Dodaj do ulubionych

animatorka zabaw urodzinowych

02.01.11, 17:26
witam jestem animatorką zabaw urodzinowych ,imieninowych i wszelkich innych z udziałem dzieciaków, chciałam dowiedzieć się co o tym sądzicie?czy robiąc urodziny dziecka bierzecie pod uwagę wynajem osoby która zorganizuje dla nich czas?ile byście zapłaciły za taką ofertę?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • perspektywa13 Re: animatorka zabaw urodzinowych 03.01.11, 12:48
      Kiedyś o tym myślałam, tylko nie wiem jak to wygląda w małym mieszkaniu. Ale pomysł fajny,bo przynajmniej ktoś się zajmie profesjonalnie i dzieciaki mi sajgonu w zabawkach nie zrobią. A kwota? Sama nie wiem. Pewnie taka zabawa z 2 godziny powinna trwać. Jeśli osoba prowadząca przyjdzie ze swoimi rzeczami do zabawy (np. mazaki do pisania po buzi) to myślę, że byłabym w stanie zapłacić 100 zł.
      • mama_amelii Re: animatorka zabaw urodzinowych 04.01.11, 09:37
        W maju ide na Komunię do hotelu Gromada(Leśny)i wiem,że tam będzie animatorka ,która zajmie się dziećmi.Myślę,że to fajna sprawa na takich imprezach typu komunia,chrzciny,wesela(czasami zespół ma w swojej ofercie zabawy dla dzieci).Bardziej w tym kierunku przeszłabym się po restauracjach(ludzie chętnie dopłaca kilka zł za animatora w trakcie takiej imprezy,a dzieci nie będa przyczepione do spódnicy mamy:))
        W mieszkaniu to słabo to widzę,bo za mało miejsca.No chyba,że na podwórku latem.Myślę,że 100zł to w sam raz za 2-3 godz zabawy(o ile dzieci by się nie nudziły).
      • animatorka1111 Re: animatorka zabaw urodzinowych 22.02.11, 19:08
        Animatorka na przyjęcie komunijne, weselne i inne. Śląsk.
        Bogaty program sprawdzonych zabaw i konkursów z nagrodami.
        Artystyczne malowanie twarzy.
        Na życzenie inne atrakcje.
        Możliwość animacji tematycznych.
        Na życzenie kładziemy dzieci spać i czuwamy nad ich snem do białego rana.
        Możliwość wynajęcia jednej lub więcej animatorek. W zależności od ilości dzieci.
        Więcej informacji udzielam mailowo lub telefonicznie

+48 794 991 350
        animacjazabaw@gmail.com
    • aza2906 Re: animatorka zabaw urodzinowych 15.10.13, 13:17
      W Białymstoku zajmuję się animacjami dla dzieci podczas urodzin, ale także wesel, chrzcin, bankietów, sylwestra, mikołajek i czego dusza zapragnie. W cenie jest wszystko: malowanie twarzy, pokazy wykręcania baloników, dużych baniek mydlanych, zabawy, konkursy, nagłośnienie, oświetlenie, a także: wata cukrowa własnej produkcji, kostiumy, rekwizyty i materiały potrzebne do przeprowadzenia zabaw. Działam w mieszkankach, nawet bardzo małych, ogródkach, salach ale również restauracjach i hotelach, dojadę wszędzie:) podaję link: www.goldenline.pl/anna-zatorska7/
      a cena jest ustalana indywidualnie od ilości dzieci i czasu trwania imprezy, poglądowo: dwugodzinna animacja przy założeniu, że jest w Białymstoku dla około 12 dzieciaków to 170 zł. Zapraszam: 504 325 761
      Również jestem mamą, więc jestem na czasie z dziecięcymi marzeniami;)
    • mama_amelii aza 16.10.13, 16:16
      Szkoda,że wczesniej nie napisalaś,bo ja ostatnio za animatorkę zapłaciłam 350zł:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka