Dodaj do ulubionych

100 postow ivana.lukova:)

• ivan.lukov 7 miejsce pod wzgledem liczby wypowiedzi 20.07.02, 15:28
      dlaczego jestem tak daleko w tej klasyfikacji? starajcie sie, piszcie, jeszcze
      tylko kilka wpisow i wyprzedze watek o dupie maryni:), oni maja chyba 217
      wpisow.
    • ivan.lukov wyprzedzic dupe maryni 20.07.02, 15:32
      jeszcze kilka wpisow i bede na 6 pozycji. ja chce 1000 postow:)
      • Gość: Kamila Re: wyprzedzic dupe maryni IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 20.07.02, 21:41
        Jasio!!! Ja pomagam Ci wyprzedzić ten wątek!!! Właśnie czytam "Mistrza i
        Małgorzatę" Buziaki papa
        • Gość: kydi Re: wyprzedzic dupe maryni IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 22.07.02, 14:01
          Wezmę Kamiś przykład z ciebie!!
          Pomogę ivanowi w tych postach:)
          A poza tematem: Kamila nie wiesz nawet jak łatwo Cię rozpozanać:)Ten twój
          charakterystyczny styl odpowiedzi:))))))
          • ivan.lukov Re: wyprzedzic dupe maryni 22.07.02, 16:56
            mistrz i malgorzata to swietna ksiazka. jedna z moich ulubionych. podejrzewam
            ze jestes jeszcze w lo jak jej nie czytalas, wiec polecam ci jeszcze jakies
            dziela woltera, "tak toczy sie swiatek" itp.
    • ivan.lukov jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 22.07.02, 17:01
      praca, jakie to ulotne:) wracam chyba do kraju, stracilem moja prace z powodu
      jakiegos widzimisia szefa, przeszedlem juz kolo 300-400 miejsc w poszukiwaniu
      nowej, wiec wracam do kraju. cieszycie sie bardzo? teraz bede lazil po bialym i
      szukal, ale w bialym cos mi sie wydaje ze bedzie latwiej dostac cos:)
      papa
      • chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 22.07.02, 17:13
        Ivan za krotko jestes zeby wiedziec, ze tak wlasnie pracuje nie pracuje sie w
        Londynie, dzis jest jutro nie ma szczegolnie na wakacjach , gdy sily roboczej
        moc najedzie. Pierwsza porazka i chcesz sie pakowac, dobra 200-300 miejsc
        obeszles i nic, ale ile jeszcze nie obeszles!!! :))) Powodzenia, widzimisiom
        szefow warto sie podporzadkowac, zacisnac zeby i pamietac ze to tylko na jakis
        czas. Powodzenia, obeszels juz swoja dzielnice? Sprobuj jeszcze raz. Niewazne
        ze zostawiles swoj telefon, nie oddzwonia, wezma kogos kto stanie w drzwiach we
        wlasciwym momencie!
        Podrawiam
        • chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 22.07.02, 17:16
          Ale gdybys jednak wracal to moze bys mi przywiozl Branston Pickle :) Swinstwo,
          mowisz? A ja to tak lubie, z buleczka z zoltym serem, pychota!
          • Gość: kydi mistrz i małogrzata:) IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 23.07.02, 10:52
            O tym że ivan lubi "mistrza i małgorzatę" to my dobrze wiemy:))))))))
            • Gość: Kamila Re: mistrz i małogrzata:) IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 23.07.02, 11:05
              Widzisz Jasio, z takimi pomocncami jak Ja i Kydi to szybko będziesz miał te
              swoje 1000 postów!!! Jakie to proste. Ach ten "Mistrz i Małgorzata" :)
          • ivan.lukov Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 23.07.02, 14:11
            chatka_ napisała:

> Ale gdybys jednak wracal to moze bys mi przywiozl Branston Pickle :)
            Swinstwo,
            > mowisz? A ja to tak lubie, z buleczka z zoltym serem, pychota!

ja nie wiem i nie powiem ze swinstwo. ja tu takich rzeczy nie kupuje, ja zyje
            oszczednie:) a do polski wracam juz niedlugo, jak dzies przypadkiem zobacze te
            pikle to ci przywioze.
            chyba poszukam czegos w bialymstoku.
            • chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 23.07.02, 14:29
              ivan.lukov napisał:

> chatka_ napisała:
              >
              > > Ale gdybys jednak wracal to moze bys mi przywiozl Branston Pickle :)
              > Swinstwo,
              > > mowisz? A ja to tak lubie, z buleczka z zoltym serem, pychota!
              >
              > ja nie wiem i nie powiem ze swinstwo. ja tu takich rzeczy nie kupuje, ja zyje
              > oszczednie:) a do polski wracam juz niedlugo, jak dzies przypadkiem zobacze
              te
              > pikle to ci przywioze.
              > chyba poszukam czegos w bialymstoku.

Chyba nie pikli??? Szanse znalezienia pikli w Bialymstoku sa takie same jak
              znalezienia pracy :)
              Pikle kupisz w kazdym spozywczym sklepie od Safeway, gdzie pewnie robisz
              zakupy:) po Waitrose, ktore omijasz ze wzgledu na ceny, let alone M&S!!!.
              Bardzo bylabym wdzieczna !!!!Najwiekszy sloik, jaki tylko Ci sie zmiesci do
              plecaka!!!
              • ivan.lukov Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 28.07.02, 14:01
                niestety nie przywiozlem ci pikli, bo miejsca w plecaku nie mialem w ogole.
                musialem brac dodatkowa reklamowke jeszcze. wybacz, moze za rok ci przywioze
                albo sprobuje ci sciagnac przez kogos innego
                papa
                • chatka_ Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 28.07.02, 14:13
                  Dzieki za checi, pamietam swoje bagaze, paczki z ksiazkami wysylam tygodnie
                  przed powrotem. Nie klopocz sie sciaganiem pikli przez innych, zima wybiore sie
                  sama.
                  A jednak wrociles, musi byc rzeczywsicie tragicznie z praca, w czerwcu juz
                  trzebaby bylo tam jechac by sie na cos zalapac.
                  A czym zyje Londyn tego lata????
                  BArdzo pozdrawiam :)
      • Gość: Kamila Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 23.07.02, 10:45
        To znów ja Jasiu!!! Nie martw się tą pracą, bo ja tu z jeszcze jedną koleżanką
        z Cursdorfu pomagam Ci w tych postach!!! Buziaki pa
        • ivan.lukov Re: jest, nie ma, jest, nie ma...nie ma 23.07.02, 14:04
          tak mi sie wydawalo kamila ze to ty, ach ta intuicja. co tam slychowac w
          cursdorfie? nadal taka szara wioseczka?
          • ivan.lukov a kim jest kydi? 23.07.02, 14:29
            czyzby kolejna osoba na ekspedycji w cursdorfie? pozdrowcie wszystkich ode mnie
            • Gość: kydi Re: a kim jest kydi? IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 23.07.02, 17:30
              pozwolę ci janek zgadywać:))
              podpowiedź:"fajnie mówisz już antyalkoholiczko" (przeglądałam stare "śmiecie" z
              Niemiec)
              a tak przy okazji: co i gdzie będziesz studiował?
          • Gość: Kamila intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 23.07.02, 20:56
            hihi. ciekawe kim jest Kydi, ale ja niestety nie moge tego wyjawić, w końcu
            ta "intuicja". A tak na marginesie to właśnie Kydi :) Cię zdemaskowała i do
            tego już całkiem dawno."intuicja".
            PS. Wpadnij kiedyś do Naszej ukochanej szkółki.
            Ps2.Długo się domyślałeś, że to JA???papa
            • Gość: kydi Re: intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 24.07.02, 10:03
              Wiesz Kamiś w jaki sposób Janek rozpoznałby Cię od razu?
              Po stwierdzeniu: "Jasiu! Mója plecak jest taki ciężki":))))))
              Zawsze wiedziałaś jak wykorzystać dobroć kolegi:)))
              • Gość: Kamila Re: intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 25.07.02, 08:10
                Oj, oj Moja droga!!! Jakie to wszystko odległe w czasie i w przestrzeni! a ja
                właśnie wczoraj upiekłam ciasto bez zakalca,szarlotkę kremową, i przeczytałam
                MiM. Jestem zachwycona <balem u szatana> Jasio zgaduj kim jest Kydi, szybko
                mi!!! :) papa
                • Gość: kydi Re: intuicja IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 27.07.02, 11:19
                  Kamiś,szarlotka kremowa była bez zarzutu,pyszna!!!Bawcie sie dobrze u Marty na
                  działce. Dzisiaj wyjeżdżam. Do zobaczenia za tydzień.:)))))))))
                  • ivan.lukov Re: intuicja 28.07.02, 14:07
                    a ja wciaz nie wiem kim jest kydi, a ze to ty kamilo domyslilem sie dopiero
                    przy cursdorfie. ale ja tepy jestem. bede studiowal informatyke na pb i bede
                    czesto odwiedzal szkole we wrzesniu, a rzadziej w innych miesiacach
                    cu i piszcie
                    jasio
                    • Gość: Kamila Re: kim jest Kydi? IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 30.07.02, 09:23
                      Jak już wiesz Kydi to koleżanka z Cursdorfu:) Ale skoro obiecałeś odwiedzać
                      naszą ukochaną szkółkę we wrześniu, to w owym czasie wszystko na pewno się
                      wyjaśni. Cierpliwości:) papa
                      • ivan.lukov Re: kim jest Kydi? 30.07.02, 16:23
                        dobra. trzymam cie za slowo, dzis w autobusie widzialem dorote, ale wlasnie
                        wysiadalem i uderzylem sie w glowe o lampe autobusowa, wiec bylem skolowany i
                        nie pogadalismy
                        • Gość: Kamila Re: kim jest Kydi? IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 31.07.02, 08:12
                          To już wróciłeś do Polski? Trzeba było zostać i nie zrażać się jednym
                          niepowodzeniem w związku z tą pracą, oj oj. Ale mogę Cię zapewnić, że Kydi to
                          nie jest Dorota. Więc już zawężyłam grono podejrzanych :)A tak na marginesie
                          to w jaką Ty się lampę uderzyłeś w autobusie?
    • Gość: Robin Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 16:39
      Co za pomysły!

Czyli tradycyjny temat - O NICZYM?!
      • Gość: kydi Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 04.08.02, 09:24
        Nareszcie w domku:))Kamiś, odezwij sie na gg i to szybko, pewnie znowu wyjadę
        we wtorek!!Witaj Janku w naszym kochanym kraju:)A imię wyjawię jutro:)

• Gość: kydi:) Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 05.08.02, 15:51
          Zgodnie z obietnicą. Sylwia. Miło mi:)))
          • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 05.08.02, 16:28
            jestem juz, wczorja bylem w choroszczy na jarmarku, ale impreza:)
            cze sylwia
            • Gość: Kamila Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 05.08.02, 19:55
              Jasio Jasio! Przywiozłeś mi coś ze Zjednoczonego Królestwa??? Nie??? Jak
              mogłeś??? A ja tak bardzo sie staram i wciąż pomagam Ci w postach! No nic
              trudno! Buziaki papa A Dorota powiedziała ze widziała Cię koło ratusza i
              rozmawialiście baj:)
      • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 05.08.02, 16:31
        cze robin, juz do ciebie napisalem maila co i jak. w bialym nie ma o czym pisac
        w sumie. dzis mnie jakas kobita pytala, dzie jest u nas starowka, bo ona by
        chciala odwiedzic:) zatkalo mnie i nie wiedzialem co powiedziec. poslalem ja na
        lipowa i warszawska
        huehue
        trzym sie i sie nie irytuj ze bzdury pisze, bo na bzdurach swiat sie kreci.
        kiedy zaczynalem cos normalnego pisac to byla cisza, a jak ktos pisze o
        pogodzie, to kupa wpisaow nagle.
        juz to zbadalem:)
    • freewolf Ten wątek się już zdezaktualizował. 05.08.02, 20:01
      Proponuję założyć nowy wątek: "1000 postów ivana.lukova:)".
      :)
      • Gość: Oka Re: Ten wątek się już zdezaktualizował. IP: *.17.79.204.lifespan.org 06.08.02, 00:20
        Mialo byc 100, ale rzeczywiscie masz duze szanse dociagnac do 1000.
        • ivan.lukov Re: Ten wątek się już zdezaktualizował. 06.08.02, 15:18
          ale ja nie chce zaczynac od nowa. chce byc pierwszym bialostoczaninem, ktory
          pociagnie do 1000. szkoda tracic, to prawie 250, 25%.
          dzieki ze mnie wspomagacie calymi silami. ostatnio ktos sie zbulwersowal ze
          bzdury pisze i nawet maila od niego dostalem, huehue
    • ivan.lukov ostatnio kots mnie pytal o starowke 06.08.02, 15:23
      czy my wlasciwie mamy jakas starowke w bialymstoku? powiedzialem ludziom zeby
      pozli na lipowa i rynek kosciuszki, palac branickich zobaczyli i warszawska -
      jako najstarsza ulice. ale co z reszta? dzie jakis placyk porzadny, zeby sie
      rozerwac, odpoczac itp. ja chce stare miasto jak w wawie albo krakowie
      albo...wstawcie co chcecie.
      • Gość: annabl Re: ostatnio kots mnie pytal o starowke IP: *.netcraft.com.pl 08.08.02, 15:05
        lista 30 ulic
        • ivan.lukov Re: ostatnio kots mnie pytal o starowke 10.08.02, 17:28
          albo jestem poltepy, albo nie rozumiem po prostu, jakich 30 ulic? rozwin mysl
          prosze:)
    • ivan.lukov ide do III LO na rozpoczecie roku 11.08.02, 15:42
      stesknilem sie za szkola, mozecie mi napisac o ktorej sie zaczyna imprezka na
      poczatek roku szkolnego? apele itp. tego mi trzeba
      • Gość: Kamila Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 12.08.02, 10:22
        I bardzo dobrze. Pozdrowienia od Doris. pa :)
        • Gość: ivan.lukov Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.Oxford.caffe.pl 12.08.02, 19:36
          chyba ze mnie nie bedzie w bialym, bo jeszcze mam wakacje i moze mnie dzies
          wyniesc. dzieki za pozdrowienia
      • Gość: kydi Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 23.08.02, 17:14
        nie masz dość III ogólniaka po 4 latach nauki w nim:))) dziwne.....:)
        • ivan.lukov Re: ide do III LO na rozpoczecie roku 23.08.02, 17:20
          bo ja kocham te szkole. bede tesknil jak nie pojde. III LO rulez.
          • Gość: kydi Re: ide do III LO na rozpoczecie roku IP: *.duna.pl / 192.168.8.* 24.08.02, 18:34
            mam pytanie:), kiedy i w jakiej sytuacji objawiła sie u ciebie ta miłość do
            III lo :)))))
            • ivan.lukov odpowiadam 30.08.02, 15:13
              w 2 klasie chyba, kiedy nauczylem sie kombinowac i ulatwiac zycie:) mam
              nadzieje ze na studiach tez mi sie uda
    • ivan.lukov co to za atrakcja? 17.08.02, 17:38
      a co to za nowe pomysly wladz gazet o super watku i kasowaniu watkow? przeciez
      to rodzi niezdrowa konkurencje. jak ktos kogos nie lubi, np mnie, to bedzie
      kasowal watki. jak to w ogole dziala?
      • Gość: Spec Re: co to za atrakcja? IP: *.nyc.rr.com 20.08.02, 02:37

mysle ze to dziala tylko dla watkow gdzie redakcja sie
        udziela. Takze Bstok jest bezpieczny. Pozdrowienia dla
        redakcji....
        • Gość: Spec post nr 2^8 IP: 66.28.239.* 20.08.02, 15:32

ptaki przyrody...
          • ivan.lukov Re: post nr 2^8 22.08.02, 15:31
            ptaki przyrody??? hmmm.... nie lapie, ale dzieki za info o tej redakcji itp. na
            szczescie u mnie sie nie udzielaja, a moze i niestety... kto wie...kto wie???
    • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 17.09.02, 19:17
      znowu cisza, a do 1000 to juz zapomnieliscie sie wpisywac? kupa. ide poczytac.
      • Gość: koro Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 17.09.02, 20:39
        a co czytasz?
        • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 01.11.02, 19:05
          ostatni post datowany na polowe wrzesnia, nic dziwnego, ze zostal mocno w tyle.
          co u was slychac wszyscy? ja sobie studiuje i sie dobrze bawie przy tym. mam
          fajna grupe, a co najlepsze, na calym roku mam mase kujonow i sale wykladowe sa
          caly czas pelne. z przodu ciezko znalezc miejsce, a z tylu nic nie slychac.
          kupa. dlatego zawsze siadam na krzeselku, ktore zawsze da sie jakos
          wykombinowac i usiasc dzies na froncie.
          pozdrawiam wszystkich, a szczegolnie anke1
          • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 10.11.02, 14:06
            pozdrawiam jeszcze raz i czekam na wpisy, chociaz niech anka1 sie odezwie
            • Gość: Oka Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.11.02, 23:32
              Oj, Ivanku, z Twoich 100 postow calkiem niezly tasiemiec sie zrobil!
              Pozdrawiam.
              Oka
              • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 17.11.02, 12:26
                ciebie tez oka pozdrawiam, chociaz ty jedna sie poczulas zeby cos napisac:)
                • Gość: Oka Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.11.02, 21:17
                  Cala przyjemnosc po mojej stronie. :))
                  • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 18.12.02, 18:55
                    znowu cisza. przed swietami zycze wam wesolych swiat i poświąt, czyli oby Wam
                    bylo lepiej w przyszlosci
    • ivan.lukov zimno zimno 20.12.02, 17:04
      ja chce miec swieta latem albo chociaz wiosna
      • Gość: anka1 Re: zimno zimno IP: 212.33.74.* 20.12.02, 17:07
        to jest nas wiecej :)))
        • ivan.lukov Re: zimno zimno 20.12.02, 17:29
          w australii to maja fajnie, tylko ja wole nasza polske, moze by tak glob
          obrocic? wysilkiem narodu
          • Gość: anka1 Re: zimno zimno IP: 212.33.74.* 20.12.02, 17:42
            hmmm a nie lepiej rozciagnac i obrocic gory i morze ? jakbysmy mieli gory na
            polnocy, morze na wschodzie to inna pogoda by byla? morze trzyma cieplo, gory
            zatrzymuja zimno i ... :)))
    • Gość: rowerzyk Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: *.euro-net.pl 21.12.02, 23:31
      ivan.lukov napisał(a):

> postanowilem
      (ciach)

Tez postanowilem cos napisac.
      Ale nie. Nic nie napisze. Rozmyslilem sie. Moze pozniej, Teraz sie wstydze. :P
      • Gość: anka1 Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: 212.33.74.* 22.12.02, 11:55
        :)))))))
        • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 23.12.02, 17:35
          wstydliwy jakis...
          • Gość: rowerzyk Re: 100 postow ivana.lukova:) IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 24.12.02, 21:47
            ivan.lukov napisał:

> wstydliwy jakis...

Nie. chyba nie...
    • ivan.lukov dzien kobiet wkrotce - co robic? 24.02.03, 19:10
      kto mi podsunie jakis oryginalny pomysl na dzien kobiet? jak je uczcic?
      • Gość: rowerzyk Re: dzien kobiet wkrotce - co robic? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 24.02.03, 20:58
        ivan.lukov napisał:

> kto mi podsunie jakis oryginalny pomysl na dzien kobiet? jak je uczcic?

Wstazeczka na wacq :)
        • Gość: anka1 Re: dzien kobiet wkrotce - co robic? IP: 212.33.74.* 25.02.03, 11:11
          Ivan proponuje zrobic likier karmelowy i poczestowac nim kobiety o sobie nie
          zpominajac rzecz jasna !
    • poziomk Re: 100 postow ivana.lukova:) 25.02.03, 12:39
      Minelo grubo ponad pol roku watku, a mnie tu jeszcze nie bylo :)
      • ivan.lukov Re: 100 postow ivana.lukova:) 25.02.03, 16:40
        rowerzyku: moze byc czerwona? hmmm... a mamusi? karmel...mhmh
        • ivan.lukov Wesolych 19.04.03, 18:01
          swiat wszystkim zycze
          • Gość: rowerzyk Re: Wesolych IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 19.04.03, 18:12
            ivan.lukov napisał:

> swiat wszystkim zycze

Maratonczyk hehe...
            Tobie rowniez! :)
            • Gość: anka1 Re: Wesolych IP: 212.33.74.* 22.04.03, 09:03
              a ja zycze Wszystkim wesolych poswiat !:))))
              • ralston Re: Wesolych 23.04.03, 11:57
                I szczęśliwego całego życia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka