ivan.lukov 7 miejsce pod wzgledem liczby wypowiedzi 20.07.02, 15:28 dlaczego jestem tak daleko w tej klasyfikacji? starajcie sie, piszcie, jeszcze tylko kilka wpisow i wyprzedze watek o dupie maryni:), oni maja chyba 217 wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov wyprzedzic dupe maryni 20.07.02, 15:32 jeszcze kilka wpisow i bede na 6 pozycji. ja chce 1000 postow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: wyprzedzic dupe maryni IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 20.07.02, 21:41 Jasio!!! Ja pomagam Ci wyprzedzić ten wątek!!! Właśnie czytam "Mistrza i Małgorzatę" Buziaki papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi Re: wyprzedzic dupe maryni IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 22.07.02, 14:01 Wezmę Kamiś przykład z ciebie!! Pomogę ivanowi w tych postach:) A poza tematem: Kamila nie wiesz nawet jak łatwo Cię rozpozanać:)Ten twój charakterystyczny styl odpowiedzi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: wyprzedzic dupe maryni 22.07.02, 16:56 mistrz i malgorzata to swietna ksiazka. jedna z moich ulubionych. podejrzewam ze jestes jeszcze w lo jak jej nie czytalas, wiec polecam ci jeszcze jakies dziela woltera, "tak toczy sie swiatek" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 22.07.02, 17:01 praca, jakie to ulotne:) wracam chyba do kraju, stracilem moja prace z powodu jakiegos widzimisia szefa, przeszedlem juz kolo 300-400 miejsc w poszukiwaniu nowej, wiec wracam do kraju. cieszycie sie bardzo? teraz bede lazil po bialym i szukal, ale w bialym cos mi sie wydaje ze bedzie latwiej dostac cos:) papa Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 22.07.02, 17:13 Ivan za krotko jestes zeby wiedziec, ze tak wlasnie pracuje nie pracuje sie w Londynie, dzis jest jutro nie ma szczegolnie na wakacjach , gdy sily roboczej moc najedzie. Pierwsza porazka i chcesz sie pakowac, dobra 200-300 miejsc obeszles i nic, ale ile jeszcze nie obeszles!!! :))) Powodzenia, widzimisiom szefow warto sie podporzadkowac, zacisnac zeby i pamietac ze to tylko na jakis czas. Powodzenia, obeszels juz swoja dzielnice? Sprobuj jeszcze raz. Niewazne ze zostawiles swoj telefon, nie oddzwonia, wezma kogos kto stanie w drzwiach we wlasciwym momencie! Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 22.07.02, 17:16 Ale gdybys jednak wracal to moze bys mi przywiozl Branston Pickle :) Swinstwo, mowisz? A ja to tak lubie, z buleczka z zoltym serem, pychota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi mistrz i małogrzata:) IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 23.07.02, 10:52 O tym że ivan lubi "mistrza i małgorzatę" to my dobrze wiemy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: mistrz i małogrzata:) IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 23.07.02, 11:05 Widzisz Jasio, z takimi pomocncami jak Ja i Kydi to szybko będziesz miał te swoje 1000 postów!!! Jakie to proste. Ach ten "Mistrz i Małgorzata" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 23.07.02, 14:11 chatka_ napisała: > Ale gdybys jednak wracal to moze bys mi przywiozl Branston Pickle :) Swinstwo, > mowisz? A ja to tak lubie, z buleczka z zoltym serem, pychota! ja nie wiem i nie powiem ze swinstwo. ja tu takich rzeczy nie kupuje, ja zyje oszczednie:) a do polski wracam juz niedlugo, jak dzies przypadkiem zobacze te pikle to ci przywioze. chyba poszukam czegos w bialymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 23.07.02, 14:29 ivan.lukov napisał: > chatka_ napisała: > > > Ale gdybys jednak wracal to moze bys mi przywiozl Branston Pickle :) > Swinstwo, > > mowisz? A ja to tak lubie, z buleczka z zoltym serem, pychota! > > ja nie wiem i nie powiem ze swinstwo. ja tu takich rzeczy nie kupuje, ja zyje > oszczednie:) a do polski wracam juz niedlugo, jak dzies przypadkiem zobacze te > pikle to ci przywioze. > chyba poszukam czegos w bialymstoku. Chyba nie pikli??? Szanse znalezienia pikli w Bialymstoku sa takie same jak znalezienia pracy :) Pikle kupisz w kazdym spozywczym sklepie od Safeway, gdzie pewnie robisz zakupy:) po Waitrose, ktore omijasz ze wzgledu na ceny, let alone M&S!!!. Bardzo bylabym wdzieczna !!!!Najwiekszy sloik, jaki tylko Ci sie zmiesci do plecaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 28.07.02, 14:01 niestety nie przywiozlem ci pikli, bo miejsca w plecaku nie mialem w ogole. musialem brac dodatkowa reklamowke jeszcze. wybacz, moze za rok ci przywioze albo sprobuje ci sciagnac przez kogos innego papa Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 28.07.02, 14:13 Dzieki za checi, pamietam swoje bagaze, paczki z ksiazkami wysylam tygodnie przed powrotem. Nie klopocz sie sciaganiem pikli przez innych, zima wybiore sie sama. A jednak wrociles, musi byc rzeczywsicie tragicznie z praca, w czerwcu juz trzebaby bylo tam jechac by sie na cos zalapac. A czym zyje Londyn tego lata???? BArdzo pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 23.07.02, 10:45 To znów ja Jasiu!!! Nie martw się tą pracą, bo ja tu z jeszcze jedną koleżanką z Cursdorfu pomagam Ci w tych postach!!! Buziaki pa Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 23.07.02, 14:04 tak mi sie wydawalo kamila ze to ty, ach ta intuicja. co tam slychowac w cursdorfie? nadal taka szara wioseczka? Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov a kim jest kydi? 23.07.02, 14:29 czyzby kolejna osoba na ekspedycji w cursdorfie? pozdrowcie wszystkich ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi Re: a kim jest kydi? IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 23.07.02, 17:30 pozwolę ci janek zgadywać:)) podpowiedź:"fajnie mówisz już antyalkoholiczko" (przeglądałam stare "śmiecie" z Niemiec) a tak przy okazji: co i gdzie będziesz studiował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 23.07.02, 20:56 hihi. ciekawe kim jest Kydi, ale ja niestety nie moge tego wyjawić, w końcu ta "intuicja". A tak na marginesie to właśnie Kydi :) Cię zdemaskowała i do tego już całkiem dawno."intuicja". PS. Wpadnij kiedyś do Naszej ukochanej szkółki. Ps2.Długo się domyślałeś, że to JA???papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi Re: intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 24.07.02, 10:03 Wiesz Kamiś w jaki sposób Janek rozpoznałby Cię od razu? Po stwierdzeniu: "Jasiu! Mója plecak jest taki ciężki":)))))) Zawsze wiedziałaś jak wykorzystać dobroć kolegi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 25.07.02, 08:10 Oj, oj Moja droga!!! Jakie to wszystko odległe w czasie i w przestrzeni! a ja właśnie wczoraj upiekłam ciasto bez zakalca,szarlotkę kremową, i przeczytałam MiM. Jestem zachwycona <balem u szatana> Jasio zgaduj kim jest Kydi, szybko mi!!! :) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi Re: intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 27.07.02, 11:19 Kamiś,szarlotka kremowa była bez zarzutu,pyszna!!!Bawcie sie dobrze u Marty na działce. Dzisiaj wyjeżdżam. Do zobaczenia za tydzień.:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: intuicja 28.07.02, 14:07 a ja wciaz nie wiem kim jest kydi, a ze to ty kamilo domyslilem sie dopiero przy cursdorfie. ale ja tepy jestem. bede studiowal informatyke na pb i bede czesto odwiedzal szkole we wrzesniu, a rzadziej w innych miesiacach cu i piszcie jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: kim jest Kydi? IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 30.07.02, 09:23 Jak już wiesz Kydi to koleżanka z Cursdorfu:) Ale skoro obiecałeś odwiedzać naszą ukochaną szkółkę we wrześniu, to w owym czasie wszystko na pewno się wyjaśni. Cierpliwości:) papa Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: kim jest Kydi? 30.07.02, 16:23 dobra. trzymam cie za slowo, dzis w autobusie widzialem dorote, ale wlasnie wysiadalem i uderzylem sie w glowe o lampe autobusowa, wiec bylem skolowany i nie pogadalismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: kim jest Kydi? IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 31.07.02, 08:12 To już wróciłeś do Polski? Trzeba było zostać i nie zrażać się jednym niepowodzeniem w związku z tą pracą, oj oj. Ale mogę Cię zapewnić, że Kydi to nie jest Dorota. Więc już zawężyłam grono podejrzanych :)A tak na marginesie to w jaką Ty się lampę uderzyłeś w autobusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 16:39 Co za pomysły! Czyli tradycyjny temat - O NICZYM?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 04.08.02, 09:24 Nareszcie w domku:))Kamiś, odezwij sie na gg i to szybko, pewnie znowu wyjadę we wtorek!!Witaj Janku w naszym kochanym kraju:)A imię wyjawię jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi:) Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 05.08.02, 15:51 Zgodnie z obietnicą. Sylwia. Miło mi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 05.08.02, 16:28 jestem juz, wczorja bylem w choroszczy na jarmarku, ale impreza:) cze sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 05.08.02, 19:55 Jasio Jasio! Przywiozłeś mi coś ze Zjednoczonego Królestwa??? Nie??? Jak mogłeś??? A ja tak bardzo sie staram i wciąż pomagam Ci w postach! No nic trudno! Buziaki papa A Dorota powiedziała ze widziała Cię koło ratusza i rozmawialiście baj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 05.08.02, 16:31 cze robin, juz do ciebie napisalem maila co i jak. w bialym nie ma o czym pisac w sumie. dzis mnie jakas kobita pytala, dzie jest u nas starowka, bo ona by chciala odwiedzic:) zatkalo mnie i nie wiedzialem co powiedziec. poslalem ja na lipowa i warszawska huehue trzym sie i sie nie irytuj ze bzdury pisze, bo na bzdurach swiat sie kreci. kiedy zaczynalem cos normalnego pisac to byla cisza, a jak ktos pisze o pogodzie, to kupa wpisaow nagle. juz to zbadalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Ten wątek się już zdezaktualizował. 05.08.02, 20:01 Proponuję założyć nowy wątek: "1000 postów ivana.lukova:)". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Ten wątek się już zdezaktualizował. IP: *.17.79.204.lifespan.org 06.08.02, 00:20 Mialo byc 100, ale rzeczywiscie masz duze szanse dociagnac do 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: Ten wątek się już zdezaktualizował. 06.08.02, 15:18 ale ja nie chce zaczynac od nowa. chce byc pierwszym bialostoczaninem, ktory pociagnie do 1000. szkoda tracic, to prawie 250, 25%. dzieki ze mnie wspomagacie calymi silami. ostatnio ktos sie zbulwersowal ze bzdury pisze i nawet maila od niego dostalem, huehue Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov ostatnio kots mnie pytal o starowke 06.08.02, 15:23 czy my wlasciwie mamy jakas starowke w bialymstoku? powiedzialem ludziom zeby pozli na lipowa i rynek kosciuszki, palac branickich zobaczyli i warszawska - jako najstarsza ulice. ale co z reszta? dzie jakis placyk porzadny, zeby sie rozerwac, odpoczac itp. ja chce stare miasto jak w wawie albo krakowie albo...wstawcie co chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: ostatnio kots mnie pytal o starowke IP: *.netcraft.com.pl 08.08.02, 15:05 lista 30 ulic Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: ostatnio kots mnie pytal o starowke 10.08.02, 17:28 albo jestem poltepy, albo nie rozumiem po prostu, jakich 30 ulic? rozwin mysl prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov ide do III LO na rozpoczecie roku 11.08.02, 15:42 stesknilem sie za szkola, mozecie mi napisac o ktorej sie zaczyna imprezka na poczatek roku szkolnego? apele itp. tego mi trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 12.08.02, 10:22 I bardzo dobrze. Pozdrowienia od Doris. pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan.lukov Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.Oxford.caffe.pl 12.08.02, 19:36 chyba ze mnie nie bedzie w bialym, bo jeszcze mam wakacje i moze mnie dzies wyniesc. dzieki za pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 23.08.02, 17:14 nie masz dość III ogólniaka po 4 latach nauki w nim:))) dziwne.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: ide do III LO na rozpoczecie roku 23.08.02, 17:20 bo ja kocham te szkole. bede tesknil jak nie pojde. III LO rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kydi Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 24.08.02, 18:34 mam pytanie:), kiedy i w jakiej sytuacji objawiła sie u ciebie ta miłość do III lo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov odpowiadam 30.08.02, 15:13 w 2 klasie chyba, kiedy nauczylem sie kombinowac i ulatwiac zycie:) mam nadzieje ze na studiach tez mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov co to za atrakcja? 17.08.02, 17:38 a co to za nowe pomysly wladz gazet o super watku i kasowaniu watkow? przeciez to rodzi niezdrowa konkurencje. jak ktos kogos nie lubi, np mnie, to bedzie kasowal watki. jak to w ogole dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: co to za atrakcja? IP: *.nyc.rr.com 20.08.02, 02:37 mysle ze to dziala tylko dla watkow gdzie redakcja sie udziela. Takze Bstok jest bezpieczny. Pozdrowienia dla redakcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: post nr 2^8 22.08.02, 15:31 ptaki przyrody??? hmmm.... nie lapie, ale dzieki za info o tej redakcji itp. na szczescie u mnie sie nie udzielaja, a moze i niestety... kto wie...kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 17.09.02, 19:17 znowu cisza, a do 1000 to juz zapomnieliscie sie wpisywac? kupa. ide poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 17.09.02, 20:39 a co czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 01.11.02, 19:05 ostatni post datowany na polowe wrzesnia, nic dziwnego, ze zostal mocno w tyle. co u was slychac wszyscy? ja sobie studiuje i sie dobrze bawie przy tym. mam fajna grupe, a co najlepsze, na calym roku mam mase kujonow i sale wykladowe sa caly czas pelne. z przodu ciezko znalezc miejsce, a z tylu nic nie slychac. kupa. dlatego zawsze siadam na krzeselku, ktore zawsze da sie jakos wykombinowac i usiasc dzies na froncie. pozdrawiam wszystkich, a szczegolnie anke1 Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 10.11.02, 14:06 pozdrawiam jeszcze raz i czekam na wpisy, chociaz niech anka1 sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.11.02, 23:32 Oj, Ivanku, z Twoich 100 postow calkiem niezly tasiemiec sie zrobil! Pozdrawiam. Oka Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 17.11.02, 12:26 ciebie tez oka pozdrawiam, chociaz ty jedna sie poczulas zeby cos napisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.11.02, 21:17 Cala przyjemnosc po mojej stronie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 18.12.02, 18:55 znowu cisza. przed swietami zycze wam wesolych swiat i poświąt, czyli oby Wam bylo lepiej w przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov zimno zimno 20.12.02, 17:04 ja chce miec swieta latem albo chociaz wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: zimno zimno IP: 212.33.74.* 20.12.02, 17:07 to jest nas wiecej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: zimno zimno 20.12.02, 17:29 w australii to maja fajnie, tylko ja wole nasza polske, moze by tak glob obrocic? wysilkiem narodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: zimno zimno IP: 212.33.74.* 20.12.02, 17:42 hmmm a nie lepiej rozciagnac i obrocic gory i morze ? jakbysmy mieli gory na polnocy, morze na wschodzie to inna pogoda by byla? morze trzyma cieplo, gory zatrzymuja zimno i ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.euro-net.pl 21.12.02, 23:31 ivan.lukov napisał(a): > postanowilem (ciach) Tez postanowilem cos napisac. Ale nie. Nic nie napisze. Rozmyslilem sie. Moze pozniej, Teraz sie wstydze. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: 212.33.74.* 22.12.02, 11:55 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 24.12.02, 21:47 ivan.lukov napisał: > wstydliwy jakis... Nie. chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov dzien kobiet wkrotce - co robic? 24.02.03, 19:10 kto mi podsunie jakis oryginalny pomysl na dzien kobiet? jak je uczcic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: dzien kobiet wkrotce - co robic? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 24.02.03, 20:58 ivan.lukov napisał: > kto mi podsunie jakis oryginalny pomysl na dzien kobiet? jak je uczcic? Wstazeczka na wacq :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien kobiet wkrotce - co robic? IP: 212.33.74.* 25.02.03, 11:11 Ivan proponuje zrobic likier karmelowy i poczestowac nim kobiety o sobie nie zpominajac rzecz jasna ! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: 100 postow ivana.lukova:) 25.02.03, 12:39 Minelo grubo ponad pol roku watku, a mnie tu jeszcze nie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 25.02.03, 16:40 rowerzyku: moze byc czerwona? hmmm... a mamusi? karmel...mhmh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Wesolych IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 19.04.03, 18:12 ivan.lukov napisał: > swiat wszystkim zycze Maratonczyk hehe... Tobie rowniez! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Wesolych IP: 212.33.74.* 22.04.03, 09:03 a ja zycze Wszystkim wesolych poswiat !:)))) Odpowiedz Link Zgłoś