mikihtp 17.11.04, 09:24 Zdjęcia kilkuletnie (nie ma kauflanda)i kilku innych budynków, ale w sumie spoko: 80.53.86.38/lot/zlotu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek_kosynier Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 09:39 A ja miałem sposobność widzieć zdjęcia lotnicze (ale takie typowe – z obiektywem ukierunkowanym pionowo w dół) okolic Suwałk. Najbardziej do gustu przypadły mi – no, a jakże inaczej – fotki Wigier, zwłaszcza w okolicach Gawrych Rudy. Na czarnym tle (zdjęcia są biało-czarne) widać łódki i kajaki, a raczej tworzone przez nie minifale (nazywa się to zakosami czy jakoś tak). Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 09:48 www.lipowe.alpha.pl/lokalizacja.php kiedyś podawałem, fotka cześci wigier, satelitarna. w. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 09:54 No, to tylko południowo-wschodni fragmecik Wigier. Widać końcówkę Wysokiego Wegła (półwysep) i dwie wyspy, w tym Kamień. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 14:28 To co troche smuci, to to że z góry WPN wygląda jak plantacja. Nie mija się to z prawdą, ale szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 09:39 fajne a ja szukam takich fotek ale piaseczna pod wawą. w Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 12:13 hehe, to zdjecia umieszczone na strionie naszego kochanego LO:) www.1lo.suwalki.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 12:23 No, faktycznie: www.1lo.suwalki.pl/lot/zlotu.html Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 14:36 a ich wlasciwe pochodzenie to aeroklub suwalski... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Suwałki z lotu ptaka 17.11.04, 14:42 Pewnie tak, przecież w I LO, póki co, nie uczą jeszcze latania. Choć może za jakiś czas. Przypomina mi sie tom Kajko i Kokosza, zatytułowany "Szkoła latania". Odpowiedz Link Zgłoś