wolfgang87 09.06.04, 23:17 Wolf sie popisal. Aktualizacja stronki jest. To pewnie o tym pisal, Woy ? Bo Turcja to widac , ze poza konkurencją jest :) Piekne zdjecia strumyczka znad Hanczy...Eh....Piekne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleja26 Re: Nooooo.... 10.06.04, 18:46 super sa te zdjecia. jak mi troche smutno to oglądam i od razu robię się dumna że z tak pieknej krainy pochodzę. A jak się wam wydaje, czy dobre zdjecia to kwestia techniki i sprzętu czy pieknych przedmiotów i widoków do fotografowania? Bo ja żebym tu z siebie wyszła to w Białym i okolicach takich zdjęć nie zrobię? I po co mi ten sprzęt? Tak sobie się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Nooooo.... 10.06.04, 19:19 A ja mysle ze zrobilabys sobie piekne zdjecia z Bialegostoku. To jest kwestia sprzetu, ujęcia, gustu i czegoś jeszce...Czegoś nieuchwytnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Plebiscyt.... 11.06.04, 14:49 Nie mogę być sędzią we własnej sprawie :)) Niech się wiecej osób wypowie,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś