omarta 29.07.04, 16:47 właśnie dostałam emilowa kartke bo sie okazało, że mam dziś imieniny! wypijmy za błędy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: ojej 29.07.04, 16:52 o rzeszku dziś rzeczywiście som imieniny, olafa :) wszytkiego najlepszego, pokonania szerszenia i drukwy! w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: ojej 29.07.04, 16:56 bo ja tak naprawdę na imie mam olaf a marta to taki pseudonim artystyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: ojej 29.07.04, 16:57 no przeca od początku wiedziałem. a wizerunek taki jak na plakatach " nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie ekranu" :) w. omarta napisała: > bo ja tak naprawdę na imie mam olaf > a marta to taki pseudonim artystyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: ojej 29.07.04, 16:59 joł, ten w białym podartym podkoszulku! dobrze, ześ mojej facjaty nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: ojej 30.07.04, 08:46 Marta, naprawdę obchodziłaś wczoraj imieniny?!. Jeżeli tak, to życzę wszystkiego najlepszego!!! Dopisz się do Kamaoki, ciekawe jak tam w Trójmieście komentuje się tę sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś