Gość: Maaagda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:57 poszukuje osob ktore nurkuja lub nurkowaly albo chociaz robily/robia kurs, albo moze ktos ma namiar na bialostockich instruktorów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzyś Re: nurkowanie IP: *.elpos.net 15.09.04, 19:02 A gdzie zamierzasz nurkować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maaagda Re: nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:09 w Egipcie :) a pisze ten post poniewaz szukam pewnej osoby i wydaje mi sie ze osoby ze srodowiska nurkowego z białegostoku moga znac te osobe. P.S. A Ty nurkujesz czy dopiero zamiezasz?? masz moze gg? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny.zalogowany Re: nurkowanie 15.09.04, 19:19 Gość portalu: Maaagda napisał(a): > w Egipcie :) > a pisze ten post poniewaz szukam pewnej osoby i wydaje mi sie ze osoby ze > srodowiska nurkowego z białegostoku moga znac te osobe. Podaj proszę swój email, tutaj lub na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maaagda Re: nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:42 moj e-meil madzia0203@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maaagda Re: nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:00 czekam na meile lub tutaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: nurkowanie IP: *.elpos.net 15.09.04, 19:25 Jeśli szukasz osób ze środowiska to Ci nie pomogę. Natomiast jeśli chcesz nurkować w Egipcie itp. to tam też rób kurs nurkowy. Z doświadczenia wiem że nie ma lepszej inwestycji w bezpieczeństwo, oj widziałem basenowych kursantów pod słoną wodą - oj widziałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maaagda Re: nurkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:44 nie chce robic kursu, bo juz w nim uczestniczylam ;) szukam poprostu pewna osobe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: nurkowanie IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 19.09.04, 19:31 przypomni9ał mi się wierszyk niejakiego ziggy'ego stardusta "osiągnąłem dno zazdrościcie mi, nie każdy jest w stanie podróżować w wannie" pamietam moją pierwszą maskę do nurkowania i poszukiwania gąbki podczas kąpieli w wannie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: nurkowanie IP: *.elpos.net 21.09.04, 12:43 Posiadam 3gg do nurkowania,dostep na forum po------am.Robert Odpowiedz Link Zgłoś