jazz_girl 19.06.10, 19:08 Witajcie! Niedawno przeprowadziłam się do Białegostoku i jeszcze nie mam tu przyjacioł, znajomych. Czy sa tu jakies mamy z Nowego Miasta lub okolic? Chętnie bym poznała :) Mama 3 letniej Hani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynaszol Re: przeprowadzka do białegostoku 21.06.10, 08:53 witamy w bialymstoku jak ci sie mieszka ja niestety nie mieszkam zbyt blisko ciebie bo na osiedlu wysockiego ale zapraszam na pogaduchy Odpowiedz Link Zgłoś
amelia-27 Re: przeprowadzka do białegostoku 21.06.10, 12:59 Witam, ja jestem młodą mamą z Nowego Miasta, mam 10 miesięczne córeczki (bliźniaczki):)))). A skąd się przeprowadziłaś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_girl Re: przeprowadzka do białegostoku 21.06.10, 19:53 Witajcie mamuśki! Jak to miło ze ktoś sie odezwał :) Przeprowadziłam sie z Łomży, a wczesniej z Poznania.A jak mi się mieszka? Na razie troche doskwiera mi samotność, ale poza tym ok! Odpowiedz Link Zgłoś
doro_rara Re: przeprowadzka do białegostoku 22.06.10, 01:14 Hej dziewczyny, czy nie chciałybyście założyć Klubu Mam? Od jakiegoś czasu chodzi mi ten pomysł po głowie. Mam już nawet kilka pomysłów i kilka fajnych kontaktów na ekspertów, którzy mogliby nas czasem odwiedzić (dietetyk, psychoterapeutka, wizażystka i in.) A przede wszystkim można by było spotkać się i pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_girl Re: przeprowadzka do białegostoku 22.06.10, 18:51 Jestem zdecydowanie ZA!!! Super pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
justynaszol Re: przeprowadzka do białegostoku 22.06.10, 09:41 to trzeba by bylo sie spotkac pogadac co i jak kiedy gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_girl Re: przeprowadzka do białegostoku 25.06.10, 10:05 Hej, no i co z tym spotkaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
justynaszol Re: przeprowadzka do białegostoku 25.06.10, 10:41 to piszcie kiedy macie czas jaki dzien godziny czy pracujecie i gdzie chcecie sie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
doro_rara Re: przeprowadzka do białegostoku 25.06.10, 14:45 Proponuję Akademię Twórczego Rozwoju BEBE przy Waszyngtona na miejsce spotkań. Jest kilka godzin wolnych w rozkładzie (szczególnie teraz w wakacje) więc bez problemu można by znaleźć coś dla Klubu Mam. Mogłybyśmy spotkać się i poznać, a później ustalić datę regularnych spotkań. Może któregoś dnia o 15? poniedziałek? wtorek? itd. piszcie jak wam pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_girl Re: przeprowadzka do białegostoku 25.06.10, 16:20 Ale z dziećmi czy bez? :) Odpowiedz Link Zgłoś
doro_rara Re: przeprowadzka do białegostoku 25.06.10, 23:02 oczywiście, że z dziećmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
justynaszol Re: przeprowadzka do białegostoku 30.06.10, 07:42 dla mnie bebe za daleko z dwojka dzieci trzecie w brzuszku nie bardzo mi pasuje to miejsce choc chcialabym tam spotykaja sie moje kolezanki z forum chustowego i tez niestety nie przyjezdzam tam bo mi nie bardzo pasuje macie jakies inne propozyje czy wszystkie mieszkacie w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
doro_rara Re: przeprowadzka do białegostoku 29.07.10, 02:08 Gratuluję okazałej rodzinki :) masz racje - Kluby Mam mogłyby powstać na wszystkich osiedlach, bo udział w takich spotkaniach nie powinien być utrudniony i stresujący, a wręcz naprzeciwko: powinien łatwy, miły i przyjemny :) Może jednak znajdą się dziewczyny, którym lokalizacja w Centrum odpowiada. Możecie śmiało się zgłaszać do mnie bebebialystok[at]wp.pl lub szukać informacji o kolejnych spotkaniach na stronie bebe.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś