Dodaj do ulubionych

noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na amen.

01.01.10, 15:32
jak sie afiszuje z wizytowka swoja, to krew mi sie gotuje...
kazdy wpis przeciwko niemu, to wpis przeciwko zlodziejowi, oszustowi,
lapowkarzowi,komus, komu zieloni nie przeszkodzili niszczyc
srodowiska,ustawiac przetargi,zawyzac koszty,itp, itd...

rafal.kosno7
Każdy wpis przeciwko zielonym to wpis złodzieja oszustwa łapówkarza
kogoś komu zieloni przeszkodzili niszczyć środowisko, ustawiać
przetargi zawyżać koszty itp. itd.

Obserwuj wątek
    • rafal.kosno7 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 01.01.10, 18:34
      PO prostu sumienie cie niePOkoi złodzieju łapówkarzu i kłamco
      • stachkonwa Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 01.01.10, 20:25
        rafal.kosno7 napisał:

> PO prostu sumienie cie niePOkoi złodzieju łapówkarzu i kłamco
        >

Jak pisałem, jesteś mistrzem w persolanym atakowaniu innych. Co to
        za miłosnik środowiska, który, jak w twoim przypadku doskonale widac
        nienawidzi ludzi.
        • osemek Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 01.01.10, 20:44
          Środowiska też zresztą nienawidzi. Starczy mała wrzutka za
          "ekspertyzę" i coś co miało być szkodliwe dla środowiska nagle już
          panu Rafałowi nie przeszkadza. Nie chcę się spierać o Białą, bo tam
          rzeczywiście powstała wyspa dla kaczek. A to czy jej wymyślenie warte
          było 40 tysięcy złotych (a tyle, o ile mnie pamięć nie myli pan Rafał
          za wymyślenie wyspy wziął), to już zupełnie inna sprawa. Natomiast
          browar Dojlidy jak chłodził instalacje amoniakiem, tak dalej chłodzi.
          Najpierw pan Rafał protestował przeciwko rozbudowie, zwracając uwagę
          m.in. na ten amoniak, a jak mu zlecili ekspertyzę, to protestować
          przestał. Z tego co pamiętam jeszcze wcześniejszą historię z
          rozbudowę EC to tam też eksperckich pomysłów pana Rafała w życie
          raczej nie wcielano. A protesty się skończyły. I gdzie jest panie
          Rafale pana plan zagospodarowania terenów nad rzeką Białą, na który
          dostał pan pieniądze za odstąpienie od protestów przeciwko budowie
          linii przesyłowej w okolicach Branickiego? Czyli co - są pieniążki,
          to natura przestaje się liczyć? Ludzi pan nienawidzi i przyrody
          również. W sumie to panu współczuję, wyjątkowo żałosne ma pan życie.
          Ale za jedno pana nie lubię - swoją pazerno-destrukcyjną postawą
          szkodzi pan ochronie przyrody bardziej niż drogowcy, Lasy Państwowe i
          tysiąc idiotów wywożących śmieci do lasu lub palących je w piecach
          razem wziętych. Sprawia pan, że ci co nie chce im się samodzielnie
          myśleć, słysząc hasło ekologia od razu widzą pana. Chociaż z ochroną
          środowiska na prawdę ma pan niewiele wspólnego.
          • shiva772 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 01.01.10, 20:56
            osemek napisał:
            Chociaż z ochroną
            > środowiska na prawdę ma pan niewiele wspólnego.

Za to z kształtowaniem wizerunku ekologa świra i wroga publicznego
            numer 1 - ma pan bardzo wiele wspólnego. Z krzywdą dla środowiska -
            jeszcze trochę a ludzie będą zatykać uszy na hasło "ekologia".
            • competer1 Rafale Kosno! 01.01.10, 21:46
              Rafale Kosno! To prawda, że wziąłeś kasę za ekspertyzę od Browaru Dojlidy i następnie zaprzestałeś oprotestowywania instalacji z amoniakiem, która do dzisiaj tam działa? Bo jeśli tak to wg mnie jesteś normalny łaps pospolity, ewentualnie szantażysta. Wiarygodności za grosz, przejrzystości również. Ja do dzisiaj czekam na oficjalną informację z twojej strony na zadane pytania. Ilu członków ma twoja pseudoekologiczna organizacja? Pewnie dowiemy się dopiero z rocznego zeznania :).
              • spragniony_bidet Re: Rafale Kosno! 01.01.10, 22:38
                Karmcie qoorwa trola nadal .
                Większy rozgłos , zawsze to więcej ekspertyz będzie .
                Mam nadzieję , że za darmo nie reklamujecie tego trola , myślę , że parę złotych
                z ekspertyz Wam też kapnie , chyba , że ktoś idiota , to gratis reklamę
                przygłupowi robi .
                • competer1 Re: Rafale Kosno! 01.01.10, 23:52
                  Żle to oceniasz. Troll to ktoś zazwyczaj anonimowy, większej krzywdy raczej nie może nikomu zrobić. Tutaj mamy gościa, który żeruje w realu na nas wszystkich. Jak widać nie ma ochoty na udzielenie wydawałoby się prostych odpowiedzi. Każdy, kto nawet przypadkiem wpadnie na wątek z tymi pytaniami, uzmysłowi sobie z kim ma do czynienia. To natomiast spowoduje, że prędzej czy później Kośnie powinie się noga.
                  • emilia1245 Re: Rafale Kosno! 02.01.10, 00:26
                    To może ktoś w końcu zatrudni tego pasożyta społecznego .
                    Proponujcie ,do czego on może się nam , uczciwemu społeczeństwu nadać.
                • shiva772 Re: Rafale Kosno! 03.01.10, 00:24
                  spragniony_bidet napisał:

> Karmcie qoorwa trola nadal .
                  > Większy rozgłos , zawsze to więcej ekspertyz będzie .
                  > Mam nadzieję , że za darmo nie reklamujecie tego trola , myślę ,
                  że parę złotyc
                  > h
                  > z ekspertyz Wam też kapnie , chyba , że ktoś idiota , to gratis
                  reklamę
                  > przygłupowi robi .
                  ------------------------------------------------------------
                  Tak samo ty karmisz jak i my :)))) Wpisałeś sie do wątku więc też mu
                  gratis reklamę zrobiłeś podbijając temat. Darmo to zrobiłeś?
                  • 3-antoni Re: Rafale Kosno! 03.01.10, 00:59
                    Nie ma mowy o karmieniu, jeżeli już, to wręcz przeciwnie, czyżbyś nie zauważył,
                    że zbliża się czas przekazania 1% fundacjom i działania Pana Rafała przybierają
                    na sile na wszystkich forach, coraz więcej postów. Może chociaż w ten sposób
                    uchroni się kilka jeleni...
                    Pewnie po raz kolejny powiem, jest wielu, którzy nawet te drobne kwoty
                    wykorzystają z pożytkiem dla innych, a nie w sprawozdaniach wypisują bzdury, że
                    Stowarzyszenie przyniosło kolejny raz stratę, a pieniądze poszły na zakup
                    czasopism, rzecz pierwszej potrzeby szczególnie w dobie internetu.
      • 3-antoni Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 06:27
        Szanowny Panie Rafale, być może moderator nie usuwa moich postów, gdyż sam jest
        ciekaw odpowiedzi na moje jakże proste pytanie:

ilu członków liczy chwalebna federacja???
        wg moich wyliczeń

Federacja Zielonych = 1 - Rafał Krosta = 0

to żadna lipa, w sprawozdaniu Federacji wpływy ze składek = 0
        (kłaniają się MARTWE DUSZE Gogola) od kilku lat

a w statucie jak wół jest zapis:
        18. Utrata CZŁONKOWSTWA następuje na skutek:
        b 4) Nie opłacania składek przez okres jednego roku.

A być może dlatego. że w odróżnieniu od Pana nie obrażam innych, nie rzucam
        oszczerstw, nie wyzywam od idiotów.
        Nie zapisuję też do żadnej partii, nie oskarżam o zoofilię, czy męczenie
        zwierząt, a właściwie jednego i nie jest to bynajmniej kotka, a zwierzę rodzaju
        męskiego. Wypisywanie w sprawozdaniu, że kasę wydało się na gazetki? To z
        kompletem świerszczyków o wiele za dużo...
        Przypomnę Panu, że już sie spotkaliśmy (nie bolały zbyt mocno cztery litery, a
        może to była przyjemność?) i gdyby dokładniej przyjrzał sie Pan otoczeniu, to
        pewnie zauważyłby podziękowania od kilku Stowarzyszeń za pomoc, a Pańska
        ekspertyza to mi chyba jako dekoracja WC potrzebna, bo może porozmawiajmy o
        Pańskich kwalifikacjach, wykształceniu, doświadczeniu zawodowym...
        Ośmiesza Pan się tylko i przez swoją pazerność pomniejsza wiarygodność tych,
        którzy naprawdę chcą robić coś dobrego.

na mój 1% podatku nie masz co liczyć Panie Rafale, takie miganie się od
        odpowiedzi...
        cóż mocno śmierdzi.

• wydebilowana_blondynka Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 02:01
      bogo2 napisał:

> jak sie afiszuje z wizytowka swoja, to krew mi sie gotuje...

niech zgadnę, jestes antysemita...
      • competer1 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 10:24
        Niech zgadnę. Kosno to czarny albo żyd?
        • osemek Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 11:01
          Nie zgadłeś. To dobry Polak i katolik a krytyka państwa Izrael zajmuje
          w jego licznych elaboratach wiele miejsca.
          • competer1 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 11:20
            Jakoś w cudzysłów należało te stwierdzenia wstawić, bo ironii można niedostrzec :).
          • rychukalisz Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 18:01
            osemek napisał:
            > Nie zgadłeś. To dobry Polak i katolik

tak bardzo dobry katolik jak Jerzy Urban bo ciagle krytykuje polski
            katolicyzm.
            • 141288bs Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 18:38
              Jesli nie odpowiada to;zgadza sie z przedstawionymi zarzutami.
              • ultramontanist1 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 19:28
                Ja tam nie jestem zwolennikiem wklejek, ktorych nie da sie czytac bo co drugie slowo zaczyna sie na "PO".
                Nie jestem tez zwolennikiem oskarzania wszystkich, jak leci, o przekrety.
                A moze, chocby na zasadzie regul matematycznych, znajdzie sie troszke ludzi rownie swietych, nie zyjacych z przekretow i nie jedzacych miesa jak i "zielony"?
                Ale, zakladanie watkow, ktorych celem jest zlinczowanie "zielonego" to juz przesada.
                Huzia zlego na jednego.
                Taki atak jest poprostu nie-ekologiczny!
                Tymbardziej, ze sa dni kiedy to bialostockie Forum poglebia sie w chandrze unynskiej i wtedy jedynie "zielonego" stac na energie by cale to forum wydobywac z chandrycznego marazmu.
                Niech rozkwita sto kwiatow! (maxyma Mao Tse-Tunga z lat, kiedy byl mlody i sam nie popadl w kult jednostki tzn., jego).
                • competer1 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 02.01.10, 20:29
                  Wklejki to również sposób na życie. Jest to zapewne stała część jego pracy. Jeśli byłby w miarę przejrzysty, jego praca przynosiłaby nam wymierne korzyści, których nie trzebaby długo szukać, to byłby chwalonym człowiekiem. Łatka ekoszantażysty nie przykleja się łatwo. To, że z niego kręcioł wiedzą ludzie od których praktycznie wyprosił kasę na sprzęt komputerowy. Nie wiedzieli, że zasponsorowali jednoosobową organizację :).
                • stachkonwa Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 03.01.10, 09:41
                  "A moze, chocby na zasadzie regul matematycznych, znajdzie sie
                  troszke ludzi rownie swietych, nie zyjacych z przekretow"

Właśnie w tym rzecz, że jego sposób na życie przypomina
                  sławetne "kup pan cegłę" z filmu bodaj "Ewa chce spac". Mechanimz
                  jest taki "albo blokuję inwestycję, albo zgadzacie się, bym wam
                  napisał ekspertyzę, a wy wpłacicie na konto mojej organizacji pewną
                  sumę, a to, czy wykorzystacie tę ekspertyzę już mnie nie
                  interesuje". I po wpłaceniu tej sumy to, co miało byc groźne dla
                  środowiska nagle groźne byc przestaje. Jeśli to ma byc świętośc to
                  raczej jest to świętośc rodem z jakiejś satanistycznej sekty...

Pan Rafał w żadnym wypadku nie jest świętym człowiekiem. Cudzysłów w
                  słowie "zielony" tez jest jak najbardziej na miejscu. Wszystkie
                  znane mi organizacje ekologiczne odcinają się od jego działalnosci.
                • bogo2 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 08.01.10, 17:10
                  chyba sie nie rozumiemy...nie chce linczowac zielonego...
                  chce go zniszczyc , jak chwasta, ktorym jest...!!!

ultramontanist1 napisał:
                  (...)
                  > Ale, zakladanie watkow, ktorych celem jest zlinczowanie "zielonego"
                  > to juz przesada.
                  (...)
    • spragniony_bidet Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 27.03.10, 00:03
      popieram
      • bogo2 Re: noworocze zyczenie, zniszczyc zielonego na a 27.03.10, 16:01
        dzieki.. !
        spragniony_bidet napisał:

> popieram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka