Dodaj do ulubionych

Zamknijcie szkołę w cholerę

27.01.13, 23:46
no ten sedzia co nie pozwolil zamknac szkoly to jakis stukniety ,powinni teraz zadac od niego zeby dokladal sie do utrzymywania tej szkoly To jest taki absurd ,ze sie w glowie nie miesci, nauczycieli wiecej jak uczniow ,czyli ze nic nie robia w tej szkole a placic im trzeba caly rok, Szkola jest utrzymywana z podatkow tych ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanisław Re: Zamknijcie szkołę w cholerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 00:28
      Jestem absolwentem Szkoly Podstawowej w Skomacku Wielkim .Posiadam dużą wiedzę na temat tej szkoły oraz osób odpowiedzialnych za zaistniłą sytuację.Udzielę stosownych informacji.tel.602684709
    • hersylijka Re: Zamknijcie szkołę w cholerę 28.01.13, 10:46
      Szkoła to nie miejsce na znajomości, tylko na rywalizację. Byłam ładna, przemiła i chętnie pomagałam innym w nauce (oczywiście nie narzucając się), a żadnych przyjaciół nie znalazłam. Marzyłam o małej klasie i indywidualnym nauczaniu. Dzieciaki nawet na wagarach po kilku piwach w dzień wagarowicza nie umiały ze sobą gadać. Każdy co do jednego wpatrzony w telefon. Ci co się uczyli w miarę dobrze rywalizowali na oceny, a ci którzy gorzej - na ciuchy/gadżety (albo na jedno i drugue). Czy takiego towarzystwa szukacie dla dzieci, kochani rodzice?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka