Dodaj do ulubionych

ale super Halama w Suwalkach

14.05.04, 13:47
ale fajnie, wlasnie sie dowiedzialam ze strony radia 5 ze w dni suwalk bedzie
maryla rodowicz (zabawa bedzie przednia, i nie zartuje) i Halama, ale super!!!
a juz myslalam ze w te dni suwalk to juz nic ciekawego nie wymysla:P
pzdr
Obserwuj wątek
    • wojtek_kosynier Sorry, ale nie podzielam Twego entuzjazmu. 14.05.04, 15:05
      Pani Rodowicz to co miała do powiedzenia (raczej zaśpiewania), zrobiła już
      kilkanaście - a prawdę mówiąc, kilkadziesiąt - lat temu. Obecnie w jej
      przypadku mamy do czynienia z typowym odgrzewaniem kotletów. Zdaje sobie jednak
      sprawę z faktu, iż ludziom się to podoba, zresztą zgodnie z dewizą inżyniera
      Mamonia z „Rejsu” (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). A Halamę to bym może i
      zobaczył, ale wyobrażam już sobie tę atmosferę na stadionie Wigier – bo to
      chyba tam będzie? Najdzie się chamstwa, które nażłopie się piwska i będzie
      komentowało w imbecylny sposób skecze. Nie, nie mam nic przeciwko piwu (wręcz
      je uwielbiam), ale pić trza umieć. No i mieć coś do powiedzenia.
      • ny4 Re: Sorry, ale nie podzielam Twego entuzjazmu. 14.05.04, 17:11
        Masz rację Rodowicz nikt nie słucha i dlatego jeździ na prowincję - to kotlety
        i to mielone razem z budą dla psa.
        Wcale nie lepsze zdanie mam na temat Halamy . On już swoje zrobił i cienki
        jest jak wypłata w budżetówce.
    • kamaoka Re: ale super Halama w Suwalkach 14.05.04, 19:47
      heh, ja sie nie zachwycam rodowicz, chodzi o to ze wlasnie ebdzie tak przasnie
      i biesiadnie, a ja potrzebuje sie rozerwac po trudach matury, i to bedzie
      wymarzona atmosfera na takie wyglup
      a co do Halamy, heh, no on bedzie w Parku 3 Maja, tak jak zreszt BYLO zdaje sie
      w zeszlym roku, a poza tym o nie bedzie sam Halama, beda i inne zespoly
      kabaretowe, noc oz trzba bylo sie pofatygowac i spojrzec na newsa ktorego adres
      wkleilam w swej wypowiedzi, a nie, przepraszam za wyraznie, kwekac jak stare
      pierniki, drodzy Panowie, heh....
      pzdr
      • aleja26 Re: ale super Halama w Suwalkach 14.05.04, 21:13
        podzielam twój entuzjazm. Zawsze lubiłam takie imprezy w suwałkach. Ilu
        znajomych można było spotkać.. No i coś się działo. Niezależnie kto grał:
        Krawczyk czy Rynkowski bylo to wydarzenie w Suwałkach.
        Pozdrawiam
        • ny4 Re: ale super Halama w Suwalkach 16.05.04, 17:36
          bez przesady z tymi wydarzeniami. Odpust na Wigrach to wydarzenie .
        • wolfgang87 Re: ale super Halama w Suwalkach 16.05.04, 19:42
          Zgadzam sie....
          To nei jest tak strasznie istotne kto gra. Byleby tylko nie odwalal chaltury -
          bo to widac. Publike mamy skromna, bo male miasteczko, ale jak artysta daje
          czadu - to i my tez !
          No i wlasnie - wtedy mozna spotkac chbya wszystkich fajnych starych znajomych.
          Cos pieknego.
          Czerwiec, wieczor, kielbaski, piwko, przyjaciele, muzyka, zyc nie umierac :)
          A poki co...sesja ;|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka