inez21 07.09.10, 18:45 Dziewczyny czy mogłybyście polecić jakąś dobrą szkołę językową w Białymstoku? Może macie jakieś doświadczenia w tej kwestii. Chodzi mi o jezyk angielski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fishka79 Re: Angielski 07.09.10, 23:00 ja chodziłam parę lat do Primy na Sienkiewicza, ale to było dawno, pewnie z 10 lat temu :) Ale polecam bardzo! Dla początkujących polecam p.Edytę Wojsiat, do konwersacji najlepszy jest uważam pan Kirk. chodziłam też do Empiku, ale na inne języki - organizacyjnie ok, lektorzy spoko, tylko czasami chyba niezbyt trafnie dobierają grupy (w jednej grupie lądują czasem osoby o bardzo jednak różnym poziomie). Odpowiedz Link Zgłoś
herpata Re: Angielski 09.09.10, 17:17 Też polecam Primę, chodziłam jakieś 7 lat temu ;) Bardzo fajne zajęcia, zajęcia naprawdę sporo mi dały, ale nie mam porównania do innych szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Angielski 10.09.10, 19:19 Absolutnie Primę odradzam :) Polecam empik i homeschool. Odpowiedz Link Zgłoś