elektrykwroclaw 02.10.07, 14:26 Spekulanci mówią ze kreska górna w tym miesiącu została juz osiągnięta. Czas sprzedac HAWE i kupic cos innego, tylko co ... hmmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
js.2 Re: koniec wzrostów HAWE 02.10.07, 14:32 Ja bym kupił to hmmm, tylko nie wiem gdzie jest notowane. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: koniec wzrostów HAWE 02.10.07, 14:40 hmmm a może by tak biotek, swarzędz, lubawka .....no i oczywiście mój IBS. Stefka ty to jesteś super laska...dzięki za loda. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: koniec wzrostów HAWE 02.10.07, 15:24 no właśnie słuchy chodzą że stefek to dobrze loda robi ale aż dziw że jeszcze w tym wątku nie zabrał głosu, bo żadnego nie przepuści żeby nie wtrącić bez sensu swoich trzech groszy ale uwaga, uwaga...pewnie zaraz będzie coś o młotku lub wydalaniu no...stefciu..dawaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: koniec wzrostów HAWE 02.10.07, 15:48 Śmieszy mnie, że znowu się pojawił alosza erotoman z miasta Łodzi (nie mam nic przeciwko mieszkańcom tego fajnego miasta chociaż wyrazy współczucia z powodu sporadycznego stykania się przy śmietnikach z takimi osobnikami). Może znowu IBS ? Chłe, chłe. On się może i ruszy ale nie wtedy kiedy ty tu będziesz ośle. Pisałem ci młocie - 1,60 zł. Wbij to sobie do tego pustego łba w końcu. Jak pęknie 1,60 zł to jest szansa a teraz ponownie do dziury i czekać. Nie zasmradzać tego szacownego forum pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
radiotrwam Stefekmały pomaga prowadzić fajnego bloga... 02.10.07, 17:54 ... na temat inwestowania. abydojutra.blox.pl/2007/03/wpis.html#ListaKomentarzy Niestety nikt mu się nie wpisuje biednemu do książki gości i biedak sam odpowiada na tematy które zadał.... Czyli świadczy to o tym że jest osobą głęboko uduchowioną prowadząc bardzo wartościowy monolog wewnetrzny Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Stefekmały pomaga prowadzić fajnego bloga... 02.10.07, 18:38 blog faktycznie bardzo fajny i ciekawy. Nic z niego nie rozumiem ale to pewnie wchodzi dopiero po kilku walnieciach mlotkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przykopa mysli nieoczesane małegoS. 02.10.07, 20:56 Kolejna nie trafiona inwestycja za całe cztery złote. JESZCZE CZTERY I PÓŁ GODZ. i wypier...... Kolejny dzień i osiem i pół godziny wyrwane z życia. Zmarnowany życia czas. Jednocześnie chciałbym w tym miejscu podkreślić, że każdy może tu znaleźć jakąś złotą myśl która będzie mu pomagać rozwiązywać zawiłość dnia codziennego. Ja pierd... kur.. ja pierd... jak ja nie lubię S- powiedział mój kolega który zasiada po mojej lewicy w naszym wspólnym openspacie Odpowiedz Link Zgłoś