Dodaj do ulubionych

Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi!

IP: *.com.pl 16.06.01, 17:33
patrzcie ! oni maja wiecej postow, i bardziej sensowne !
czy chcecie zeby suwalki byly uwazane za dziure do konca swiata ?
jesli tak-spoko-piszcie o mruczeniu,o suwalkach rulez :(
czy nikt wartosciowy nie zaglada na te strony ?
Obserwuj wątek
    • Gość: klima Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.ds.uj.edu.pl 24.06.01, 00:00
      Pozdrawiam cie Wolfgang serdecznie jako rodowity elczanin. dzieki temu masz
      jednego posta wiecej
      • Gość: wolfgang Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.adm.uj.edu.pl 28.06.01, 19:12
        No prosze...Nawet teraz jakis elczanin wrzuca tu posty :)
        Tak tak,lubie swoje miasto,ale cosik widze,ze lepiej by bylo gdyby bylo onee
        bez Polnocy i bez tlumow dresiarstwa. Wszystko co dobre rozpouscilo sie w tym
        kwasie...
        Moze sa tu jacys milosnicy dreptania po dzikich terenach ?
        Czy tylko na piwko do krzywego sie jezdzi....
        • Gość: SPSa bez Polnocy IP: 192.168.1.* / 217.96.138.* 01.07.01, 20:58
          mieszkam na osiedle II i jakos nie mam zbytniego sentymentu do Centrum,a mimo to nie postuluje idiotyczych "lepiej
          by bylo bez.."
          Elk niech bedzie Elkiem. Suwalki maja sie czym bronic - wlasnie Suwalkami. jestemy jakcy jestesmy a ilosc i
          sensownosc postow o niczym nie swiadczy..
          a o rywalizacji nalezalo by zapomniec;)
    • Gość: klima Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: 149.156.92.* 24.06.01, 00:00
      Pozdrawiam cie Wolfgang serdecznie jako rodowity elczanin. dzieki temu masz
      jednego posta wiecej
      • Gość: klima Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.krak.gazeta.pl 29.06.01, 09:31
        czesc Wolfgang!
        Jezeli Ty, mieszkaniec Suwalk, twierdzisz, ze w Elku jest duzo dresiarstwa, to
        ja wymiekam. Mysle, ze jest u nas tyle samo mafijnych klimatow co u was, albo i
        mniej. Ksywkami nie bede sypal, bo nie ma po co, ale wieczory na Chlodnej do
        najspokojniejszych nie naleza.
        Pozdrawiam
        • Gość: klima Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.krak.gazeta.pl 29.06.01, 09:36
          to jeszcze raz ja
          pomylilem sie troszeczke, myslalem, ze mowisz o elku a nie o Suwalkach, ta
          Polnoc mnie zmylila, u nas tez jest Polnoc jako taka. Wiec pomylka.
          A okolice Suwalk, bez falszywego kadzenia, sa dla mnie najpieknia czescia
          kraju, szczegolnie okolice Rutki Tartak, Sejn i Przerosli.
          Pozdrawiam jeszcze raz
    • Gość: mobb Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 10:10
      Hehe....dobre. Mimo wszystko warto było apelować o aktywność Ełczan ! Odzew
      wielki nie jest, ale w liczbie postów faktycznie przegoniliśmy Was.
      Ale nie pękaj Wolfgang ! Nawet jeśli Suwałki nie odpowiedzą na Twoje apele to
      będziemy Ci z Ełku podrzucać trochę postów - żebyście za bardzo nie odstawali -
      tak w ramach regionalnej solidarności.
      • Gość: wolfgang Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: 213.76.120.* 03.07.01, 01:08
        a to milo,milo
        wlasciwie to tylko tak z zartobilwej zlosliwosci przekomarzam sie z elkiem
        bo tak wlasciwie to miasto lubie,jest piekne
        ludzi tez lubie (znam paru)
        a suwalki sa po prostu inne,bardziej polnocne,mniej mazurskie,lwasciwei: w
        ogole nie sa mazurskie
        a mimo to jednak nie wiem,czy na pewno chcialbym suwalki razem z
        Polnoca,naprawde nie wiem,dzis tego nikt juz nie oceni,ale moi rodzice sa z
        suwalk i ja jestem z suwalk i wiem,ze to moje miasto i jakie by nie bylo ja
        pluc na nie zbyt mocno nie bede,a moze nawet kiedys je wespre jesli sie czegos
        w zyciu dokopie
        a taki dres...po co to zyje ? :)))))
        • Gość: klima Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.krak.gazeta.pl 04.07.01, 11:45
          oj wolfgang!
          chyba musiales dostac niezle becki na Paca czy na Pulaskiego, ze taka gorycz
          polnocna przez Ciebie przemawia. Pozdrawiam
          • Gość: wolfgang Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 22:26
            no akurat trafiles...:)
            ale to nie takie wazne
            dresiarstwo jakos zniose,ale wiochmenow nie cierpie :)))
            eh...co ja plote...rasista jestem i tyle
    • Gość: suwalek Re: Nie dajmy sie wyprzedzic Elkowi! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 19:14
      A ja mówię - nie dajmy się wyprzedzić nikomu. Forum można ożywić na wiele
      sposobów, nawet fantastycznych. Zauważyłem że wiele miast rywalizuje ze sobą na
      Forum, niejednkrotnie bardzo niesportowo. Jednak klimat tej rywalizacji bardzo
      mi odpowiada. Brawo za fair play. A co do samej walki - ludziska, bez
      rywalizacji nie ma postępu, rywalizacja to adrenalina, nic nierobienie jest
      najgorsze. Jeżeli nie mozemy być potęga sportową, finansową, przemysłową, to
      bądźmy potęgą forumową :-) ...troszkę mnie poniosło, sorki...:-)
      Ps. Pozdrowienia dla Ełczan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka