Gość: Piotruś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 14:36 Oni są pajacykami te hiphopy i brejkdensy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex.4 Re: Młodystok 2004 IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 19.02.04, 00:19 wazne jest, aby miec fantazje... zyje sie raz i wrazen raz nie zdobytych nie uzyska sie juz... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Młodystok 2004 IP: *.iig.pl / *.iig.pl 27.02.04, 19:10 siemcia wszystkim!!! sam jesteś pajacem!!! człowieku ty się znasz na muzie??? caluski wam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Młodystok 2004 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.02.04, 08:24 ja byłem pajacem punk rocka. i graficiarzem też. choc w moich czasach nie wykonywało sie murali tylko trzaskało szablony. nie było też didżejów. po prostu wkładało się kasetę do magneta, albo puszczało płytę. i podobnie jak max cegielski (mandala sound system) nie bardzo do tej pory kumam, jak może być gwiazdorem ktoś, kto majstruje przy dwóch gramofonach i kilku pokrętłach? ale niech sobie będzie. najbardziej zaciekawili mnie owi projektanci mody. za moich czasów (tuż po dinozaurach) w białymstoku był tylko jeden kreator mody - wojciech bokłago de boff. czy ci współcześni tez się tak ładnie nazywają? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Młodystok 2004 28.02.04, 13:36 to zabawne. Starci czegoś nie rozumieją, więc chcą cenzurować... Piotrusiu wiecej tolerancji... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Młodystok 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:12 Maria Kempisty nieźle się nazywa.. w sam raz na rynek światowy... o ile to jej prawdziwe nazwisko. Klaudiusz ma ciekawie adekwatne nazwisko do imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoop Re: Młodystok 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:23 Piotruś nie cwaniakuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAPOL Re: Młodystok 2004 IP: *.elpos.net 28.03.04, 21:08 PIOTRUS LAMUSIE ACZEGO TY SLUCHASZ MOZE DISCO POLO A ZEBY TWOJA MUZE KTOS KRYTYKOWAL TO BYS SIE CIESZYL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Młodystok 2004 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.03.04, 22:45 jeszcze raz przejrzałem sobie artykuł i zwróciłem uwagę na vj-ów. czy zauważyliście, ze nie ma podanych nazw klubów w których owi panowie działają? pani redaktor, mam pytanie - jesli chciałbym zobaczyć vj-ów w akcji to gdzie i kiedy powinienem się udać? z pani artykułu wynikałoby, że kolesie robią pokazy co i rusz z okazji jakiegoś party. że wspołpracują z dj-ami i coraz lepiej im sie uklada. to jakies regularne imprezy są? w którym klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Młodystok 2004 30.03.04, 16:20 oj a ukryta reklama, pewnych rzeczy się nie podaje:)))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Młodystok 2004 IP: *.crowley.pl 31.03.04, 11:50 reklama? a mi się zdawało, ze najzwyklejsza informacja. ilekroć przegladam kronike wydarzeń kulturalnych, zawsze jest napisane w którym kinie grany był film, w jakim teatrze odbywa się spektakl, a w galerii wernisaż. dlaczego podanie nazwy klubu byłoby zatem reklamą? pewnych rzeczy sie nie podaje... ja też wolę podawać rękę niz pewne rzeczy, ale w tym wypadku chodziło mi o dziennikarską rzeczowość, a nie smędy bajędy typu "jest w białymstoku wielki chudini, co to takie czary potrafi odstawiać, że ho ho. kto widział ten wie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Młodystok 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 19:29 :D ... Porównując VJ'a i jego "poczynania" do filmu "granego" w kinie to absurd. Ci goście nie siedzą w jednym klubie i nie "puszczają" filmów na okrągło! Wiesz jak można ich zidentyfikować to już coś; Audosfera, Truthsee, Judy4, Kierzkowski...jeżeli pojawia się plakat, anons w necie itp. i widzisz, ze któryś z nich jest VJ'em to proste-udajesz się na miejsce i widzisz...Gdyby siedzieli w jednym klubie to by zmienili się w kluchę tak jak np ozz :D...i nic by im z tego nie przyszło. A tak ..pewnie nie ma ich juz w tym mieścia bo to co widziałem u Turisego albo na imprezach Audiosfery to hicior skali w tej dziedzinie i długo miejsca w tej wsi pewnie nie zagrzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOra Re: Młodystok 2004"deska rulez!!" IP: *.bsk.vectranet.pl 20.04.04, 09:30 Ale tych DJ sie narobilo teraz:)modne pewnie dlatego tak jak 5lat temu deska tez było pelno skejtów ale tylko nieliczni przetrwali do dzis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Młodystok 2004 IP: *.dz.euro-net.pl 17.05.04, 15:48 te piotuś ty sam pajacyk jesteś !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś leszcz Re: Młodystok 2004 IP: *.marsoft.com.pl / 62.233.189.* 10.06.04, 17:39 pajacyka to ty w dupe posuwasz:) Odpowiedz Link Zgłoś