omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 11:50 znów mi sie wysłało bez tekstu Tym razem to juz nie przelewki Widocznie na całego wiosna juz przyszła (a może to juz lato) i wszyscy się opalaja i spacerują w słonku zamiast na forum sie udzielać Poza tymi co w pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 11:53 No faktycznie. Od tego ze wszyscy sie opalaja tobie teksty nie chca sie wysylac! Na pewno to moja wina....Co tam, biore to na siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 11:56 Ty masz jeszcze jeden objaw Wolf: myśli ksobne To nie jest zdrowy objaw wersja nr 2: tak mało uwagi poswięca Vi woje otoczenie, ze sie tego typu komentarzy chwytasz, to też nie jest dobrze, niesety Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:01 To moze ja juz ic nie bede mowil. Bedzie lepiej. Bo zdaje sobie sprawe, ze cokolwiek powiem, jest na to paragraf w ksiazkach psychiatrycznych. Slynne juz: "nie ma ludzi zdrowych, sa tylko nie przebadani" (psychiatrycznie,of course) Zajme sie lepiej kasowanie postow,bo zaniedbalem zupelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:04 Ej Wolf, jest wręcz przeciwnie! Każdy jest trochę popyrtany (jak mówi mój wykładowca) No i dobrze, a problem maja Ci co powaleni sa mocno A właściwie to otoczeni ma z nim problem Nie łam się, znam gorsze przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:06 No ja nic nie powiem, bo jestem ciezki przypadek. Na szczescie jakos tak ciągne ten bagaz psychiczej udreki i jakos to idzie do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:13 zgłoś się do Piotra Drozdowskiego Kraków, najlepszy oddz. psychiatryczny w Polsce Tylko ze specjalizuje się w nerwicach Ale jaby Ci Twoje objawy zaczęły przeszkadzać, podeślę Ci namiary na dobrych terapeutów w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:16 Kiedys byly Dni Otwarte Malopolskich Zabytkow...Jednym z punktow byla wizyta w Kobierzynie (dal niewtajemniczonych- piekny kompleks psychiatryczny) Strasznie urocze miejsce... Najbardziej spodobal mi sie oddzial zamkniety dla pacjentow sądowych... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:26 z zamknietych zwiedzanych kompleksów najbardziej podobał mi sie oddzaił więzienia zamkniętego o zaostrzonym rygorze w grudziądzu a dokładniej izolatka w bloku dla młodocianych przestepców :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:29 A ze tak spytam, jak to sie objawialo, ze ci sie spodobalo ? :) Tak dobrze tam pacjentom, cyz tak wygodnie personelowi ? Te obostrzone zaklady zamkniete sa naprawde hardcore...Gorzej niz wiezienie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:46 wolfgang87 napisał: > A ze tak spytam, jak to sie objawialo, ze ci sie spodobalo ? :) > Tak dobrze tam pacjentom, cyz tak wygodnie personelowi ? > Te obostrzone zaklady zamkniete sa naprawde hardcore...Gorzej niz wiezienie :)) > ja piszę właśnie o więzieniu :) izolatce był taki specjalistyczny miekki hełmik dla kolesi co lubią główką w ściane pukać. i kombinezonik i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:48 Hehehe....No nie powiem...Niezla tam musi byc terapia. Ciekawe czy cos pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:56 wolfgang87 napisał: > Hehehe....No nie powiem...Niezla tam musi byc terapia. Ciekawe czy cos pomaga : W wiezieniu nie ma terapii tylko resocjalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Sprostowanie 03.06.04, 12:57 > > W wiezieniu nie ma terapii tylko resocjalizacja Terapia w wiezieniach jest na oddziałach psychiatrycznych i odwykowych Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:58 Jasne...Resocjalizacja w pokoju bez klamek. I jak resocjalizowac kolesia ktory ma cos nie tak z główką ? Esz...cala ta resocjalizacja w Polsce to koszmar. Powinni tak jak w finaldnii karac 90% skazanych grzywnami. To tez boli... Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:27 Forum dopiero straci impet w wakacyje (obym się mylił był), co się dziwić jak 5 osób się udziela, wg mnie forum powinno być podczepione gdzie indziej (gdzie nie wiem jeszcze :), ilu w suwałkach czyta gw papierową a ile w elektronicznej wersji? Zbyt popularna nie jest GW... woytek wolfgang87 napisał: > Kiedys byly Dni Otwarte Malopolskich Zabytkow...Jednym z punktow byla wizyta w > Kobierzynie (dal niewtajemniczonych- piekny kompleks psychiatryczny) Strasznie > urocze miejsce... Najbardziej spodobal mi sie oddzial zamkniety dla pacjentow > sądowych... > Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:33 Noo coz... Fajnei byloby to podczepic pod Wspolczesna, ale tam forum jest kosmicznie niewygodne. Ogolnie to przydalaby sie reklama forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:48 woy napisał: > Forum dopiero straci impet w wakacyje (obym się mylił był No własnie! ja się zmywam na 2tyg od 28 czerwca a potem wrócę i co??? Bedę pisać sama do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:49 Coś w tym stylu... Nie ma sie co lamac...Od pazdziernika znowu ruszamy :)) A łono natury wzywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: forum straciło impet 03.06.04, 12:51 A poki co pomyslmy sobie o Ełku i do 5000 dociągniemy. Jest super! Raptem kilka tu skrobie osób, ale za to jakich ! (nie chwaląc się ja tez tu bywam...) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:17 omarta => urlop blisko kawiarenki internetowej, to problem rozwiąże. ze mną źle może nie będzie, praktycznie całe wakacje robota, tylko parodniowe wypady by Pułaskiego gdzieś zbudować :) woy Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:43 taaa blisko kawiarenki... wiocha nad morzem i 4 godz wolne w ciągu dnia bo kurs intensywny o Boże już mam stresa a poza tym, ja nie lubie internetu więc sobie odpocznę Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:43 Woy ale dobrze wiedzieć, że bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:47 Ten intensywny kurs to pewnie kurs deski surfingowej z elementami jęz. angielskiego? :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: forum straciło impet 03.06.04, 13:50 angielski znam windsurfing w weekendy na priv lekcjach u kolegów calkiem inny kurs, stresujący very i pracowity Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: forum straciło impet 03.06.04, 15:36 no to ja od razu mowie ze mnie nie bedzie na czas egzaminow (ło matkobosko!) ale potem jak wroce to nei wiem czy gdzies jade czy zostaje, badz co badz w te miejsce gdzie mzoe wyajde jest net wiec bede pisac:P Odpowiedz Link Zgłoś