Gość: canemuto IP: *.icpnet.pl 05.03.02, 07:03 jak w temacie. byl tu kiedys taki sympatyczny dzentelmen... pojawia sie jeszcze na forum??? pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: anybody seen CES??? IP: *.csk.pl 05.03.02, 10:03 Ostatnio nie widzieliśmy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: anybody seen CES??? IP: *.17.79.204.lifespan.org 05.03.02, 22:47 Lepiej nie kracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: anybody seen CES??? IP: *.stok.bial.pl 06.03.02, 17:18 Czołem Canemuto , to juz nie te czasy , nie sledzę wypowiedzi , zniechęciłem sie troche do forum , walczylismy swego czasu o oddzielny kanał sport w Białymstoku, redakcja oczywiscie olewa wszystkich i wszystko ... P.S. Pojawiam sie od czasu do czasu :) Uzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
canemuto CES zyje!!!:))) 08.03.02, 12:02 witam weterana bialostockich laczy:))) z tym brakiem forum sportowego to faktycznie wtopa:((( ale dziala tutaj chyba prawo rynku, nieszczesliwe rozwiazanie... moze zatem odwiedzisz poznanskie smieci i rzucisz typ lub dwa w lidze - LT rozrosla sie nie do poznania (czy wrecz Bialegostoku;))) dyskusje jak zawsze, polemika az kipi;))) jeszcze raz zapraszam. by the way - co z jaga??? 24 kwietnia o 19.00 jest meczyk, moze wpadniesz do Poznania, spotkal bys e-lecha (zakladane jest stowarzszyszenie, powoli wykluwa sie grupa ultrasowska - europa;))). pozdro:))) PS czy jeszcze ktos w Bialym nie wie, ze Bialystok jest najpiekniejszy, najlepszy, najwiekszy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Canemuto ;-) IP: *.stok.bial.pl 09.03.02, 15:04 Witam. Hehe , dzieki za zaproszenie , nie wiem czy się zjawię. Jakby co to na pewno nie sam. Przydałoby się jechac tak we 3 - 4 osoby. Byłoby raźniej. Oczywiście usiadłbym normalnie po waszej stronie i sporotwo kibicował jednym i drugim , jezeli jest to możliwe :-). Na razie jedziemy z ludzmi z PB do Łodzi. Chce zobaczyc jak wygląda nasza Kochana Reprezentacja na żywo :) . Oczywiście nie omieszkam zobaczyc Japończyków w grze :-) Uzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Canemuto ;-) IP: *.icpnet.pl 12.03.02, 18:20 ach repra... ja niestety finansowo nie udoje:((( no nic, przyjda i dla cane_muto lepsze czasy;))) pozdro i do zobaczenia na forum/w lidze typerow/na zywo). pozdro:))) PS swoja droga co za sojusz, z wisla - FUJ!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś