white_aneta245 15.10.11, 21:23 Jestem na zakręcie życiowym i zastanawiam się, czy nie pójść do wróżki. Zna ktoś jakąś wróżkę w Augustowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawrot-glowy Re: Wróżka w Augustowie 16.10.11, 12:59 Polecam ci wrozke ktora mieszka na mickiewicza. poszlam tak z ciekawosci i nie pozalowalam. dowiedzialam sie tylu rzeczy, ktorych ta pani nie mogla o mnie wiedziec. wiele spraw okazalo sie prawda dużo później. idz do niej, warto. 87 643 17 34 Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Wróżka w Augustowie 02.10.12, 21:46 Wróżka prawdę Ci powie - umrzesz prędzej czy później... Odpowiedz Link Zgłoś
kartytarota2 Re: Wróżka w Augustowie 26.09.16, 15:10 Dzień dobry, mam do zaoferowania wróżby i rytuały. Swój zawód traktuje przede wszystkim jako pasję, a nie jako tylko i wyłącznie źródło dochodu. Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi, a także im pomagać. Bezcenne jest dla mnie, kiedy widzę zadowolenie klienta. Zawsze staram się poświęcić indywidualny czas dla każdej osoby. Koszt wróżby lub rytuału to 25 zł. Nie lubię pisać o sobie i o tym, czy jestem dobra, ponieważ sami Państwo to ocenicie. Można skontaktować się ze mną za pomocą e-maila: tarot-karty@wp.pl Łączę wyrazy szacunku Marta Odpowiedz Link Zgłoś