stachkonwa 27.02.10, 22:51 Justyna, brak słów. Padam na kolana. Niżej też mogę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spragniony_bidet Re: Złoto 27.02.10, 23:06 na kolanach to loda się robi , także za głęboko nie ssaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: Złoto 28.02.10, 08:54 ja się modliłem! a po minięciu mety, padliśmy sobie z żoną w objęcia. ależ było! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 28.02.10, 10:03 W tym biegu,to Justyna"rozdawala karty".Rzadzila od poczatku do konca,nic nie dzialo sie bez Jej przyzwolenia;dzielila grupy jak"zapalki".Po pierwszej zmianie nart,utwrzyla grupe czolowa, by polmetku podzielic ja na dwie czesci.W koncowce pozwolila odejsc Bjoergen,by utworzyc czolowke dwuosobowa,a w koncowce pokazac, ze i w sprincie jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
fisk12 Re: Złoto 28.02.10, 10:02 Ktoś cię oszukał, wmawiając ci że jesteś śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Złoto 28.02.10, 17:46 Heh mój mąż miał łzy w oczach :) Ja unikam oglądania takich emocjonujących akcji, jestem zbyt ckliwa a płakać z powodu sportu to sie wstydzę :)))) No ale suuuuper jest ta nasza Justyna, tylko trochę za dużo gada ;P Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 28.02.10, 18:20 Co to znaczy"troche za duzo gada"? - Czyzby to,o leku uwazanym za wspomagajacy u sportowcow? Jesli tak,to Justyna miala racje, bo jest na liscie jako srodek dopingujacy i opinia dr Rusina, i innych konowalow,jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ultramontanist1 Re: Złoto 28.02.10, 19:39 Oczywiscie, iz jestem wniebowziety sukcesem Justyny. Bravo! A jednak uwazam, iz cos w rodzaju zadry pojawilo sie na jej bardzo kobieco wygladajacej twarzy. - Jej niepotrzebny komentarz, ktory sie odnosil do jej wspol-olimpijki - norwezki, Marit Bjoergen. Niepotrzebny bo tak naprawde to Justyna nie wie co przechodzila Marit, to jej personalna tajemnica ewentualnie dzielona z jej lekarzem. Niepotrzebny, bo Marit w swych zmaganiach olimpijskich najwyzszej klasy przeszla pare personalnych tragedii. Ponadto, wlasnie Olimpiada, przedwieczne pokojowe zmagania o palme pierwszenstwa, zrekonstruowane w XIX-tym wieku w swoim zalozeniu jak sformulowane przez Coubertin'a mialy motto: zwyciestwo nie jest najwazniejsze, najwazniejsza jest szlachetna walka. Stad mamy ducha Olimpiady - walka szlachetnymi srodkami a nie zakulisowymi manipulacjami. Stad, sama bedac super swietna Olimpijka, Marit byla pierwsza osoba, ktora pogratulowala Justynie. I stad, wlasnie w zestawieniu z olimpijska klasa Marit, Justyna winna jest jej rownie pieknym odwdzieczeniem sie za poprzednie justynowe faux-pas. Jakze piekny gest i jakze olimpijski pokazali swiatu Nino Salukvadze - gruzinska strzelczyni, ktora zajela pierwsze miejsce w strzelaniu gdy objela w gescie olimpijskim vice-mistrzynie Rosjanke Natalie Panderine w czasie poprzedniej Olimpiady wlasnie w dniach gdy Putin wyslal ruskie tanki na malenka Gruzje... P.S. Jest cos niepokojacego w polskiej naturze niepotrzebnego paplania. Uwazam, to za brzydka, polska ryse charakteru zaszczepiona Polakom przez wszech-obecny niegdysiejszy, komunistyczno-sowiecki system UB-eckich oskarzen rozpowszechnianych z zamiarem zgnojenia przeciwnikow politycznych. Po bezposrednim upadku Komuny w Polsce ciagniony dalej przez handlarzy gojem (przepraszam za pomylke drukarska, bo mialem na mysli - gnojem), przez niejakiego Urbana. Tego samego Urbana, ktory byl rzecznikiem prasowym Kompartii a ktory zbil prywatna fortune na gnojeniu przeciwnikow jego odrazajacych nihilistycznych pogladow. Stad mamy poklosie roznych ksiazek "piszacych prawde az do bolu" a to o "sikajacych do chrzcielnicy Walesach" a to o "Kapuscinskich co to, panie tego, na boczku, swoje sprawki mieli"... Slowem probuje sie Polakom zaszczepic kulture pobekujacych zwierzat taplajacych sie w gnoju. Jak widac ta brzydka polska choroba potrafi zostawiac krosty nawet na niezwykle pieknych obliczach polskich olimpijek. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Złoto 28.02.10, 20:05 Masz rację, jeżeli nie jest prawdą, że jej konkurentki przyjmowały leki sterydowe. Ja osobiście w pełni uznaję prawo Kowalczyk do wyrażania swoich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Złoto 28.02.10, 18:53 Czyżbyś uważała, że prawo wypowiadania opinii przysługuje tylko Tobie? Do swego sukcesu dochodziła poprzez ciężką pracę, więc zrozumiałe jest chyba, że nie chce tego zaprzepaścić przez różne sztuczki ze środkami wspomagającymi swoich konkurentek. bardzo dziwi mnie taka postawa niektórych ludzi uważających, że Kowalczyk jest od zdobywania medali, ku chwale Ojczyzny, a od zabierania głosu są ci, co wszystko wiedzą lepiej. Justyna Kowalczyk - wielkie brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Złoto 28.02.10, 20:46 No i bardzo dobrze, gdyby wszyscy byli tego samego zdania, nie byłoby z kim i o czym dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 28.02.10, 22:20 Norwedzy sprowokowali skladajac protest,ze Justyna zrobila dwa kroki lyzwa.Jury odrzucilo ten glupi zarzut,a ci zapowiedzieli protestowanie az do odebrania brazu.Dopiero,gdy Justyna powiedziala glosno to oczym mowilo sie od kilku lat,ale polglosem,zaczelo sie to co jest.I bedzie trwalo,az wreszcie lista wspomagaczy bedzie surowo przestrzegana.Tym samym skoncza sie nocne wezwaniana na badania zawodnikow w dziwny sposob wytypowanych. Brawo Justyna,czas o takich sprawach mowic glosno,bo Pierre de Coubertin przewraca sie w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Złoto 28.02.10, 20:39 Może nie piszmy w tym wątku, czy miała prawo coś powiedziec, czy też nie, ponieważ nie nam to oceniac- jakbyśmy tak ze 30 km przebiegli na nartech w jej tempie, to wtedy byc może, kto wie... Może nie doszukujmy się u pani Justyny esbeckiej tradycji itd., gdyż zwyczajnie tego typu rozważania są niesmaczne, nie na miejscu i wyglądają (niestety, ultra...) właśnie jakby wyjęte wprost z takiej tradycji. Po prostu cieszmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Złoto 28.02.10, 22:23 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: Złoto 28.02.10, 22:30 Siwucha Cię rozebrała czy inny Absolwent ? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 02.03.10, 17:02 Wbrew woli Justyny,Jej wizerunek zostal wykorzystany w wyborach kandydata na urzad prezydencki.Kandydat na kandydata uzurpuje sobie prawo do cudzej prywatnosci,to bezczelnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Złoto 02.03.10, 21:11 Taki jeden kurdupelek uzurpuje sobie prawo do całego związku zawodowego, ale to oczywiście twojej rewolucyjnej czujności nie budzi. Stalinowskie przyzwyczajenia nie umierają. Tak w ogóle po co się wtrącasz w śmierdzące twoim zdaniem nasze sprawy? Zostań w swojej "pachnącej hameryce" a od nas się odwal (dziwi mnie tylko, że ona ci się zdaje pachnąca, gdyż tam, używając twojej oborniczej retoryki jeszcze mocniej czosnkiem pachnie niż u nas) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 02.03.10, 22:10 Normalne,poniewaz w Polsce jest znacznie mniej zjadaczy czosnku. Przypominam,bo zpomniales,ze zalozyles ten watek by dyskutowac o medalach i Justynie Kowalczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Złoto 04.03.10, 14:22 forum.gazeta.pl/forum/w,52,107976042,108105513,Re_Zloto.html Bądź więc uprzejmy nie zmieniac tematu, co właśnie ty uczyniłeś. Ile ci pis płaci za tę propagandę? Tak marnie w tej "hameryce" zarabiasz, że jako anonimowy politruk dorabiasz? A może z młodości ci zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 04.03.10, 20:28 Jaka zmiana tematu?Majaki miewasz,czy szukasz drogi do...? Temat brzmi Z L O T O. - I kandydat na kandydata w swoim bunczucznym stylu,posluzyl sie Justyna,zlota medalistka Olimpiady Zimowej, w promocji swojej osoby. Temat,jednoznacznie,nie okresla o jakie zloto chodzi; olimpiskie, czy pucharu swiata i,czy moze,lub nie moze byc komus darowane. Zatem gama wypowiedzi,w tak ujetym temacie,moze byc szeroka. I to ty ten temat"rzuciles".- O co wiec ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Złoto 05.03.10, 08:18 Chodzi o to, że nie potrfiłeś powstrzymac się od kretyńskich politruckich komentarzy. A temat wątku jest bardzo konkretny i o bardzo konkretny medal w nim chodzi- patrz data założenia wątku. Czy ty naprawdę wszystko musisz sprowadzac do plucia na żydów i platformę? Przebadaj się, bo to twoje wściekłe zgrzytanie zębami moe świadczyc o tym, że masz lamblie albo, co gorsza, glistę ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 05.03.10, 10:11 To tez odnioslem sie,w swoim watku,do olimpijskiego medalu Justyny Kowalczyk.A ty,antropoidzie,odsylasz do dat i czynisz zarzut politructwa. W swoim watku,zwracam uwage na fakt wykorzystywania wizerunku Justyny Kowalczyk,bez jej zgody.Zreszta ona sama,w rozmowie z red. Lisem,stwierdzila,ze zostala niepowaznie potraktowana,gdyz nikt nie mial takiej zgody i nie pytal o jej preferencje polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Złoto 05.03.10, 11:37 Zreszta ona sama,w rozmowie z red. > Lisem,stwierdzila,ze zostala niepowaznie potraktowana,gdyz nikt nie > mial takiej zgody i nie pytal o jej preferencje polityczne. > Zastosuj się więc i zamknij w tym wątku twarz w kwestiach politycznych To tez odnioslem sie,w swoim watku,do olimpijskiego medalu > Justyny Kowalczyk.A ty,antropoidzie,odsylasz do dat i czynisz zarzut > politructwa. "Toteż" pisze się łącznie. W sowieckich szkołach kiepsko uczyli jak widac... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Złoto 05.03.10, 15:34 Jezeli ktos wykorzystuje w celach politycznych wizerunek Justyny Kowalczyk,nie baczac na na jej preferencje partyjne, popelnia czyn karalny.I o tym R.Sikorski doskonale wie,i w ten sposob demonstruje,ze jest wazna,nietykalna persona wobec ktorej zadne prawo nie ma zastosowania. Brakuje ci argumentow,wiec wracasz do sprawdzianow z polskiego? Nawet gesi na tobie poznaly sie. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Złoto 05.03.10, 19:08 Jezeli ktos wykorzystuje w celach politycznych wizerunek Justyny Kowalczyk,nie baczac na na jej preferencje partyjne, popelnia czyn karalny. No widzisz, przestępco. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: Złoto 06.03.10, 18:48 stachkonwa napisał: > Jezeli ktos wykorzystuje w celach politycznych wizerunek > Justyny Kowalczyk,nie baczac na na jej preferencje partyjne, > popelnia czyn karalny. > > No widzisz, przestępco. Konwa - ty naprawdę jesteś pomylony. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 wanker... !!! 05.03.10, 17:39 en.wikipedia.org/wiki/Wanker stachkonwa napisał: > Justyna, brak słów. Padam na kolana. Niżej też mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: wanker... !!! 05.03.10, 18:46 Musi onanizowac sie skoro i gesi nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: wanker... !!! 06.03.10, 11:12 Tylko bydlę nayzwa radośc z sukcesów rodaka onanizmem. Podłe bezmózgie bydlę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: wanker... !!! 06.03.10, 18:49 stachkonwa napisał: > Tylko bydlę nayzwa radośc z sukcesów rodaka onanizmem. Podłe > bezmózgie bydlę. A co to jest nayzwa? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: wanker... !!! 06.03.10, 20:24 stachkonwa napisał: > Tylko bydlę nayzwa radośc z sukcesów rodaka onanizmem. Twoja radość i gratulacje z sukcesów kogokolwiek to jak obsranie i oplucie. W tej sytuacji wątpię, żeby Justyna cieszyła się z radości i gratulacji od osobnika twojego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: wanker... !!! 05.03.10, 19:09 Głodnemu chleb na myśli. Żonka nie daje? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: wanker... !!! 05.03.10, 20:58 Chleba mam na tyle ile mi trzeba,mozesz byc spokojny. Natomiast twoj problem,stal sie juz niemozliwy do przezwyciezenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: wanker... !!! 06.03.10, 11:11 Mój post nie był skierowany do ciebie. Trochę mnie dziwi, że moja radośc z faktu, że Polka zdobyła złoty medal olimpijski jest postrzegana jako coś patologicznego. Informuję, że istnieje jeszcze wiele tak patologicznych zachowań z mojeje strony: zawsze cieszę się z sukcesów Polaków, zawsze wywieszam polską flagę przy okazji świąt narodowych itd. itd. Dziwi mnie to tylko trochę, gdyż wiem, jaki ma adres tego, który tak moje zachowania ocenia. Jednak to on najwyraźniej czuje jakiś niepokój z powodu zmienionego adresu. Przynajmniej można tak sądzic po regularnym odwiedzaniu przezeń tego forum. "twoj problem,stal sie juz niemozliwy do przezwyciezenia." POstawa patriotyczna nie jest problemem i leczenia nie wymaga. jeśli uważasz inaczej- szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: wanker... !!! 06.03.10, 11:43 Masturbujacy sie pomylencu,wtraciles problem z"chlebem"wiec odpowiedzialem ci,zebys sie o mnie nie martwil. Rozumienie u ciebie ciagle szwankuje,a co gorsze,ty sam siebie nie rozumiesz.Zmniejsz czestotliwosc masturbacji,bo na psychiatre juz za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: wanker... !!! 06.03.10, 13:04 No i w końcu wylazła z ciebie twoja prawdziwa natura chama. To swoją drogąbardzo ciekawe i równocześnie bardzo zasmucające, że wśród emigrantów jest was tak wielu---azbest i najtańszy kukurydziany spirytus jak widac bardzo bardzo wam szkodzą. Mi was nie szkoda, ale szkoda mi wizerunku mojego kraju, któremu nadzwyczaj skutecznie szkodzicie utrwalając wizerunek Polaka jako tępego prymitywa i antysemity, czego ty, popaprańcu, jesteś chodzącym dowodem. Już sobie przypomniałem, dlaczego nazwałeś radośc ze zwycięstwa Polki onanizmem. jakże mogło byc inaczej, skoro sam przyznałeś, że ci tu śmierdziało i dlatego czychnąłeś. Nie obrażaj kraju, którego językiem piszesz kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: wanker... !!! 06.03.10, 17:11 duren...idiota...!! najgorsze, ze zydow tu miesza.....!!! w tym watku o zydach slowa nie bylo, ale konwie, stach, urwal sie na chwile... zdarza sie z nickami... :) stachkonwa napisał: (...) > Mi was nie szkoda, ale szkoda mi wizerunku mojego kraju, któremu > nadzwyczaj skutecznie szkodzicie utrwalając wizerunek Polaka jako > tępego prymitywa i antysemity.(....) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: wanker... !!! 06.03.10, 18:55 Brawo konwa ;) Widzę, że twoje możliwości tfffurcze są nieograniczone. Tffffuuu......... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: wanker... !!! 06.03.10, 19:42 Twoja ucieczka od merytorycznej odpowiedzi ma tak dluga brode, ze sam nia sie wplatales.I sam siebie pozbawiles szans,na wyjscie z twarza.- Tak maja sie osobniki,z natury falszywe i podle. Mieszaj dalej zwyciestwo z onanizmem,podrzucaj swoje smrody innym i pij kukurydzianke,az zgnijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: wanker... !!! 06.03.10, 20:15 stachkonwa napisał: > To swoją > drogąbardzo ciekawe i równocześnie bardzo zasmucające........... drogą bardzo - pisze się rozdzielnie. Konwa - ty chyba żadnej szkoły nie skończyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: wanker... !!! 06.03.10, 20:21 nie przesadzaj, to tylko literowka...:)! prawdziwyzenek napisał: > stachkonwa napisał: > > > To swoją > > drogąbardzo ciekawe i równocześnie bardzo zasmucające........... > > drogą bardzo - pisze się rozdzielnie. > Konwa - ty chyba żadnej szkoły nie skończyłeś. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: wanker... !!! 06.03.10, 20:28 Bogo - to nie przesada tylko ironia i kpina. Czy tobie trzeba wszystko wykładać kawę na ławę? Nie umiesz czytać pomiędzy wierszami? Konwa zarzucając komuś popełnianie literówek, powinien sam być bez winy. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: wanker... !!! 06.03.10, 20:51 czasami umiem, czasami nie chce.... ! :) prawdziwyzenek napisał: > Bogo - to nie przesada tylko ironia i kpina. Czy tobie trzeba > wszystko wykładać kawę na ławę? Nie umiesz czytać pomiędzy > wierszami? Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: wanker... !!! 07.03.10, 01:14 Nawzajem sobie zróbcie dobrze amerykańcu z australijczykiem. Won z polskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: wanker... !!! 07.03.10, 08:39 Posluchaj gnojku,to ty stales sie prowokatorem wprowadzajac sb-cki motyw.Co do naszego byc,albo nie byc na polskim forum,to ty masz g...no do powiedzenia.Twoja literowka,wskazuje na inna narodowosc niz polska.A wiec,to ty jestes intruzem na naszych polskich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: wanker... !!! 07.03.10, 09:33 Tak, oczywiście, cały wątek założyłem, żeby was sprowokowac. I udało się, radośc ze złotego modelu olimpijskiego okazała się onanizmem. Mróżek by takiej bzdury nie wymyślił. Na temat mojej narodowości lepiej sie nie wypowiadaj, gdyż ciągle błądzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: wanker... !!! 07.03.10, 10:58 Oszustwo,falsz jest twoim codziennym mottem,potrzebnym do spelnienia sie w antypolonizmie.Po prostu jestes antypatycznym osobnikiem,udajacym polskiego patriote.W tej niecnej roli,wystepujesz pod kilkoma nickami.- A twoja aktywnosc na forach, powoduje niekontrolowana literowke "zalatujaca"hebrajszczyzna. Jestes przezarty nienawiscia do wszystkiego co polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: wanker... !!! 07.03.10, 11:22 stachkonwa napisał: > Won z > polskiego forum. Nie ty będziesz decydował komu wolno pisać na polskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: wanker... !!! 07.03.10, 16:03 cienki z ciebie bolek jest ...! intelektualnie, zadnego agrumentu sklecic nie mozesz, wiec tylko, stac cie na zaklecie... tak a propos... to nie jest polskie forum..!!! stachkonwa napisał: (....) > Won z polskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
stachkonwa Re: Złoto 07.03.10, 01:09 Żałuję, że założyłem ten wątek. Powinienem się był domyślic, że ścierwa w rodzaju bogo ileśtamliterek i p..zenki zamienią wątek w g...Bo to nie Polacy są przecież. Ile wam KGB zapłaciło za spamowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: Złoto 07.03.10, 11:18 A żałuj, żałuj..... Już ci pisałem, że nikt nie chce gratulacji od pomylonych osobników w twoim rodzaju. Bo twoja radość i gratulacje są gorsze od obsrania i oplucia. Zamiast pisać wypociny na forach, skup się raczej nad zbieraniem kasy na wydanie swojej "książki" a potem na wykupienie całego nakładu. Może wreszcie poczujesz się usatysfakcjonowany, doznasz upragnionej ekstazy i przestaniesz zalewać forum swoją "mądrością". Zauważ także, że każdy wątek z twoim udziałem kończy się tak jak się kończy. Jest to bardzo symptomatyczne. Pomyśl o tym i postaraj się coś zrozumieć. Chociaż, moim zdaniem, jesteś bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Złoto 07.03.10, 16:16 masz test na polskosc....? to najpierw ty , potem ja , a potem pogadamy... ktos, kto zaczyna, grac w te karty, durniem jest...!!! stachkonwa napisał: (...) Bo to nie Polacy są przecież.(...) Odpowiedz Link Zgłoś