Gość: altabaka IP: *.intergame.bial.pl 15.04.02, 17:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Kto to jest anka1? IP: 212.33.74.* 15.04.02, 17:38 anka1 to anka1.wystarczy za odpowiedz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Kto to jest anka1? IP: *.tkb.net.pl 15.04.02, 23:53 mieszka prawdopodobnie w woj. podlaskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:55 Ja odkryłem, ze pracuje od 8 do 16. Kto dorzuci następny kamyczek do portretu tej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:56 Wróć! Chyba w poniedziałki miewa nadgodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
kilgore_trout Re: Kto to jest anka1? 15.04.02, 23:16 Ja podejżewam, że to zakamuflowany pracownik GW, który prowokuje na tym forum wypowiedzi (zauważcie że ania1 ma kubek GW) :)) a tak poważnie to pozdrawiam anie1, jakby nie ona to tutj naprawde byłoby mało ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:29 dziekuje bardzo! pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i piszcie dalej, niezle sie bawie jak czytam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:38 No dobra skoro chcesz żebyśmy zgadywali to zaczynam - pracujesz na uniwerku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etiop Re: Kto to jest anka1? IP: 212.160.211.* 16.04.02, 10:41 Pytanie jest proste: Anka1 jedyne co pewne byt wirtualny obecny na białostockim forum serwera GW. Osoba realna stojąca za bytem wirtualnym czasami się loguje czasami nie znaczy się czasami najpierw jest na forum potem sprawdza pocztę. Byt wirtualny o nazwie Anka1 : uważa, że jeździ maluchem, nie wie czy kierunki mu (jej) migają, boi się ciężarówek lubi robaczki, albo przynajmniej im współczuje lubi też zwierzaczki albo przynajmniej im współczuje podaje się za blondynkę mało zwraca uwagę na stan nawierzchni drogi po której podróżuje jeździ tylko po głównych trasach (stąd przkonanie o dobrej sieci drogowej woj.podl) lubi kwiaciarki podobno ma kubek na razie tyle z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:43 o przepraszam bardzo zwracam uwage na stan nawierzchni, bo nie lubie miec guzow na glowie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 11:56 a jak jedziesz innym , znaczy wiekszym samochodem to nie zwracasz ?????????? zgroza : ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Kto to jest anka1? IP: 212.33.74.* 16.04.02, 12:57 zwracam kurza twarz! zawsze zwracam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kilgore_trout Ich jest więcej!!! 16.04.02, 14:32 Anka1 jest podwójna albo i może nawet potrójna!!! Raz jest zalogowana, a raz nie. Wydaje mi się że Anka1 jest wszedzie, zwłaszcza lustrując nasze forum pojawia się co chwila w różnych postaciach. Nie wierze że to jeden człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etiop Re: Ich jest więcej!!! IP: 212.160.211.* 16.04.02, 14:38 to byt wirualny - może wirus Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ich jest więcej!!! 16.04.02, 16:46 tak, bardzo grozny:))) zaczyna sie od opryszczki a potem jest coraz gorzej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: Ich jest więcej!!! IP: *.biaman.pl 16.04.02, 20:07 Kimkolwiek jesteś Anko1 to lubię Cię za twoje inteligentne i często dowcipne wypowiedzi. I oby było ich więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ich jest więcej!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 20:19 Istotnie, jest mnie więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ich jest więcej!!! IP: *.csk.pl 16.04.02, 20:36 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Istotnie, jest mnie więcej... Eeee... ładnie to tak się podszywać pode mnie? Jak sama nazwa wskazuje moge być tylko jedna. Reszta niech się łaskawie jakoś inaczej ponumeruje... Odpowiedz Link Zgłoś
kilgore_trout Re: Ich jest więcej!!! 16.04.02, 20:55 To tylko dowodzi mojej teorii że anka1 jest podwójna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ich jest więcej!!! oświadeczenie 17.04.02, 10:10 a co za prosieta nieoskrobane sie wczoraj pode mnie podszyly!!!??? widze, ze od dzis bede sie musiala zawsze logowac!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Ich jest więcej!!! oświadeczenie IP: *.17.79.204.lifespan.org 17.04.02, 23:42 Aniu, prosieta nie moga byc nieoskrobane(pomylilas z rybami). Jak juz cos, to moze nieosmolone? Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Ich jest więcej!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 20:44 Co oczywiście nie znaczy, że jest dwulicowa. Wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 08:12 Droga Anko1 ! A może rzucisz nam jakąś podpowiedź np. podasz swoje inicjały, albo zainteresowania, albo wykształcenie, albo cały ip Twojego kompa :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 08:15 tak i wymiary i adres i stan cywilny:))) czy cos jeszcze opuscilam?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 09:50 ale ten watek zaczal mnie intrygowac .... powiedzcie cos jeszcze aniu , pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 11:56 1. Jest towarzyska 2. Jest też wrażliwa i uczuciowa (jak zresztą prawie każda kobieta) 3. Czasami działa impulsywnie 4. Ma bardzo atrakcyjne kształty (nosi 2 berety zamiast biustonosza) 5. Lubi udzielać wykrętnych odpowiedzi 6. Jest w wieku ... - domyślam się, ale nie napiszę (patrz pkt. 3.) 7. Czasami miałaby ochotę zrobić coś szalonego, ale nie może się przełamać 8. Jest MNÓSTWO BARDZO SEMPATYCZNA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:19 marat_ napisał(a): > 1. Jest towarzyska > 2. Jest też wrażliwa i uczuciowa (jak zresztą prawie każda kobieta) > 3. Czasami działa impulsywnie > 4. Ma bardzo atrakcyjne kształty (nosi 2 berety zamiast biustonosza) > 5. Lubi udzielać wykrętnych odpowiedzi > 6. Jest w wieku ... - domyślam się, ale nie napiszę (patrz pkt. 3.) > 7. Czasami miałaby ochotę zrobić coś szalonego, ale nie może się przełamać > 8. Jest MNÓSTWO BARDZO SEMPATYCZNA!!!! Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś w rodzaju turbanu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:25 bix1 napisał(a): > Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś w > rodzaju turbanu ??? Największy, koleś, największy... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:28 marat_ napisał(a): > bix1 napisał(a): > > > Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś > w > > rodzaju turbanu ??? > > Największy, koleś, największy... No, no, z wrażenia mnie zatkało..., możesz mnie poznać z Anką1 ? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:33 bix1 napisał(a): > > No, no, z wrażenia mnie zatkało..., możesz mnie poznać z Anką1 ? Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, ale się wykręciła. Nawet menu układałem na Forum. No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gromada... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:41 > Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, ale się > wykręciła. Nawet menu układałem na Forum. > No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gromada... Może Twoje menu było nieodpowiednie - przejrzyj propozycje na wątku "Kto widział ŻUBRA - jak Blisko? KOTLET z ŻUBRA" - wilk z grilla, zając w wilku a może wilk w kapturku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:55 bix1 napisał(a): > > Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, ale si > ę > > wykręciła. Nawet menu układałem na Forum. > > No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gromada > ... > > Może Twoje menu było nieodpowiednie - przejrzyj propozycje na wątku "Kto widzia > ł > ŻUBRA - jak Blisko? KOTLET z ŻUBRA" - wilk z grilla, zając w wilku a może wilk > w > kapturku ??? Metoda "na kuchnię" w stosunku do kobiet jest nieskuteczna (no, chyba, że podrywamy w obozie koncentracyjnym...). Można stosować za to inne metody, np. "na męskość", "na inteligencję", "na gablotę", "na szmal", "na czułość" itp. oraz dowolne kombinacje tychże. Niestety, w stosunku do inteligentnych kobiet trzeba po prostu być sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 13:30 > Metoda "na kuchnię" w stosunku do kobiet jest nieskuteczna (no, chyba, że > podrywamy w obozie koncentracyjnym...). Można stosować za to inne metody, np. " > na > męskość", "na inteligencję", "na gablotę", "na szmal", "na czułość" itp. oraz > dowolne kombinacje tychże. > Niestety, w stosunku do inteligentnych kobiet trzeba po prostu być sobą... No niby tak, ale zwróć uwagę, że: 1. Kobiety twierdzą, że prawdziwa męskość umarła wraz z H. Bogartem; 2. Inteligencja - kobiety jako z reguły mniej inteligentne niż mężczyźni (oczywiście nie dotyczy to Anki1) prawdziwej inteligencji mogą nie docenić; 3. Gabloty już się przejadły nawet na wioskach; 4. Szmal - to jest dobre, ale trzeba go mieć :( 5. Czułość - też jest niezłe, ale przecież ile można udawać ? Najlepsza z Twoich metod to chyba jednak ta z obozem koncentracyjnym: zamykamy i podrywamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 15:34 prosze mnie podrywac na czulosc nieudawana i dobre jedzonko. baaardzo lubie jesc!!! :))) i zaapelowac do informatykow Gazety, zeby mnie wpuszczalo na forum kiedy mam czas! a dzis jak mialam to mnie nie wpuscilo buuuu(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.04.02, 00:21 Marat, niezly jestes. Dobrze kombinujesz. Ale bedziesz najlepszy,jesli uda Ci sie poznac Anie osobiscie. Powodzenia! Oka marat_ napisał(a): > bix1 napisał(a): > > > > Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, a > le si > > ę > > > wykręciła. Nawet menu układałem na Forum. > > > No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gr > omada > > ... > > > > Może Twoje menu było nieodpowiednie - przejrzyj propozycje na wątku "Kto w > idzia > > ł > > ŻUBRA - jak Blisko? KOTLET z ŻUBRA" - wilk z grilla, zając w wilku a może > wilk > > w > > kapturku ??? > > Metoda "na kuchnię" w stosunku do kobiet jest nieskuteczna (no, chyba, że > podrywamy w obozie koncentracyjnym...). Można stosować za to inne metody, np. " > na > męskość", "na inteligencję", "na gablotę", "na szmal", "na czułość" itp. oraz > dowolne kombinacje tychże. > Niestety, w stosunku do inteligentnych kobiet trzeba po prostu być sobą... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.04.02, 00:17 ...i z antenkami... Oka marat_ napisał(a): > bix1 napisał(a): > > > Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś > w > > rodzaju turbanu ??? > > Największy, koleś, największy... > Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 19.04.02, 08:22 jak Korniego ten watek mnie intryguje coraz bardziej, chi chi. :))) pozdrawiam Wszystkich i milego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilgore_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 IP: *.tkb.pl / 10.0.53.* 19.04.02, 18:43 jeśli posklejać wszystkie elementy tej układanki-anki wynik jest szokujacy Oto bowiem tajemniecza niewiasta jawi się nam jako przecudnej urody nimfa leśna (ach te berety), o temperamencie i werwie sienkiewiczowskiej Jagienki, duszy czystej jak żródło zaranne i umyśle dobrym i szlachetnym jak mahatma Ghandi. Panowie, nie pozostaje nam nic innego jak zmontować jakąś koalicje w celu zdobycia serca tak niecodziennego zjawiska jakim jest owa pani:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 09:46 Ania1 napisała: prosze mnie podrywac na czulosc nieudawana i dobre jedzonko. baaardzo lubie jesc!!! :))) Na jedzenie próbowałem kilka razy. I to jakie wyszukane! W żadnej restauracji takiego nie dostaniesz. Nic. Posty pisałem czułe i tkliwe. Sam się mało nad nimi nie popłakałem. Było o pierwszej miłości też. I nie było to udawane. Nic. Ania nie dała się poderwać. Może mojej żony się boi? Niepotrzebnie... Już wystarczy, że ja się jej boję... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 10:25 Twoja sytuacja jest beznadziejna i naprawdę Ci współczuję. Aktualnie masz tylko 2 możliwości do wyboru: 1. Poszukać innej Ani; 2. Zmienić orientację seksulaną i zająć się np. Romanem7 Obie rady są do d..y, ale nic innego nie wymyśliłem. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 10:33 obawiam sie ze Ani serduszko jest juz zajete , a moglo byc tak pieknie .... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 10:39 Czy możesz przedstawić jakieś konkretne informacje na których opierasz swoje twierdzenie mogące doprowadzić do samobójczej śmierci wielu forumowiczów płci męskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 11:20 nie moge , ale Ania sama pewnie Ci odpisze niebawem , qrcze albo nie pisz niech zyja Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 11:51 korni napisał(a): > nie moge , ale Ania sama pewnie Ci odpisze niebawem , qrcze albo nie pisz > niech zyja Nie Aniu - napisz i to prawdę, choćby była najgorsza ! Lepsza jest szybka śmierć niż długoletnie katusze męczarni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:58 bix, twoje zainteresowanie anka jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 12:14 Czyżby zadźwięczała nutka zazdrości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:42 bix czy ty masz jakis kompleks? taka nadzieja? zazdrosc? przeciez cie nie znam... (anki rowniez)ale dobrze,odpowiem i cie zmartwie to nie zazdrosc a komentarz pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 13:04 Miałem na myśli to, że Twój ostry jak rosyjska brzytew komentarz, wynikał z zadrości o tabun adoratorów Anki. W każdym bądź razie nie martw się - jak się trochę postarasz to na pewno wielu męskich forumowiczów będzie we śnie powtarzać imię "dora, dora, ... " pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Kto to jest anka1? IP: 212.33.74.* 19.04.02, 17:11 moge powiedziec kim jestem w tej chwili! osoba wkurzona maxymalnie! od 13.30 probuje sie dostac na forum i dopiero teraz mnie wpuscilo, ale nawet zalogowac sie nie moglam i na konto wejsc tez nie dalam rady. jak tak bedzie dalej to obraze sie na Gazete i odejde z forum!!!! nawet sobie nie moglam z Wami pozrozmawiac (((( Korni a skad wiesz o moim zajetym sercu?:)) Chlopaki macie nadal zyc nawet z ta swiadomoscia!:))) Bix nie przejmuj sie Dora, tez podejrzewam zazdrosc:))) to milego weekendu i znikam do poniedzialku - chyba ze mnie i w poniedzialek nie wpusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.04.02, 22:42 Aniu, blagamy Cie, nie znikaj i nie odchodz z forum!!! W imieniu wszystkich Twoich fanow - Oka. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto to jest anka1? 22.04.02, 18:30 Oka portal mnie sam wykosi jak tak dalej bedzie. strony Gazety laduja mi sie ostatnio mniej wiecej po 4 godziny. jak mnie wpuszcza to cudem jakims. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.04.02, 22:29 A, to bardzo Ci wspolczuje. U mnie otwieraja sie praktycznie w ciagu sekundy czy dwoch. Powodzenia! Oka Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto to jest anka1? 23.04.02, 08:09 nie dziekuje! bo nie wiem co sie bedzie dalej dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto to była anka1? IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.04.02, 01:44 Ralston, dlaczego piszesz "byla"? Co podejrzewasz? Oka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto to była anka1? 26.04.02, 09:29 Nic nie podejrzewam, robię tylko aluzję do deklaracji Anki1, że przestanie tu zaglądać... Odpowiedz Link Zgłoś