woy 06.08.04, 10:53 Może ktoś jedzie dziś wieczorem jutro rano w kierunku suwałk i poszukuje miłego towarzystwa :)))? Pekap mnie czeka niechybnie :( w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasama Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 11:41 woy napisał: Pekap mnie czeka niechybnie :( boże uchowaj, teraz kierowcy jacyś nerwowi, z nożami się na pasażerów rzucają, tylko dlatego, że ci nie chcą wysiadać w samym środku kałuży! na szczęście - od paru dni nie padało, to się nie narazisz, w razie czego Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 11:59 Między 16.30 a 1.47 nie ma żadnego pociągu do suwałk !!!! Albo ja jakiś rozkład jazdy mam przed wojenny. Wersja hardcore, pekap 1.47, tylko pks z suwałk na wigry jest dopiero koło 15. Coś się rozjeżdza ta komunikacja. Stopem wieczorem i to jeszcze w piątek bdzie tyż licho. w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 12:04 wczoraj sprawdzałam połączenia gdańsk-kraków ja pierdzielę, gorzej niz źle! mozna tam być o 1 z kawałakiem albo po 11! pociagi w normalniejszych godzinach - tylko sezonowo Odpowiedz Link Zgłoś
a_14 Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 12:12 woy napisał: > Wersja hardcore, pekap 1.47, tylko pks z suwałk na wigry jest dopiero koło 15. PKS z Suwałk na Wigry jest o 8:00, 10:00, 13:15, 16:15. Przy odrobinie szczęścia można zdążyć na pierwszy (1/2 godziny na przejście z dworca PKP na PKS), no chyba że nie chodzi o klasztor Wigry. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 12:16 Woy, jeśli sprawdzałes w necie połączenia z Wigrami to net też masz przedwojenny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 12:25 hehe, z wigrami nie sprawdzałem przeca tam nawet wąskotorówka nie jeździła. w. omarta napisała: > Woy, jeśli sprawdzałes w necie połączenia z Wigrami to net też masz > przedwojenny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 12:21 > PKS z Suwałk na Wigry jest o 8:00, 10:00, 13:15, 16:15. > Przy odrobinie szczęścia można zdążyć na pierwszy (1/2 godziny na przejście z > dworca PKP na PKS), no chyba że nie chodzi o klasztor Wigry. Nie pomyślałem, w rozmowie z informatorem pekaesoowym podałem tylko Bryzgiel. Wigry pasują, niby zakąty po drugiej stronie ale jakoś radę dam (kajakarkę jakąś zakręcę). Na 8 spoko na dworzec dotrę, byle sokiści nie dorwali jak na skuśkę przez tory się fika, raz już godzinę z nimi się wykłócałem. w. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: wawa +> suwaliszki 06.08.04, 15:44 Rezygnuję z nocnego pekap hardcore, autosztopu, pontonu przez odmęty Wigier, itp. Jadem o 7 pekapem, po 12-stej ujrzę suwaliszki. Znikam na 2 tyg. w. > Nie pomyślałem, w rozmowie z informatorem pekaesoowym podałem tylko Bryzgiel. > Wigry pasują, niby zakąty po drugiej stronie ale jakoś radę dam (kajakarkę > jakąś zakręcę). Na 8 spoko na dworzec dotrę, byle sokiści nie dorwali jak na > skuśkę przez tory się fika, raz już godzinę z nimi się wykłócałem. > w. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: wawa +> suwaliszki 08.08.04, 21:59 hehe, szkoda ze nie mialam netu w wawie, bo ja 6.08 wracalam wlasnie z wawy do suwalk:) pksem, oczywiscie nerwowka jakich malo:> nie dosc ze musialam kupic bilet "caly", jeslil chcialam miec ten luksus u bilet przezornie kulic dzien przed a nie u kierowcy, bo w pt o 16.05 potrzeba cudu nad cudami zeby dostac sie na bus bez biletu kupionego wczesniej do tego wiecie ile jechalismy z wawy do wyszkowa?! (ja wiem, na oko jakies 60km) - 2 godziny!!!! szok:P ogolnie jestem tym wszystkim mocno przerazona, ale coz, przyjdzie sie przyzwyczaic:P Odpowiedz Link Zgłoś