omarta 02.06.04, 13:47 to 59 zł (128 kb/s) i zybel w promocji za podłączenie no, wygląda na to, że tepsa zaczyna obnizać ceny (ale nie dla firm) ciekawe kiedy rozmowy tel. będą w końcu tańsze a przy okazji, kto Wam dostarcza internet??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfgang87 Re: nowa cena neostrady 02.06.04, 17:49 Ano ogolnie tepsa jakos powolutku ale jednak zaczyna byc dla ludzi. Mi internet dostarcza Pan Cello. Codziennie rano przesylka expresowa. Dostarczaja mi bity na caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: nowa cena neostrady 02.06.04, 21:51 a mi Homenet, mam 256/512 kbit/s za 50zl, w porownaniu z tym co mialam wczesniej czyli pakiet w tepsie za 80 zl, 45h(+6h w promocji) to super, wiadomo szybciej i taniej, ale za to w sb po chyb 17, a moze i 16, oraz w niedziele i w dni powszednie po ktorejs tam jak siadzie net to koniec, czekaj az pan naprawiacz wlaczy komorke:( najgorzej to jak siadzie w sb po poludniu, to amsz cala sb i cala neidziele z glowy oraz kawalek poniedzialku dopoki nie pzeyjedzie i nie naprawi:) ostatnio tak mialam, na szczescie odwidzialo sie cos Internetowi i sam sie "odwiesil" w neidziele poznym wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś