sluggard Re: Kto ogladal 23.05.02, 18:44 Pytanie powinno brzmieć: kto nie oglądał "Misia Uszatka"? To była kultowa bajka jak miałem 5 lat. A swoją drogą to co się tak wszystkim na wspominki zebrało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto ogladal IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.05.02, 20:37 Mis Uszatek byl troche przemadrzaly, nie uwazacie? Zawsze na koniec musial prawic jakies moraly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto ogladal IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.05.02, 20:47 Cos jeszcze mi sie przypomnialo w zwiazku z Misiem Uszatkiem. Nie pamietam jak sie nazywal ten facet, ktory czytal ta bajke ( a moze to byl spiker, ktory zapowiadal dobranocke), ale cos pamietam, ze kiedys chyba bedac "na gazie" na koniec powiedzial:"...a teraz drogie dzieci pocalujcie Misia w dupe". Od razu zdjeli go z wizji i mysle, ze poniosl w zwiazku z tym jakies konsekwencje. Kto pamieta ten incydent? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 23.05.02, 22:17 OKA - to nie był miś uszatek tylko jeszcze starsza dobranocka pt. Miś z okienka. Facet przeczytał to, bo myślał, że nie jest już na wizji. W jednym się nie pomylił. Od tego dnia przestał być na wizji... Misia Uszatka raczej nie lubiłem. Czemu - nie wiem, ale mnie nudził... Dla sympatyków mam wszakże dobrą wiadomość - słyszałem ostatnio w radio, że mają wznowić produkcję kolejnych odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto ogladal IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.05.02, 23:03 Tak, tak! Masz racje! Dzieki! Otworzyla mi sie klapka w pamieci, to rzeczywiscie byl Mis z Okienka. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec5 Re: Kto ogladal 23.05.02, 21:42 ja wiem, ze zawsze plakalam na zakonczenie-mam opowiadala mi ze siedzialam przed telewizorkiem i -buuuuuuuuuuu, nie ma misia,buuuuuuuuu..... swoja droga mis byl przemilusinski-szkoda ze dzisiejsze dzieciaki nie maja takich bajeczek-moze ich zachowanie byloby nieco lepsze??!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 23.05.02, 22:30 rudzielec5 napisał(a): > ja wiem, ze zawsze plakalam na zakonczenie-mam opowiadala mi ze siedzialam > przed telewizorkiem i -buuuuuuuuuuu, nie ma misia,buuuuuuuuu..... > swoja droga mis byl przemilusinski-szkoda ze dzisiejsze dzieciaki nie maja > takich bajeczek-moze ich zachowanie byloby nieco lepsze??!! To fakt. Dzisiaj dzieciaki zachowują się jak pokemony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kto ogladal IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.05.02, 23:06 A kto pamieta jak w "Kreciku" piesek do jamki wpadl? Albo jak pszczolka przykleila sie do lizaka i takie duze lzy jej kapaly? A jak ja wtedy plakalam nad ich losem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl A kto ogladal "Sasiadow"? 24.05.02, 09:35 to dopiero bylo, jak zatapetowali caly pokoj i nie mogli znalezc wyjscia albo kiedy zelazko przepalilo im deske do prasowania, dywan, strop... drugi strop... I nigdy nie moglam sobie przypomniec melodii... ale byla swietna Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: A kto ogladal 24.05.02, 10:18 a mi sie bardzo podobala dobranocka " Film pod strasznym tytulem ". zwlaszcza jak Plonki czy Klonki ( nigdy nie pamietam jak te ludziki sie nazywaly), zdejmowaly z glowek kubki i klaniajac sie mowily: " dzien dobry sloneczko!" na dobry poczatek dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |Oka Re: A kto ogladal IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 22:36 Sasiedzi byli zajebisci. Do tego stopnia ich lubilam, ze moja biedna mama nagrywala mi na video kolejne odcinki a nastepnie przyslala mi do USA. Do tej pory mam ta kasete. Dzieki, ze mi przypomnialas, obejrze sobie dzisiaj. Oka P.S. Melodyjke przypominam sobie na zawolanie. Nawet teraz podspiewuje: ta-ta- tam, ta-ta-tam, ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-da-tam... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 10:14 W ubiegłym tygodniu słyszałem w trójce, że semafor planuje wznowienie miśka :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 10:45 z takimi samymi "drewnianymi" ruchami? i glosem miska? i krolikiem? i lasem? Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 10:56 annabl napisał(a): > z takimi samymi "drewnianymi" ruchami? i glosem miska? i krolikiem? i lasem? Tak! Tak!! Tak!!! TAAAAK!!!!!!!!!!!!!!! Tylko uszko może mieć mniej klapnięte, bo kupił sobie wersalkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 11:11 to bomba. chyba sobie nagram. przynajmniej nie bylo w Uszatku takiej glupiej wody jak w Koralgolu Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 11:28 Bomba na pewno, ale z opóźnionym zapłonem - ten projekt jest dopiero w fazie uzgodnień - trzeba będzie jeszcze co najmniej z roczek, dwa poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka IP: *.bwk.tue.nl 24.05.02, 11:30 ja moge czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 12:51 Gość portalu: annabl napisał(a): > ja moge czekac. "Kto kocha ten czeka"... Ale chyba warto - co to się będzie w 2004 roku działo: nie dość że do Łuni wejdziemy to jeszcze Uszatka puszczą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 13:51 srerce mi sie juz wyrywa z radosci... z radosci... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 24.05.02, 22:38 Do Łunii, czy do Łuszatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka IP: *.athome.tue.nl 25.05.02, 15:38 ralston napisał(a): > Do Łunii, czy do Łuszatka? tymczasowo do uszatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 25.05.02, 15:49 Gość portalu: annabl napisał(a): > ralston napisał(a): > > > Do Łunii, czy do Łuszatka? > > tymczasowo do uszatka:) Daleko do łuni z czapką uszatką i tak dobrze,ze nie w bereciku z antenka. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobra wiadomość dla fanów Uszatka 26.05.02, 16:08 megatom napisał(a): > Gość portalu: annabl napisał(a): > > > ralston napisał(a): > > > > > Do Łunii, czy do Łuszatka? > > > > tymczasowo do uszatka:) > > Daleko do łuni z czapką uszatką i tak dobrze,ze nie w bereciku z antenka. I ten przyciasny waciak marsz utrudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kto ogladal 27.05.02, 03:14 Co tam Mis z okienka, a Balbinke ktos pamieta...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Kto ogladal IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 06:59 Przepraszam ze sie wcianam ale moze ktos ma te przezrocza o ktorych wczesniej pisalismy. Moze moglby pozyczyc, ja mam projektor, ale nie mam filmow, moze ktos ma fimly a nie ma projektora. moglibysmy sie wymienic!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kto ogladal 27.05.02, 07:30 Nic nie wiem o przezroczach, ale widze, ze jestes wczesnie w pracy... Juz na forum przed 7 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Kto ogladal 27.05.02, 13:46 Gość portalu: chatka napisał(a): > Przepraszam ze sie wcianam ale moze ktos ma te przezrocza o ktorych wczesniej > pisalismy. Moze moglby pozyczyc, ja mam projektor, ale nie mam filmow, moze > ktos ma fimly a nie ma projektora. moglibysmy sie wymienic!:) Obiecuję, że jutro poszukam w piwnicy, gdyż (jak się dziś dowiedziałem) istnieje nadzieja, że nie wszystkie się spaliły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Przerażające... IP: *.tkb.pl / *.sav.tkb.net.pl 27.05.02, 08:28 Miś uszatek??? nie przypominajcie mi tego, to było najbardziej traumatyczne przeżycie w moim dzieciństwie, jeszcze dziś budze się w nocy z krzykiem na samo wspomnienie o misiaku ze skrzywionym uchem... wrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Przerażające... IP: *.bwk.tue.nl 27.05.02, 11:43 hmm... opowiedz nam o tym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Przerażające... 27.05.02, 12:31 Gość portalu: sss napisał(a): > Miś uszatek??? nie przypominajcie mi tego, to było najbardziej traumatyczne > przeżycie w moim dzieciństwie, jeszcze dziś budze się w nocy z krzykiem na samo > wspomnienie o misiaku ze skrzywionym uchem... wrrr.. Jako psychiatra z zamiłowania mogę zalecić Ci moją autorską metodę leczenia koszmarów nocnych będącą hybrydową syntezą dwóch innych metod: 1. Retrospekcji - w Twoim przypadku powinieneś powrócić do starych odcinków misia Uszatka i oglądać je minimum 12 godzin dziennie przez okres 1 tygodnia; 2. Hamowania - w trakcie oglądania Uszatka powinieneś blokować pamieć poprzez wypijanie 50 gram samogonu w półgodzinnych odstępach. Efekt gwarantowany !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Przerażające... IP: *.tkb.pl / *.sav.tkb.net.pl 02.06.02, 12:54 dziękuje za pomoc!!! kuracja jest znakomita i choć zalecałeś ją na tydzień to przedłużam ją sobie jeszcze na kolejne (możej kilka?) chciałbym przecież w końcu wyzdrowieć:) Moge pochwalić się że nawet polubiłem juz misiaka, dobrze nam sie współpracuje a i wspomnienia związane z nim mają coraz to milsze i piękniejsze aspekty:)) pozdrawiam i obniecuje informować o postępach w walce z chorobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss bix1 DZIĘKUJE ZA POMOC:))))))))))) IP: *.tkb.pl / *.sav.tkb.net.pl 09.06.02, 12:13 misiaka pokochałem, bierzemy ślub i leczymy się nadal kuracja-cud bix1 dziekuje sss Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Najnowsze informacje ! 29.05.02, 11:12 Oto najświeższe wiadomości o Uszatku: Nowy Uszatek ma być przede wszystkim dwa razy większy (będzie mierzył około 25 centymetrów) i zostanie zrobiony z lateksu. Uszatek w zależności od nastroju i sytuacji będzie mógł wybierać spośród całej gamy min. Być może miś będzie miał w domku telefon komórkowy i komputer z edukacyjnymi grami komputerowymi. Szczególy na kiosk.onet.pl/art.html?NA=3&ITEM=1085869&KAT=720 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Najnowsze informacje ! IP: 212.33.74.* 29.05.02, 13:21 hmmm a internet?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 13:31 Gość portalu: anka1 napisał(a): > hmmm a internet?:))) Internet też będzie miał ale z blokadą... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:00 Gość portalu: anka1 napisał(a): > hmmm a internet?:))) A co? Chciałabyś coś napisać misiowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Najnowsze informacje ! IP: 212.33.74.* 29.05.02, 18:10 nieee:) ale moze na forum moglby zajrzec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:26 Chyba się zgubiłem - jakie dowcipy? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:27 ups, to w takim razie ja tez sie zgubilam Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:30 Dwoje zagubionych!!!! Kto ma kompas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Najnowsze informacje ! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 18:34 Busola może być? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:35 dzieki, chyba mi sie przyda, jakis mam polprzytomny tydzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:38 Na półprzytomny dzień, to busola nie poradzi. Bolsa? Też na B. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:40 juz lepiej ale moze nie dzis tylko w jakas lepsza sobote...? :) dzis mam robote. ... kurde. :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:41 Robotę?! Teraz?! Przecież już długi łykend się zaczął! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:47 ale ja klikam z "abroad" i mam jutro wazne rzeczy, a o dlugim likendzie to pomarze za 3 tygodnie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:57 troche dalekie ale na szczescie niedlugo wracam, uf. :) anka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 18:59 Czyżby nie było Ci za dobrze tam gdzieś abroad? Baj de łej czy będzie dużą niedyskrecją jeśli spytam gdzie konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 19:02 wymiana studencka tam gdzie PSV anka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 19:04 Jeśli dobrze zrozumiałem, to rzeczywiście możesz mieć powody do depresji :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 19:06 :))))))) mam za pare tygodni oddanie projektu i probuje sie skupic nad rysowaniem, drukowaniem i cala reszta techniki :) ale dobrze zrozumiales:)))))) a nawet maja tu jedna gore Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 19:12 ma cos okolo 200 metrow czyli lezy nizej niz B. ale przynajmniej dobrze sie jezdzi rowerem, nie to co u nas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najnowsze informacje ! 29.05.02, 19:15 Eee, no u nas też jest gdzie rowerem pojeździć... Ja niestety muszę się wyłączyć na czas jakiś pozdrawiam gorąco. Uważaj na siebie - zwłaszcza jak będziesz z tej góry zjeżdżać, żebyś w depresję nie wpadała:) Papatki - do następnego razu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Kto ogladal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:34 A kto pamięta - co je Miś Uszatek na dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Kto ogladal 30.05.02, 10:42 > A kto pamięta - co je Miś Uszatek na dobranoc? Rals - toż to dowcip stary jak świat - oczywiście, że pora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Kto ogladal IP: *.bwk.tue.nl 31.05.02, 08:54 z moze mis uszatek je gumi-zelki? jak gumisie w gumisiach? (mam mlodszego brata i znam sie na bajkach) anka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 09:40 Nie. Miś uszatek je pora na dobranoc. I to od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Kto ogladal IP: *.bwk.tue.nl 31.05.02, 12:05 ciekawe jak mis uszatek dba o jame ustna :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:08 Jak to jak. Je pora na dobranoc, a potem mu chuch wszystkie drobnoustroje w jamie ustnej wybija... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:10 wszystko to bardzo fajnie, tylko jakos nie pamietam zeby mis uszatek mial zeby, to jak on je tego pora???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:12 annabl napisał(a): > wszystko to bardzo fajnie, tylko jakos nie pamietam zeby mis uszatek mial zeby, > > to jak on je tego pora???!!! Nie jak, ale na co - na dobranoc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:13 no, tak :))))))))))))) ale po co on je tego pora? na cere, czy co? przeciez miski nie maja cery? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:15 annabl napisał(a): > no, tak :))))))))))))) > ale po co on je tego pora? > na cere, czy co? > przeciez miski nie maja cery? To zależy jak są traktowane przez właścicieli. Mój jest na przykład cały pocerowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:18 > To zależy jak są traktowane przez właścicieli. Mój jest na przykład cały > pocerowany :))) to co ty z nim zrobiles, nie rozumiem:))))))), kazales mu jesc pory?:))))))))) a moze masz psa po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:20 Pory, to on teraz sam wpierdziela - na cerę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:21 :))))))))))), dobre siedze i sie smieje pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:24 On jak wciąga te pory to się krzywi, ale tak jakoś raczej na śmiech to nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:27 ralston napisał(a): > On jak wciąga te pory to się krzywi, ale tak jakoś raczej na śmiech to nie > wygląda... wolne zarty, :))))) nie moge przestac sie smiac:))))) pozdrowienia dla cerowanego miska!!! Boze, jakiz on musi byc biedniutki Ralston! You bastard!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:32 annabl napisał(a): > > wolne zarty, :))))) nie moge przestac sie smiac:))))) > pozdrowienia dla cerowanego miska!!! > Boze, jakiz on musi byc biedniutki > Ralston! You bastard!!! Me bastard?! Me?! A kto w przedszkolu uczył wierszyka: "Kto misiowi urwał ucho Co nie słychać - cicho, głucho? Nóż, nożyczki, rączek para... ... oberwiemy drugie zaraz!" No może niedokładnie tak to szło, ale po tylu latach mogę nie pamiętać. A teraz się dziwią, że miś pocerowany. A mówił przecież poeta: Takie będą Rzeczypospolite, jakie jej młodzieży wychowanie. Czy tak jakoś - też dobrze nie pamiętam. A mój miś był całkiem pospolitą rzeczą - nie z Pewexu. A teraz bastard, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 12:44 ralston napisał(a): > annabl napisał(a): > > > > > wolne zarty, :))))) nie moge przestac sie smiac:))))) > > pozdrowienia dla cerowanego miska!!! > > Boze, jakiz on musi byc biedniutki > > Ralston! You bastard!!! > > > Me bastard?! Me?! > > A kto w przedszkolu uczył wierszyka: > > "Kto misiowi urwał ucho > Co nie słychać - cicho, głucho? > Nóż, nożyczki, rączek para... > ... oberwiemy drugie zaraz!" > > No może niedokładnie tak to szło, ale po tylu latach mogę nie pamiętać. A teraz > > się dziwią, że miś pocerowany. A mówił przecież poeta: Takie będą > Rzeczypospolite, jakie jej młodzieży wychowanie. Czy tak jakoś - też dobrze nie > > pamiętam. A mój miś był całkiem pospolitą rzeczą - nie z Pewexu. > A teraz bastard, tfu! nooooo, to bardzo przepraszam, ale tak sie znecac nad biednym misiem, chociaz musze przyznac, ze moj misiek tez nie jest w najlepszej kondycji, siedzi w piwnicy razem z sokami na zime. musze uciekac tymczasem bo zwyczajnie - szkola mnie wola podzr. anka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 13:27 To miłej nauki :) A tak BTW, to widziałaś misia niejakiego Jasia Fasoli? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 16:22 ralston napisał(a): > widziałaś misia niejakiego Jasia Fasoli? to chyba mis - kastrat, on wszystko znosi, nawet przebijajaca mury glupote Fasoli :) moj misiek byl ode mnie wiekszy, ale to bylo dawno temu kiedy nie umialam chodzic, teraz zostaly mi tylko wspomnienia moze sobie poszukam przezabawnego bryloczka z jakims miskiem...:) zeby chodzic po Lipowej i zadawac szyku? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 16:31 annabl napisał(a): > ralston napisał(a): > > > > widziałaś misia niejakiego Jasia Fasoli? > > to chyba mis - kastrat, on wszystko znosi, nawet przebijajaca mury glupote > Fasoli :) Taaa... musiał mieć ciężkie dzieciństwo... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 16:36 nawet nie moge sobie wyobrazic jak tragicznie musial wygladac Fasola w dziecinstwie... :)))))) jejku... :))))) no, nie moge :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kto ogladal 31.05.02, 16:43 Wtedy musiał wyglądać gorzej od swego misia, chociaż i dzisiaj sprawa jest dyskusyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Kto ogladal 31.05.02, 16:47 ale mis wtedy wygladal lepiej... to znaczy, ze Fasola mial siersc? gdzie on mial, ta siersc??? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś