek na 17 i sama się przekonaj.Pierwsze zajęcia za darmo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka