Dodaj do ulubionych

Cyber-Net wypowiada klientom umowy

IP: 80.55.171.* 11.03.04, 18:27
A może by tak Spółdzielnia wysłała listem poleconym do pana Wiesława A.
wypowiedzenie umowy w trybie natychmiastowym . Powód: brak internetu w dniu
wczorajszym lub : ... bo tak nam się podoba ... lub: ... bo pan Wiesław A.
zadeklarował chęć wyniesienia się z osiedla Słoneczny Stok. O tak kretyńskim
podejściu pana A. to już chyba nic nowego się nie da napisać . "umarł
papierowy król"
Obserwuj wątek
    • Gość: j_23 Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 81.15.254.* 11.03.04, 21:49
      Pan Wiesław to poleconym dostanie wezwanie do sądu. Już niedługo. A paragrafów
      mu sie zbiera... Już naliczyłem przynajmniej 4, każdy tak ok. 3 latek... Żeby
      tak jeszcze kara łączna.... Biedna Martusia, jak ona sobie poradzi jak Wiesiowi
      każą się schylac po mydełko....
    • Gość: Larwiasty Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 81.15.252.* 11.03.04, 22:33
      gratuluje pomyslu, juz lepiej nie mozna bylo tego zrobic. ludzie walcza o
      normalny interet, a firma ich sie pozbywa. O czym to swiadczy ???
      • Gość: Master Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 81.15.254.* 11.03.04, 23:09
        bez komentarza mam nadzieje ze Cn juz dlugo nie pociagnie
        • Gość: były jusek cn Ludziska proszę NIE!!! IP: *.piasta.pl 11.03.04, 23:33
          PLIS:) niech już "cn" zostanie u Was bo jak wejdzie na inne osiedla to inni
          będą mieli pszesrane . A jak znam życie , to Administracje w naszym mieście są
          tak głupie że pozwolą "cn" zagnieździć się na innej ośce . Wiesio posmaruje
          pare złoty i ... Zamknąć ich albo uwalić prowadzenie takiej działalności , albo
          dowalić taką grzywnę ( "banieczka" powinna wystarczyć aby pogrzebać ). DROGA
          REDAKCJO RATUJ !!! pisz , publikuj , ogłaszaj na pierwszej stronie .
          Administarcja os. Słoneczny Stok mogłaby ostrzec inne osiedla , lub napisać do
          programu "UWAGA" gdzie demaskuje się oszustów .
    • Gość: Kajoj cn wypowiada umowy IP: 81.15.254.* 11.03.04, 23:26
      "bzdura"
      • Gość: fAlkO Re: cn wypowiada umowy IP: 81.15.254.* 11.03.04, 23:45
        j_23 ehhh mala poprawka to nie pan Wieslaw pujdzie po mydlko sie schylac ale
        jego zona,niestety to na jego zone jest firma szkoda mi kobitki, no ale coz jak
        nieragowala na poczynania pana W to niech placi za to kare...
        a co do paragrafow to jest kilak wiecej niz 4 :D
    • Gość: Deny 88 Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 81.15.254.* 12.03.04, 00:38
      Te paly powinny stulic pysk kurwa ile czasu nie bylo netu??? Wiecej go nie bylo
      niz byl a jak byl to chodzil chujowo. Moga se wypowaidac umowy ja i tak ich mam
      w dupie bo to kurwa parodia internetu. Najpierw trzeba sie znac na robieniu
      sieci a nie udawac ze sie umie i strugac kozaka ze jaki jest wspanialy Cyber -
      Net. Tylko moim zdaniem wypowiadaja oni umowy bo sie boja prawdy a prawda kole
      w oczy :D PS. tak jak wy byliscie chujami tak teraz ludzie sa do was :D.
      POzdrawial DENY 88
    • Gość: Piecia413 Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.03.04, 11:00
      jebac jebanych w dupe pedalow jak nie potafuicie nic zrobic to wypierdalac a se
      te umowy w dupe wsadzcie bo i tak zanim sie wejdzie na jakas stronke to mozna
      umrzec ze starosci papap pozdrowka dla deny88
    • Gość: giosciu Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 194.146.128.* 12.03.04, 14:22
      i bardzo dobrze przez tych ambarasów wyswietla mi sie jakas strona niebieska ,
      wyciac tych skur....synów i nich zyje cyber
      • Gość: fAlkO Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 81.15.254.* 12.03.04, 16:56
        gosciu widac jaki poziom reprezentujesz soba, potrafisz tylko urzywac
        wulgaryzmow i niepotrafisz przedstawic nic konstruktywnego,podejrzewwam ze
        jestes jednym z pracownikow tej niedorozwinietej firmy. Spam zrobila firma CN
        wiec do nich miej pretnesje...
        a teraz plebsie pod stol i nieszczekaj tak jak cie pan W wytresowal....
        • Gość: Panksi Re: Własnie. Jaki poziom sobą reprezentujesz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 17:57
          jaki poziom reprezentujesz soba
          urzywac
          niepotrafisz
          nieszczekaj
    • Gość: szefo Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 81.15.254.* 12.03.04, 17:56
      wkońcu ktos wziął sie za cn i mam nadzieje ze skończą swój żywot na słonecznym
      stoku i więcej nie będziemy oglądac tej wrednej gęby niby dyrektora cn . narka.
    • Gość: Kon z CN Re: Cyber-Net wypowiada klientom umowy IP: 81.15.252.* 12.03.04, 18:09
      Witam Pana Wiesia.Pewnie ciekawi Pana kto to tak ciekawie napisal o Pana firmie
      i jeszcze do tego sama prawde.Trzeba bylo zwijac interes jak byl czas bo teraz
      bedzie czas zeby odsiedziec swoje i poopalac sie latem troche w kratke:)Taka
      firma nie powinna wcale powstac bo myslenie ze mamy kafejke internetowa to
      czemu nie mozemy zakladac ludziom internetu kwalifikuje sie do zlotej mysli
      roku.Rozumiem ze nie starczylo nakladow pieniedzy zeby siec dobrze hulala bo
      jak sie placi premie za przeciete kable KOBY to nic dziwnego ze nie ma sie kasy
      na uczciwe interesy.Mam nadzieje ze zgnijesz w wiezieniu tam gdzie Twoje
      miejsce i Twojej zoneczki rowniez(ze jest glupia to nie jej wina).Jestem wielki
      fanem Pana Jacka i czekam co ten kretyn tym razem zrobi ciekawego.Moze
      przysluge dla kraju i zacisnie sobie petelke na szyjce?Pozdrawiam innych fanow
      naszej kochanej firmy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka