Dodaj do ulubionych

Kto to jest anka1?

IP: *.intergame.bial.pl 15.04.02, 17:36
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: Kto to jest anka1? IP: 212.33.74.* 15.04.02, 17:38
      anka1 to anka1.wystarczy za odpowiedz?:)))
      • Gość: nikt Re: Kto to jest anka1? IP: *.tkb.net.pl 15.04.02, 23:53
        mieszka prawdopodobnie w woj. podlaskim...
    • Gość: Acro Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:55
      Ja odkryłem, ze pracuje od 8 do 16.
      Kto dorzuci następny kamyczek do portretu tej postaci?
    • Gość: Acro Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:56
      Wróć! Chyba w poniedziałki miewa nadgodziny!
    • kilgore_trout Re: Kto to jest anka1? 15.04.02, 23:16
      Ja podejżewam, że to zakamuflowany pracownik GW, który prowokuje na tym forum
      wypowiedzi (zauważcie że ania1 ma kubek GW) :))
      a tak poważnie to pozdrawiam anie1, jakby nie ona to tutj naprawde byłoby mało
      ciekawie
      • anka1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:29
        dziekuje bardzo! pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i piszcie dalej, niezle
        sie bawie jak czytam:))))
        • bix1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:38
          No dobra skoro chcesz żebyśmy zgadywali to zaczynam - pracujesz na uniwerku !
          • anka1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:40
            nieee:)))
            • bix1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:42
              Przysięgasz ? :)
              • anka1 Re: Kto to jest anka1?Bix 16.04.02, 16:44
                za duzo zadasz:)))
    • Gość: Etiop Re: Kto to jest anka1? IP: 212.160.211.* 16.04.02, 10:41
      Pytanie jest proste:
      Anka1 jedyne co pewne byt wirtualny obecny na białostockim forum serwera GW.
      Osoba realna stojąca za bytem wirtualnym czasami się loguje czasami nie znaczy
      się czasami najpierw jest na forum potem sprawdza pocztę.
      Byt wirtualny o nazwie Anka1 :
      uważa, że jeździ maluchem,
      nie wie czy kierunki mu (jej) migają,
      boi się ciężarówek
      lubi robaczki, albo przynajmniej im współczuje
      lubi też zwierzaczki albo przynajmniej im współczuje
      podaje się za blondynkę
      mało zwraca uwagę na stan nawierzchni drogi po której podróżuje
      jeździ tylko po głównych trasach (stąd przkonanie o dobrej sieci drogowej
      woj.podl)
      lubi kwiaciarki
      podobno ma kubek
      na razie tyle z pamięci
      • anka1 Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 10:43
        o przepraszam bardzo zwracam uwage na stan nawierzchni, bo nie lubie miec guzow
        na glowie!:)))
        • korni Re: Kto to jest anka1? 16.04.02, 11:56
          a jak jedziesz innym , znaczy wiekszym samochodem to nie zwracasz ??????????
          zgroza
          : )
          pozdrawiam
          • Gość: anka1 Re: Kto to jest anka1? IP: 212.33.74.* 16.04.02, 12:57
            zwracam kurza twarz! zawsze zwracam!:)))
    • kilgore_trout Ich jest więcej!!! 16.04.02, 14:32
      Anka1 jest podwójna albo i może nawet potrójna!!! Raz jest zalogowana, a raz
      nie. Wydaje mi się że Anka1 jest wszedzie, zwłaszcza lustrując nasze forum
      pojawia się co chwila w różnych postaciach. Nie wierze że to jeden człowiek...
      • Gość: Etiop Re: Ich jest więcej!!! IP: 212.160.211.* 16.04.02, 14:38
        to byt wirualny - może wirus
        • anka1 Re: Ich jest więcej!!! 16.04.02, 16:46
          tak, bardzo grozny:))) zaczyna sie od opryszczki a potem jest coraz gorzej:)))
          • Gość: flora Re: Ich jest więcej!!! IP: *.biaman.pl 16.04.02, 20:07
            Kimkolwiek jesteś Anko1 to lubię Cię za twoje inteligentne i często dowcipne
            wypowiedzi. I oby było ich więcej. Pozdrawiam
            • Gość: anka1 Re: Ich jest więcej!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 20:19
              Istotnie, jest mnie więcej...
              • Gość: anka1 Re: Ich jest więcej!!! IP: *.csk.pl 16.04.02, 20:36
                Gość portalu: anka1 napisał(a):

> Istotnie, jest mnie więcej...

Eeee... ładnie to tak się podszywać pode mnie? Jak sama nazwa wskazuje moge być
                tylko jedna. Reszta niech się łaskawie jakoś inaczej ponumeruje...
                • kilgore_trout Re: Ich jest więcej!!! 16.04.02, 20:55
                  To tylko dowodzi mojej teorii że anka1 jest podwójna!!!
                  • anka1 Re: Ich jest więcej!!! oświadeczenie 17.04.02, 10:10
                    a co za prosieta nieoskrobane sie wczoraj pode mnie podszyly!!!??? widze, ze od
                    dzis bede sie musiala zawsze logowac!:)))
                    • Gość: Oka Re: Ich jest więcej!!! oświadeczenie IP: *.17.79.204.lifespan.org 17.04.02, 23:42
                      Aniu, prosieta nie moga byc nieoskrobane(pomylilas z rybami). Jak juz cos, to
                      moze nieosmolone?
                      Oka
                  • Gość: Acro Re: Ich jest więcej!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 20:44
                    Co oczywiście nie znaczy, że jest dwulicowa. Wręcz przeciwnie!
    • bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 08:12
      Droga Anko1 ! A może rzucisz nam jakąś podpowiedź np. podasz swoje inicjały,
      albo zainteresowania, albo wykształcenie, albo cały ip Twojego kompa :)
      • anka1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 08:15
        tak i wymiary i adres i stan cywilny:))) czy cos jeszcze opuscilam?:)))
        • korni Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 09:50
          ale ten watek zaczal mnie intrygowac ....
          powiedzcie cos jeszcze

aniu , pozdrawiam serdecznie
          :)
          • marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 11:56
            1. Jest towarzyska
            2. Jest też wrażliwa i uczuciowa (jak zresztą prawie każda kobieta)
            3. Czasami działa impulsywnie
            4. Ma bardzo atrakcyjne kształty (nosi 2 berety zamiast biustonosza)
            5. Lubi udzielać wykrętnych odpowiedzi
            6. Jest w wieku ... - domyślam się, ale nie napiszę (patrz pkt. 3.)
            7. Czasami miałaby ochotę zrobić coś szalonego, ale nie może się przełamać
            8. Jest MNÓSTWO BARDZO SEMPATYCZNA!!!!
            • bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:19
              marat_ napisał(a):
              > 1. Jest towarzyska
              > 2. Jest też wrażliwa i uczuciowa (jak zresztą prawie każda kobieta)
              > 3. Czasami działa impulsywnie
              > 4. Ma bardzo atrakcyjne kształty (nosi 2 berety zamiast biustonosza)
              > 5. Lubi udzielać wykrętnych odpowiedzi
              > 6. Jest w wieku ... - domyślam się, ale nie napiszę (patrz pkt. 3.)
              > 7. Czasami miałaby ochotę zrobić coś szalonego, ale nie może się przełamać
              > 8. Jest MNÓSTWO BARDZO SEMPATYCZNA!!!!

Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś w
              rodzaju turbanu ???
              • marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:25
                bix1 napisał(a):

> Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś w
                > rodzaju turbanu ???

Największy, koleś, największy...

• bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:28
                  marat_ napisał(a):

> bix1 napisał(a):
                  >
                  > > Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś
                  > w
                  > > rodzaju turbanu ???
                  >
                  > Największy, koleś, największy...

No, no, z wrażenia mnie zatkało..., możesz mnie poznać z Anką1 ?
                  • marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:33
                    bix1 napisał(a):

>
                    > No, no, z wrażenia mnie zatkało..., możesz mnie poznać z Anką1 ?

Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, ale się
                    wykręciła. Nawet menu układałem na Forum.
                    No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gromada...

• bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:41
                      > Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, ale się
                      > wykręciła. Nawet menu układałem na Forum.
                      > No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gromada...

Może Twoje menu było nieodpowiednie - przejrzyj propozycje na wątku "Kto widział
                      ŻUBRA - jak Blisko? KOTLET z ŻUBRA" - wilk z grilla, zając w wilku a może wilk w
                      kapturku ???

• marat_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 12:55
                        bix1 napisał(a):

> > Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, ale si
                        > ę
                        > > wykręciła. Nawet menu układałem na Forum.
                        > > No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gromada
                        > ...
                        >
                        > Może Twoje menu było nieodpowiednie - przejrzyj propozycje na wątku "Kto widzia
                        > ł
                        > ŻUBRA - jak Blisko? KOTLET z ŻUBRA" - wilk z grilla, zając w wilku a może wilk
                        > w
                        > kapturku ???

Metoda "na kuchnię" w stosunku do kobiet jest nieskuteczna (no, chyba, że
                        podrywamy w obozie koncentracyjnym...). Można stosować za to inne metody, np. "na
                        męskość", "na inteligencję", "na gablotę", "na szmal", "na czułość" itp. oraz
                        dowolne kombinacje tychże.
                        Niestety, w stosunku do inteligentnych kobiet trzeba po prostu być sobą...

• bix1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 13:30
                          > Metoda "na kuchnię" w stosunku do kobiet jest nieskuteczna (no, chyba, że
                          > podrywamy w obozie koncentracyjnym...). Można stosować za to inne metody, np. "
                          > na
                          > męskość", "na inteligencję", "na gablotę", "na szmal", "na czułość" itp. oraz
                          > dowolne kombinacje tychże.
                          > Niestety, w stosunku do inteligentnych kobiet trzeba po prostu być sobą...

No niby tak, ale zwróć uwagę, że:
                          1. Kobiety twierdzą, że prawdziwa męskość umarła wraz z H. Bogartem;
                          2. Inteligencja - kobiety jako z reguły mniej inteligentne niż mężczyźni
                          (oczywiście nie dotyczy to Anki1) prawdziwej inteligencji mogą nie docenić;
                          3. Gabloty już się przejadły nawet na wioskach;
                          4. Szmal - to jest dobre, ale trzeba go mieć :(
                          5. Czułość - też jest niezłe, ale przecież ile można udawać ?

Najlepsza z Twoich metod to chyba jednak ta z obozem koncentracyjnym: zamykamy i
                          podrywamy :)))
                          • anka1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 18.04.02, 15:34
                            prosze mnie podrywac na czulosc nieudawana i dobre jedzonko. baaardzo lubie
                            jesc!!! :)))
                            i zaapelowac do informatykow Gazety, zeby mnie wpuszczalo na forum kiedy mam
                            czas! a dzis jak mialam to mnie nie wpuscilo buuuu((((((((((((
                        • Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.04.02, 00:21
                          Marat, niezly jestes. Dobrze kombinujesz.
                          Ale bedziesz najlepszy,jesli uda Ci sie poznac Anie osobiscie.
                          Powodzenia!
                          Oka

marat_ napisał(a):

> bix1 napisał(a):
                          >
                          > > > Ba, sam chciałbym ją poznać! Proponowałem jej spotkanie kilka razy, a
                          > le si
                          > > ę
                          > > > wykręciła. Nawet menu układałem na Forum.
                          > > > No, ale sam zrozum: jak ma się takie wymiary, to i adoratorów jest gr
                          > omada
                          > > ...
                          > >
                          > > Może Twoje menu było nieodpowiednie - przejrzyj propozycje na wątku "Kto w
                          > idzia
                          > > ł
                          > > ŻUBRA - jak Blisko? KOTLET z ŻUBRA" - wilk z grilla, zając w wilku a może
                          > wilk
                          > > w
                          > > kapturku ???
                          >
                          > Metoda "na kuchnię" w stosunku do kobiet jest nieskuteczna (no, chyba, że
                          > podrywamy w obozie koncentracyjnym...). Można stosować za to inne metody, np. "
                          > na
                          > męskość", "na inteligencję", "na gablotę", "na szmal", "na czułość" itp. oraz
                          > dowolne kombinacje tychże.
                          > Niestety, w stosunku do inteligentnych kobiet trzeba po prostu być sobą...
                          >
                          >

• Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.04.02, 00:17
                  ...i z antenkami...
                  Oka

marat_ napisał(a):

> bix1 napisał(a):
                  >
                  > > Jakiego rodzaju są to berety - wymiar mycki, biskupi, standardowy, czy coś
                  > w
                  > > rodzaju turbanu ???
                  >
                  > Największy, koleś, największy...
                  >

• anka1 Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 19.04.02, 08:22
                    jak Korniego ten watek mnie intryguje coraz bardziej, chi chi. :)))
                    pozdrawiam Wszystkich i milego weekendu!
                    • Gość: kilgore_ Re: Kto to jest anka1? Apel do Anki1 IP: *.tkb.pl / 10.0.53.* 19.04.02, 18:43
                      jeśli posklejać wszystkie elementy tej układanki-anki wynik jest szokujacy Oto
                      bowiem tajemniecza niewiasta jawi się nam jako przecudnej urody nimfa leśna
                      (ach te berety), o temperamencie i werwie sienkiewiczowskiej Jagienki, duszy
                      czystej jak żródło zaranne i umyśle dobrym i szlachetnym jak mahatma Ghandi.
                      Panowie, nie pozostaje nam nic innego jak zmontować jakąś koalicje w celu
                      zdobycia serca tak niecodziennego zjawiska jakim jest owa pani:))
    • marat_ Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 09:46
      Ania1 napisała:
      prosze mnie podrywac na czulosc nieudawana i dobre jedzonko. baaardzo lubie
      jesc!!! :)))

Na jedzenie próbowałem kilka razy. I to jakie wyszukane! W żadnej restauracji
      takiego nie dostaniesz. Nic.
      Posty pisałem czułe i tkliwe. Sam się mało nad nimi nie popłakałem. Było o
      pierwszej miłości też. I nie było to udawane. Nic.

Ania nie dała się poderwać.
      Może mojej żony się boi? Niepotrzebnie... Już wystarczy, że ja się jej boję...
      • bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 10:25
        Twoja sytuacja jest beznadziejna i naprawdę Ci współczuję. Aktualnie masz tylko
        2 możliwości do wyboru:
        1. Poszukać innej Ani;
        2. Zmienić orientację seksulaną i zająć się np. Romanem7

Obie rady są do d..y, ale nic innego nie wymyśliłem. pozdr :)
        • korni Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 10:33
          obawiam sie ze Ani serduszko jest juz zajete ,
          a moglo byc tak pieknie ....
          pozdrawiam
          • bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 10:39
            Czy możesz przedstawić jakieś konkretne informacje na których opierasz swoje
            twierdzenie mogące doprowadzić do samobójczej śmierci wielu forumowiczów płci
            męskiej ?
            • korni Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 11:20
              nie moge , ale Ania sama pewnie Ci odpisze niebawem , qrcze albo nie pisz
              niech zyja
              • bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 11:51
                korni napisał(a):
                > nie moge , ale Ania sama pewnie Ci odpisze niebawem , qrcze albo nie pisz
                > niech zyja

Nie Aniu - napisz i to prawdę, choćby była najgorsza ! Lepsza jest szybka śmierć
                niż długoletnie katusze męczarni !!!
                • Gość: dora Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:58
                  bix, twoje zainteresowanie anka jest chore
                  • bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 12:14
                    Czyżby zadźwięczała nutka zazdrości ?
                    • Gość: dora Re: Kto to jest anka1? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:42
                      bix czy ty masz jakis kompleks?
                      taka nadzieja? zazdrosc? przeciez cie nie znam...
                      (anki rowniez)ale dobrze,odpowiem i cie zmartwie to nie zazdrosc a komentarz
                      pozdrawiam:)
                      • bix1 Re: Kto to jest anka1? 19.04.02, 13:04
                        Miałem na myśli to, że Twój ostry jak rosyjska brzytew komentarz, wynikał z
                        zadrości o tabun adoratorów Anki. W każdym bądź razie nie martw się - jak się
                        trochę postarasz to na pewno wielu męskich forumowiczów będzie we śnie
                        powtarzać imię "dora, dora, ... " pozdr :)
                        • Gość: anka1 Re: Kto to jest anka1? IP: 212.33.74.* 19.04.02, 17:11
                          moge powiedziec kim jestem w tej chwili! osoba wkurzona maxymalnie! od 13.30
                          probuje sie dostac na forum i dopiero teraz mnie wpuscilo, ale nawet zalogowac
                          sie nie moglam i na konto wejsc tez nie dalam rady.
                          jak tak bedzie dalej to obraze sie na Gazete i odejde z forum!!!!
                          nawet sobie nie moglam z Wami pozrozmawiac ((((
                          Korni a skad wiesz o moim zajetym sercu?:)) Chlopaki macie nadal zyc nawet z ta
                          swiadomoscia!:))) Bix nie przejmuj sie Dora, tez podejrzewam zazdrosc:)))
                          to milego weekendu i znikam do poniedzialku - chyba ze mnie i w poniedzialek
                          nie wpusci.
                          • Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.04.02, 22:42
                            Aniu, blagamy Cie, nie znikaj i nie odchodz z forum!!!
                            W imieniu wszystkich Twoich fanow - Oka.
                            • anka1 Re: Kto to jest anka1? 22.04.02, 18:30
                              Oka portal mnie sam wykosi jak tak dalej bedzie. strony Gazety laduja mi sie
                              ostatnio mniej wiecej po 4 godziny. jak mnie wpuszcza to cudem jakims.
                              • Gość: Oka Re: Kto to jest anka1? IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.04.02, 22:29
                                A, to bardzo Ci wspolczuje. U mnie otwieraja sie praktycznie w ciagu sekundy
                                czy dwoch.
                                Powodzenia!
                                Oka
                                • anka1 Re: Kto to jest anka1? 23.04.02, 08:09
                                  nie dziekuje! bo nie wiem co sie bedzie dalej dzialo.
    • ralston Kto to była anka1? 25.04.02, 18:50
      ?
      • Gość: Oka Re: Kto to była anka1? IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.04.02, 01:44
        Ralston, dlaczego piszesz "byla"? Co podejrzewasz?
        Oka
        • ralston Re: Kto to była anka1? 26.04.02, 09:29
          Nic nie podejrzewam, robię tylko aluzję do deklaracji Anki1, że przestanie tu
          zaglądać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka