lilia.z.doliny 07.06.23, 18:11 Jest aktywna na moich ulubionych wielodzietnych? Hę? W jednej z dyskusji pojawił się " przepyszny jagielnik", a tu już nie ma przypadku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vasaro Re: A która to emama 07.06.23, 18:22 To już nie to samo forum co kiedyś. Po rozłamie na wielodzietnych zostały niedobitki, sporo nowych osób o odmiennym światopoglądzie niż katolicki. A na mspanch nie da się dostać Ale Monia bryluje no i Klarcia nadal swoje PISowskie mądrości wypisuje. Ps. Od jagielnika to nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: A która to emama 07.06.23, 18:31 Jest tam dyskusja o jakości forum. Jakis dwunik się chce wylogować i go nie puszczają. Jagielnik błysnął przypadkiem. Klarcia jest dobra. Lepsza od gotowanego boczku :p Ale jest tam też jeden czub, którego się boję nawet przez ekran Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: A która to emama 07.06.23, 18:40 O, czub, którego się boisz przez ekran mnie zaintrygował, dasz linka do jakiejś twórczości tego czuba? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: A która to emama 07.06.23, 18:45 Praktycznie każdy temat. Przelećta sobie kilka i zobaczymy, kogo się boicie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: A która to emama 07.06.23, 18:46 Linka wielodzietni.org/discussion/34897/do-admina Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A która to emama 07.06.23, 21:46 Wielodzietni to nie na moja psyche... Co oni mają z tym "Podziękowali 4"? To jakies "szczęść Boże" w wersji New Age? Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: A która to emama 07.06.23, 21:56 > Co oni mają z tym "Podziękowali 4"? Ze zrzutu wnioskuję, że to takie lajki są. Liczba oznacza ilość podziękowań. Po niej następuje lista dziękujących. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A która to emama 07.06.23, 22:37 z_lasu napisała: > > Co oni mają z tym "Podziękowali 4"? > > Ze zrzutu wnioskuję, że to takie lajki są. Liczba oznacza ilość podziękowań. Po > niej następuje lista dziękujących. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: A która to emama 07.06.23, 20:59 Prayboy. On chyba istnieje naprawdę. I może nawet ma żonę. I mi słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A która to emama 07.06.23, 18:48 vasaro napisała: > To już nie to samo forum co kiedyś. > Po rozłamie na wielodzietnych zostały niedobitki, sporo nowych osób o odmiennym > światopoglądzie niż katolicki. O, a o co im poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: A która to emama 07.06.23, 18:46 Nie ma, jagielnik demaskuje ematkę jak złoto Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A która to emama 07.06.23, 20:39 Ej, ale powiedzcie, o co chodzi z tym zakazem wylogowywania "Jakis dwunik się chce wylogować i go nie puszczają." Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: A która to emama 07.06.23, 20:59 A nic, ktoś machnąl prośbę do admina, że już nie chce być wielodzietnym i reszta go naklania do zostania. Przy okazji wychodzą smaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: A która to emama 07.06.23, 23:21 Nawet na wielodzietnych.org nadają na PiS, tylko Radio Maryja się ostało... Odpowiedz Link Zgłoś