Dodaj do ulubionych

Odszedł jacek grün

27.03.10, 03:03
a jaka przyczyna zgonu tego perkusisty i kumpla Urbana ?
nieprecyzyjny artykuł............
Obserwuj wątek
    • fddw Re: Odszedł jacek grün 23.09.10, 22:20
      adam, nie odzywaj sie jezeli nie masz nic do powiedzenia. mialem te przyjemnosc, ze moglem odobiscie poznac pana jacka. byl wspanialym i madrym czlowiekiem. zaluje, ze zyje w kraju, w ktorym wiekszosc stanowia ubezwlasnowolnieni imbecyle, miast ludzie formatu pana jacka.
      • karolex12 Re: Odszedł jacek grün 23.09.10, 22:29
        O tego pijaczka ci chodzi , co nigdzie miejsca dłużej nie zagrzał ?
        A Ty jego kumplem od kieliszka jesteś ?

• ojciec_virgiliusz Re: Odszedł jacek grün 24.09.10, 00:29

Widzisz "karolciu" tam, gdzie odszedl Jacek Gruen, przy bramie, gdzie kazdy musi sie zarejestroweac, w opisie charakterologicznym niema rubryki "pijaczek" ani "facet z dupskiem co to lubi zagrzewac miejsce na dlugo".
          Ani nawet - czyim byl kumplem.
          - Tam pytaja czy mial otwarte serce...
          • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 25.09.10, 15:02
            Tam pytają i owszem...niemniej jednak niektorzy ludzie nie lubia jak im się pranie mózgu robi i czerwonego komucha i pijaczka stawia sie na piedestale...
            • ogabignac Re: Odszedł jacek grün 25.09.10, 15:39
              A co ma czerwony komuch i pijaczek do rzeczy?
              Jeśli był wspaniałym Człowiekiem to i takim zostanie zapamiętany.
              • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 25.09.10, 16:27
                No widzisz a dla niektorych czerwony komuch całujący się i pracujący dla największego skur......... PRL'u jakos nie kojarzy sie ze określeniem "wspaniały człowiek" a raczej z .........
                • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 25.09.10, 17:16
                  no widzisz, dla niektorych, ktorzy go znali, ktorzy z nim pracowali, to wspanialy czlowiek byl, niezaleznie od tego, dla kogo pracowal... to nie byl czerwony komuch... jestem gotow, isc do sadu i bronic, jego imienia...!!!

barakudaa napisała:

> No widzisz a dla niektorych czerwony komuch całujący się i pracujący dla najwię
                  > kszego skur......... PRL'u jakos nie kojarzy sie ze określeniem "wspaniały czł
                  > owiek" a raczej z .........
                  • spragniony_bidet Re: Odszedł jacek grün 25.09.10, 20:01
                    Bogo-dziuk obrońca komuchów i pijaczyn się znalazł.....hehehehehe :)
                  • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 26.09.10, 12:46
                    bogo2 napisał:

> no widzisz, dla niektorych, ktorzy go znali, ktorzy z nim pracowali, to wspania
                    > ly czlowiek byl, niezaleznie od tego, dla kogo pracowal... to nie byl czerwony
                    > komuch... jestem gotow, isc do sadu i bronic, jego imienia...!!!

Jasne to nie był czerwony komuch ,sorry walnęłam się to był ognistoczerwony bolszewik piszący dla najbardziej cuchnącego gównaaaa w formie gazety i współpracujący z najgorszą komunistyczną gnidąąą i wszą w jednym - niejakim Urbanem i skoro stawiasz się w tym samym szeregu to jasne jest ,mże ty tez UBek a więc swój broni swego,szkoda dyskusj z tobą...Jakim trzeba być człowiekiem żeby przystać na taką współprace to wiadomo,byli ludzie w gorszej od niego sytuacji,ktorzy stawali się palaczami czy smieciarzami ale nie napisali ani jednego słowa dla powyższego..i dla nich jest mój szacun a nie dla takiego ścierwaaaaa...
                    • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 19:09
                      rozmowa z toba troche nudna jest.. jak z kazdym,ktory wie lepiej....:)
                      mozesz to udowodnic...!!! wydaje mi sie, ze walisz na oslep....:)!

barakudaa napisała: (...)
                      > Jasne to nie był czerwony komuch ,sorry walnęłam się to był ognistoczerwony bol
                      > szewik (...)_
                      • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 19:20
                        Taaaaaaaaa a urbanowskie pismo "Nie" to kościelny biuletynek dla młodzianków...
                        • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 19:37
                          dlaczego oceniasz go urbanem.... dlaczego go wyzywasz....?
                          barakudaa napisała:

> Taaaaaaaaa a urbanowskie pismo "Nie" to kościelny biuletynek dla młodzianków...
                    • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 20:48
                      A czy ty cokolwiek wydrukowałaś gdziekolwiek? MOże Urban ci teksty odrzucał i dlatego teraz klniesz.
    • morfeusz_1 Re: Odszedł jacek grün 26.09.10, 10:35

"Wszystko jest śmiertelne - z wyjątkiem ludzkiej głupoty." -

Jack Bilbo
      • zewsi Re: Odszedł jacek grün 26.09.10, 10:38
        Czy ten Bilbo nie pochodził przypadkiem z Zachodniej Ćwiartki?
        • morfeusz_1 Re: Odszedł jacek grün 26.09.10, 11:06

to ten sam,widzę że wygoolgałeś
          • zewsi Re: Odszedł jacek grün 26.09.10, 13:53
            morfeusz_1 napisał:

>
            > to ten sam,widzę że wygoolgałeś

Musiałem tylko wygulgotać że z zachodniej, bo że z ćwiartki to wiedziałem.
            • ojciec_virgiliusz Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 20:14
              Jezeli to prawda, ze Jacek Gruen byl jednym z piszacych do urbanowego "NIE" jak pisze "barracuda", o czym nie wiedzialem, to moj entuzjazm nawet do jego umiejetnosci ciekawej konwersacji jakby mocno opadl.
              Zaluje.
              Ba, zupelnie zanikl.
              Urban bowiem to wyjatkowa kanalia gdyz swoimi napastliwymi i spreparowanymi donosami przed i po wojnie jaruzelsko-polskiej wskazywal rzeznikom Sluzby Bezpieczenstwa, przybudowce PZPR, kogo maja zabic masakrujac go przed smiercia.
              To on, wsrod wielu, wskazal m.in., Podlasianina X. Popieluszke jako kolejna ofiare dla PZPR-owskich zwyrodnialcow "Sluzby Bezpieczenstwa". Dzisiaj, w warszawskim muzeum X. Popieluszki, mozna zobaczyc stopien zwyrodnienia mowiacych po polsku rzeznikow na uslugach owczesnego PZPR; zdjecie okrutnie zmasakrowanej twarzy i polamanych konczyn mlodziutkiego Ksiedza...
              Zapuchniete oczodoly bez oczu bo te wyplynely po celnym uderzeniu szpicem buta.
              Bezksztaltna masa miesa jaka zostaje po tysiecznym kopnieciu podkutym milicyjnym butem; walac przodem i tylem...
              I Jacek Gruen, ten bystrzak intelektu, ktorego znalem, nie byl na tyle bystry by o tym wiedziec?
              • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 20:24
                Ho, ho, nasz "nadgóral" czegoś nie wie. W 1983 roku pan Jacek Grun popełnił był wydawanie pewnego pisma poświęconego muzyce rockowej i okolicom. Mam nawet to pismo gdzieś na strychu razem z rocznikami kultowego "Non Stopu" (za szefowania Manna, gó...aniy papier, ale te recenzje i felietony...) oraz równie kultowego "magazynu Muzycznego". Treść była taka sobie, w dodatku po paru latach ze zdumieniem odkryłem, że teksty podpisane imieniem i nazwiskiem śp. dziennikarza byly zwykłymi tłumaczeniami tekstów z zachodnich gazet muzycznych. Nawet z tą Budką Suflera to też taka trochę ściema była...
                ---
                Pan Jacek to taki dowód, że bywają ludzie równocześnie silni i słabi. Ale i tak mam dla niego więcej sympatii, niż dla takich, jak ty.
              • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 20:44

czyli nie wazne co pisal,wazne gdzie pisal... hipokryci wszystkich krajow laczcie sie...

ojciec_virgiliusz napisał:

> Jezeli to prawda, ze Jacek Gruen byl jednym z piszacych do urbanowego "NIE" jak
                > pisze "barracuda", o czym nie wiedzialem, to moj entuzjazm nawet do jego umiej
                > etnosci ciekawej konwersacji jakby mocno opadl.(...)
                • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 20:47
                  Dla niektórych kompletnie nieważne co. Mam jednak wrażenie, że najwięcej pretensji do osób takich, jak pan Jacek maja osoby, które nigdzie nic nie napisały, gdyz nikt nigdy niczego nie chcial im wydrukować.
                  • karolex12 Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 21:50
                    Jacek Grun miał czerwony charakter i żółte zęby , ponieważ lizał doopę Urbana i brał od niego pieniądze za artykuły przez 7 lat .
                    Pracował u Jurka Glizdy Urbana pisząc dla NIE w latach 1994 - 2001 .
                    • ojciec_virgiliusz Re: Odszedł jacek grün 01.10.10, 23:48
                      Jako skostnialy hipokryta, bo za takowego mnie uwaza "bogo", i to tylko dlatego gdyz dla mnie nie jest wszystko jedno "gdzie" sie pisze, chcialbym go zapytac czy moze wskazac chociaz jeden artykul Jacka Gruena gdzie-by ten nie zgadzal sie z linia polityczna szefa pisma "NIE", kanalii-Urbana - zabijania przeciwnikow politycznych?
                      Chociaz jeden przyklad prosze...
                      A jezeli "bogo" niema takiego dokumentu to mu oswiadczam, ze chce z rozmyslem trwac w tej swojej hipokryzji.
                      Podobnie jak i potepial-bym po tylu latach, gdyby jeszcze zyl, ktorykolwiek z pismakow pracujacych niegdys u super kanalii Josepha Goebbelsa.
                      Alez tak i po stokroc tak!
                      Podobnie jak pozostaje nadal wazny fakt czy ktos kiedys pracowal w goebbelsowskim "Voelkischer Beobachter"!
                      Jest pewna granica i to wcale nie taka subtelna by ja bylo trudno dostrzec. Komukolwiek.
                      Ta granica jest - zabojstwo.
                      • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 09:36
                        Wybitny poeta Ezra Pound był zaciekłym antysemitą. Wybitny filozof Heidegger należał do NSDAP, inny wybitny filozof Jean Paul Sartre był zdeklarowanym komunistą. Z kolei wybitny dramaturg S.Wyspiański był syfilitykiem. Z. Herbert notorycznie zdradzał żonę i ostro pił. Czy ich dzieła trzeba spalić, a ich autorów na zawsze zapomnieć? I czy jesteś absolutnie pewień, żeś jest najcnotlisza panna z najcnotliszych, ktorejw żadnym stogu siania nóżka nigdy się nie powinęła? jeśli jesteś pewien, idź do spowiedzi, ponieważ pycha jest pierwszym grzechem z głównych.
                      • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 16:27
                        alez ja cie nie uwazam za nikogo...:)
                        ciekawe jest ,jak samooceniaja sie ci, ktorzy, polegaja na ocenach innych...:)

> Jako skostnialy hipokryta, bo za takowego mnie uwaza "bogo",(...)
                      • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 16:49
                        mozesz wskazac cokolwiek, co moze wskazywac na to, ze linia polityczna pisma urbana wskazywala na zabijanie przeciwnikow politycznych... mozesz wskazac cokolwiek , co jacek napisal w tym pismie, co by bylo poparciem twojej tezy...

> czy moze wskazac chociaz jeden artykul Jacka Gruena gdzie-by ten nie zgadzal si
                        > e z linia polityczna szefa pisma "NIE", kanalii-Urbana - zabijania przeciwnikow
                        > politycznych?
                        • 14128bs Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:15
                          Bogo - wyrastasz na naczelnego UB-eka tego forum !!!

bogo2 napisał:

> mozesz wskazac cokolwiek, co moze wskazywac na to, ze linia polityczna pisma
                          > urbana wskazywala na zabijanie przeciwnikow politycznych... mozesz wskazac co
                          > kolwiek , co jacek napisal w tym pismie, co by bylo poparciem twojej tezy...
                          >
                          >
                          > ojciec_virgiliusz napisał:
                          >
                          > > czy moze wskazac chociaz jeden artykul Jacka Gruena gdzie-by ten nie zgad
                          > zal si
                          > > e z linia polityczna szefa pisma "NIE", kanalii-Urbana - zabijania przeci
                          > wnikow
                          > > politycznych?
                          • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:31
                            Ponawiam apel- nie badź bolszewikiem i nie wciskaj propagandowego kitu. Z czerwonej przeszlości tak masz?
                          • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:36
                            jezeli to moze , w jakis sposob , uwalic te kalumnie, rzucane na jacka g , to moge nim byc...!!!
                            przynamniej moge tu jeszcze odszczekiwac sie za niego .... !!!

14128bs napisał:

> Bogo - wyrastasz na naczelnego UB-eka tego forum !!!
                            • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:46
                              bogo2 napisał:

> jezeli to moze , w jakis sposob , uwalic te kalumnie, rzucane na jacka g , to
                              !!!
                              Człowieku jakie to kalumnie? Fakt realny-gość pracował w bolszewikim łajnie a ty swoje...
                              • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 18:07
                                najgorsze jest , jak opinie faktami sie staja..
                                jacek, decydujac sie na pisanie do urbana ,wiedzial o tym doskonale..

mozesz wskazac cokolwiek, co moze wskazywac na to, ze linia polityczna pisma urbana wskazywala na zabijanie przeciwnikow politycznych... mozesz wskazac cokolwiek , co jacek napisal w tym pismie, co by bylo poparciem twojej tezy...

barakudaa napisała:

> Człowieku jakie to kalumnie? Fakt realny-gość pracował w bolszewikim łajnie a t
                                > y swoje...
                                • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 18:13

Możesz wskazac na Polaka ,który w tamtych latach nie wiedział by jakim gówneeeem jest pismo Urbana i sam Urban? (oprocz czerwonych tawariszczi kanieshno)

bogo2 napisał:

> najgorsze jest , jak opinie faktami sie staja..
                                  > jacek, decydujac sie na pisanie do urbana ,wiedzial o tym doskonale..
                                  >
                                  > mozesz wskazac cokolwiek, co moze wskazywac na to, ze linia polityczna pisma ur
                                  > bana wskazywala na zabijanie przeciwnikow politycznych... mozesz wskazac cokolw
                                  > iek , co jacek napisal w tym pismie, co by bylo poparciem twojej tezy...
                                  >
                                  >
                                  > barakudaa napisała:
                                  >
                                  > > Człowieku jakie to kalumnie? Fakt realny-gość pracował w bolszewikim łajn
                                  > ie a t
                                  > > y swoje...
                                  • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 18:32
                                    rozmowa z toba jest troche nudna.... ja cie pytam o szczegoly... o jacka pytam , a ty mi o urbanie,gownie i tak dalej...

barakudaa napisała:

>
                                    > Możesz wskazac na Polaka ,który w tamtych latach nie wiedział by jakim gówneee
                                    > em jest pismo Urbana i sam Urban? (oprocz czerwonych tawariszczi kanieshno)
                        • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:15
                          bogo2 napisał:

> mozesz wskazac cokolwiek, co moze wskazywac na to, ze linia polityczna pisma
                          > urbana wskazywala na zabijanie przeciwnikow politycznych...

Ty czytasz co piszesz?Bronisz czerwonego ścierwaaaai gównaaaaaa esbeku?
                          • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:19
                            Jeśli bogo2 jest esbekiem to ty jesteś babą spod latarni, co daje za kanapkę.
                            • 14128bs Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:37
                              Patrzę , że druga bolszewicka , ubecka świnia walczy z Bogo o miano naczelnego Ubeka forum !!!

stach.konwa napisał:

> Jeśli bogo2 jest esbekiem to ty jesteś babą spod latarni, co daje za kanapkę.
                              • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:40
                                Masz wielką szansę wygrać tę rywalizację czerwona świnio.
                                • 14128bs Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:45
                                  stach.konwa napisał:

> Masz wielką szansę wygrać tę rywalizację czerwona świnio.

To ty usilnie walczysz o miano największej forumowej ubeckiej świni !
                                  Walcz dalej , zawsze jakaś menda musi być na forum !
                            • barakudaa Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 17:43
                              stach.konwa napisał:

> Jeśli bogo2 jest esbekiem to ty jesteś babą spod latarni, co daje za kanapkę.

To jak nazwałbys człowieka który broni największego bolszewickiego propagandowego gównaaaaaaaaaa?Ja i tak użyłam określenia mniejszego kalibru...
                              • bogo2 Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 18:44
                                a jak to brzmi z czestochowskiej kolumbryny, ktorej kmicic nie wysadzil, a chcial,ale mu nie wyszlo...!!! :)
                                barakudaa napisała:

> i tak użyłam określenia mniejszego kalibru...
                              • ojciec_virgiliusz Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 19:01
                                Gdzies tam powyzej "stach" wylal mi na glowe kolejna konwe pomyj i to tylko dlatego, ze najpierw na moim konterfekcie domalowal mi wasy, wyciagnal uszy, obsypal sadza...
                                Zbrzydzil do cna.
                                Niezly manipulant z niego; tak, jakby mial cos wspolnego z samym kanalia-Urbanem.
                                Rzuca we mnie a to Ezra Pound'em (pewnie by wykazac, ze jestem antysemita), ja zas, jako zywo, nigdy sie nie interesowalem Jackowym Gruenowym pochodzeniem.
                                A to rzuca postacia jednego z podstawowych filozofow XX-go wieku - NSDAP-owcem Heideggerem (ktory, z kolei, byl jednym z najciekawszych NSDAP-owcow bo mial kochanke - Zydowke, o niezwykle blyskotliwym umysle i tez filozofke - Hannah A.). Jezeli chcial przez to powiedziec, ze nawet nawet czlonek hitlerowskiej elity - NSDAP, potrafil miec serce, to z taka konstatacja niech idzie do sedziow oceniajacych caly powojenny proces norymberski, nie do mnie.
                                Albo jeszcze inna, swiatowej rangi, armata wyciagnieta na mnie - Jean Paul Sartre, i ciezarem nazwiska filozofa miala w zamierzeniu ustrzelic mnie - drobniutka muszke?
                                Trzeba pamietac, ze francuscy komunisci - wspolbratymcy Jean Paula Sartre'a, choc quoootasy, to jednak mieli wolnosc wyboru samodzielnego z czego skorzystali i za co zostali wykluczeni ze stalinowskiego Kominternu na zjezdzie zorganizowanym w 1947 roku w Polsce. A wiec jak to sie ma do apologety zabijania za poglady polityczne - kanalii Urbana?
                                Podobnie, ostre zdradzanie zony przez Herberta, przy jego notorycznych popijawach, ani syfilis Wyspianskiego ani na jote nie odciaga mojej uwagi od dziel sztuki, ktore wyszly spod ich rak.
                                Ten watek stal sie jakby forum oddawania holdu pamieci osobie ktora odeszla za rzeke Styx.
                                I tylko do mnie nalezy wybor czy ja ten hold uznam za uzasadniony.
                                • bogo2 szkoda jacku ze cie tu nie ma..!) 02.10.10, 19:18

> Gdzies tam powyzej "stach" wylal mi na glowe kolejna konwe pomyj (..)
                                  > I tylko do mnie nalezy wybor czy ja ten hold uznam za uzasadniony.
                                  • 14128bs Re: szkoda jacku ze cie tu nie ma..!) 02.10.10, 19:26
                                    szkoda , Jacku , że Cie nie ma .
                                    szkoda Jacku , że już nie pracujesz dla kanalii Urbana ,
                                    szkoda Jacku , że już dla ubeka Bogo i Stacha_Konwy nie przekażesz wskazówek , jak zarabiać
                                    pieniądze będąc komunistyczną świnią i gnębiąc prawdziwych Polaków
                                    • bogo2 mozesz mnie wyzywac jak chcesz, ale sie od ..... 02.10.10, 19:44
                                      umarlego odwal...!!!!

14128bs napisał:
                                      > szkoda Jacku , że już dla ubeka Bogo (...)
                                      • 14128bs Re: mozesz mnie wyzywac jak chcesz, ale sie od .. 02.10.10, 19:53
                                        spadaj stąd ubecka świnio .
                                        tu na forum nie ma miejsca dla czerwonych komunistycznych świń .
                                        • bogo2 po twoim trupie...! 02.10.10, 20:04
                                          14128bs napisał:

> spadaj stąd ubecka świnio .
                                          • 14128bs Re: po twoim trupie...! 02.10.10, 20:14
                                            Bogo - ubecka kanalia , która przyczepiła się do forum .
                                            • ogablignac do ubeka ukrywającego się pod pseudonimem Bogo2 02.10.10, 20:18
                                              Bogo2 podaj nazwisko , nie ukrywaj swojej ubeckiej tożsamości .
                                              Sprawdzimy w IPN .
                                              Rozliczymy ciebie i twoją komunistyczną rodzinę .
                                              • bogo2 Re: do ubeka ukrywającego się pod pseudonimem Bog 02.10.10, 20:56
                                                spadaj gluptasie... :)

ogablignac napisał:

> Bogo2 podaj nazwisko , nie ukrywaj swojej ubeckiej tożsamości .
                                                > Sprawdzimy w IPN .
                                                > Rozliczymy ciebie i twoją komunistyczną rodzinę .
                                            • bogo2 to teraz wiem, jak bialostocki zyd sie czuje.. 02.10.10, 20:33
                                              co ocalal.... ubecka kanalia.... teraz wiem, jak to boli...

14128bs napisał:

> Bogo - ubecka kanalia , która przyczepiła się do forum .
                                              • 14128bs ubeku , mów ludzkim głosem 02.10.10, 20:38
                                                jak w temacie ubecka kanalio
                                                • bogo2 mozesz mnie wyzywac jak chcesz, ale sie od ..... 02.10.10, 20:45
                                                  od zmarlego odwal...!!!

14128bs napisał:

> jak w temacie ubecka kanalio
                                                  • 14128bs do ubeka Bogo2 02.10.10, 22:02
                                                    ja cię ubeku nie wyzywam , tylko stwierdzam fakt , a z faktami się nie dyskutuje
                                                  • stach.konwa Re: do ubeka Bogo2 03.10.10, 15:11
                                                    A skąd niby znasz ten fakt? Pewnie go werbowałeś...
                                • stach.konwa Re: Odszedł jacek grün 03.10.10, 15:09
                                  Kompletnie nic nie zrozumialeś z tego, co napisałem. Niczym nie manipuluję, poglądy pana Punda, Sartre'a i przygody pana Haideggera są powszechnie znane, nie mają żadnego związku z twoją osobą (jakim bufonem trzeba być, żeby tak pomyśleć), a pokazują jedynie, że osobiste plamy na życiorysie nie zmieniają faktu, że byli to wybitni ludzie. Pan Jacek pozostawił po sobie trochę znakomitych tekstów, a to, że pisywał do "Nie" wcale mnie nie obchodzi tak, jak nie obchodzi mnie rasizm Pounda, komunizm Sartre'a czy flirt z faszyzmem Heideggera: o miłosnych problemach Herberta albo Wyspiańskiego nie wspominając.
    • morfeusz_1 Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 22:17

A wy tu to już zupełnie oczadzialiście wszyscy,popatrzcie na siebie,zamilczcie i zamknijcie temat.
      • 14128bs Re: Odszedł jacek grün 02.10.10, 22:22
        masz rację Morfi !
        Popieram !
        Won ubeku Bogo2 stąd !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka