Gość: kibic IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.04, 21:31 Takiego lania dawno na własnych śmieciach nie zaliczyliśmy. Ale jeśli liderem jest wielokrotnie "odgrzewany" Witkowski - to z czym do gości!Żałosne to było widowisko. I co to będzie dalej ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Ale pogrom! 30:19 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:13 Moim zdaniem moglo byc duzo gorzej , porazka wysoka ale nie blamaz, niestety dryzyna jest oslabiona brakiem kilku czolowych graczy plus wyrazna obnizka formy , miejmy nadzieje ze juz niedlugo bedzie lepiej bo gorzej juz byc nie moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super fan Re: Ale pogrom! 30:19 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:25 no i co ze pogrom?witkowski z koniecznosci musial grac na srodku-moze nie zagral dobrze ale sie staral i nie bal sie rzucac a ze niewchodzilo?,coz to tylko sport,przegralismy wysoko ale nie byle z kim.wisla jestesmy z toba nie opuscimy cie nigdy cie nie zdradzimy bo my kochamy cie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _/||\_ Re: Ale pogrom! 30:19 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 07:25 "Starał się ale nie wychodziło" - on nie gra u siebie na podworku, on dostaje za to pieniadze, jemu ma wychodzic - to jest praca. Czy jesli ktos robi figurki z drewna i dostaje za to pieniadze moze powiedziec, ze sie staral, ale mu nie wyszlo? I wziac za to kase? Wiem, ze przeciwnik byl za dobry dla nas, ale Witkowski rzucal chyba w panice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ale pogrom! 30:19 ! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 10.10.04, 01:03 ojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: Ale pogrom! 30:19 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:56 szkoda pisac,nie podjeli walki wogole i takie proste bledy w takim meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: Ale pogrom! 30:19 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:40 Tak naprawde co tu dużo pisać. Kto spodziewał się, że ten mecz może skończyć się naszym zwycięstwem??? Chyba nikt. Oczywiście nie piszę o wierze w nasza dryżnę bo po cichu ja też wierzyłem, ale to było nie realne. Powodów jest wiele: brak ludzi z podstawowego składu, słaba forma, super przeciwnik. Trudno! Mam nadzieje, że Wisła w końcu się "obudzi" i jeszcze pokarze klase w naszej lidze i Lidze Mistrzów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanik Re: Ale pogrom! 30:19 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:34 KOWALCZYK WRÓĆ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś