Dodaj do ulubionych

Internetowe wałki

08.03.11, 10:53
Dzien w dzien jestem robiony w konia w internecie i nic nie moge z tym zrobic...

"Gazeta",jak wiadomo, jest w stanie z kazdego gowna zmajstrowac galerie 12 zdjec, aby sobie czlowiek poklikal. Wiadomosci sa tak skonstruowane, ze jeden nedzny artykul jest trzykrotnie linkowany i sprawia wrazenie trzech.

Wczoraj 20 minut przesleczalem nad testem na inteligencje tylko po to, zeby sie dowiedziec, ze musze zaplacic za wyniki( byc moze to byl w istocie ten test IQ - sprawdz najpierw warunki - glupol ze mnie).

Ku przestrodze, a byc moze i dla frajdy - dajcie znac na czym najlatwiej sie przejechac.
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Internetowe wałki 08.03.11, 10:58
      ja wczoraj dałem się nabrać Gazecie na "artykuł" o pewnym panu z Piaseczna.
      Piaseczno to, Piaseczno tamto...
      A na koniec, drobnym druczkiem dopisano- nazwa miejscowości i nazwisko zostały zmienione.

• misiania Re: Internetowe wałki 08.03.11, 18:43
        Wiesz, Drzejmsie, ubawiłam się setnie, bo to takie niby nic, ale w sumie sytuacja z kosmosu jakby :))))
    • mnop2 Re: Internetowe wałki 08.03.11, 21:06
      a jak długo będziesz żył?
      a ile warte są twoje zwłoki?

;)
      • vifxen Re: Internetowe wałki 08.03.11, 22:22
        dobra, przyznam się do czegoś. To głupie, ale...
        Nie mam pojęcia, czym jest 'prowadzenie jedynki Gazeta.pl'. Nie wiem, czy to podchodzi pod wałki, ale męczy mnie to ogromnie. Jakieś pomysły? Czegoś nie łapię?
        • maitresse.d.un.francais Re: Internetowe wałki 08.03.11, 22:35
          'prowadzenie jedynki Gazeta.pl

Forum numer jeden, jak przypuszczam.

Fora mają swoje numery (wiem przypadkiem). Wejdź na ogólną stronę forów i najedź na dowolne, a na dolnym pasku pojawi ci się adres z numerem.

Ale nie wiem, która to jedynka.
          • Gość: ;) Re: Internetowe wałki IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.11, 22:40
            Strona główna gazeta.pl
            • vifxen Re: Internetowe wałki 08.03.11, 22:49
              O, dziękuję bardzo.

teraz to mi trochę głupio, zapomnijcie proszę o tym jak najszybciej. I heeej, wszystkiego najlepszego dzisiaj!
              • Gość: ;) Re: Internetowe wałki IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.11, 23:05
                Nie za ma co ;-)

Niepotrzebnie się krygujesz, Vif. To chyba ja Tobie powinienem składać życzenia, dużo pomyślności, bądź zawsze sobą i nie przejmuj się opinią innych. Zwłaszcza samców ;P
                • Gość: ;) [...] IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.11, 23:15
                  Errata: "strofujesz" nie krygujesz, to z powodu senności, izwinitje.
                  Jak widzisz, mnie też globus nawala...

--
                  Spokojnej nocy ^^
                  • mnop2 Re: [...] 09.03.11, 08:50
                    Dzię dobry!
                    • Gość: ;) Re: [...] IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.11, 09:34
                      A dżem dobry - duży słoik.
                      • aaricia_szalona Re: [...] 09.03.11, 14:03
                        Truskawkowy. Tylko sprawdzić trzeba, czy nie jest aby mdły.
                        Swoją drogą prowadzenie jedynki (w sensie redagowanie głównej strony, bo chyba o to chodzi) jest dużo mniej atrakcyjne od prowadzenia jedynki telewizyjnej.
                        Ach, tak bym sobie poczytała Wiadomości wraz z Piotrem Pokraśko. Albo śniadaniowo popytała z Anną Popopek ;)
                        • maitresse.d.un.francais a ile czasu? 09.03.11, 16:38
                          to prowadzenie?

i za friko czy odpłatnie?

bo zaraz jak regulamin poczytamy, to się okaże że kwadransik, pierwszego kwietnia. ;-)
                        • Gość: ;) Re: [...] IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.11, 17:33
                          Ty dyjablico! A skąd wiesz, że ja tylko truskawkowy??? Pełna inwigilacja ;>

P.S. Kraśko to poraśko, a tak vogle za dużo tam partyjniactwa w zarządzie, lubię Popek, Wellman i Sadowską. No, i jeszcze niektóre pogodynki, ale to oczywista oczywistość.
                          Dzidzia milczy, buu ;(
                          • aaricia_szalona Ad dżem 09.03.11, 20:27
                            "Mmmm, kwaskowy, dobry..." ;P

Nie płakać, wszystko ok=>.
                            • Gość: ;) Re: Ad dżem IP: *.cable.smsnet.pl 09.03.11, 20:34
                              Niskosłodzony, znów wiedziała ^^
                              Tyle mi wystarczy, muszę lecieć. Nie, nie, nie daleko, pa ;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka