Dodaj do ulubionych

Walentynki?

IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:26
Co robicie na Walentynki? Szkoda, ze wypadaja w poniedzialek a nie w weekend.
Ciekawe czy wszelkie romantyczne knajpki bede oblezone w weekend, czy w
poniedzialek. Jakie macie plany? Ciekawe pomysly na zrobienie niespodzianki
kochanej osobie? Ja skorzystam na pewno w nowej uslugi Poczty - mozna wyslac
milosny telegram i listonosz go dostarczy, dostalam dzis ulotke i mam zamiar
a tego skorzystac. Nad reszta niespodzianek mysle, wiec wymienmy sie
pomyslami - bedzie latwiej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Walentynki? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 09.02.05, 18:35
      urzekła mnie Twoja historia..
      niektórzy mają sesję np.
      • Gość: Ja Re: Walentynki? IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:45
        Widac bardzo zalezy Ci na osobie, ktora kochasz. Masz czas na czytania forum, a
        nie mialbys czasu na wyslanie Walentynki ukochanej??? Ucz sie zatem!
        • Gość: gość Re: Walentynki? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 09.02.05, 18:53
          Osoba, którą kocham ma w tym dniu egzamin. I nie wypowiadaj się w sprawach, o
          których nie masz pojęcia - mój stosunek do tej osoby nie jest Ci znany, więc
          nie pisz takich rzeczy. Poza tym nie powiedziałem słowem co zrobię w tym dniu.

PS. Jeśli Ty okazujesz swoją miłość tylko 14 lutego to współczuję partnerowi.
          Dla mnie ten dzień nie różni się niczym od pozostałych. Poza tym, że coraz
          bardziej włazi z ubłoconymi amerykańskimi butami i stara się narzucać nowe
          standardy. Mamy własne święto - Noc Kupały
          Przygotowałaś coś wyjątkowego dla swego ukochanego z tej okazji?
          • Gość: Ja Re: Walentynki? IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:12
            W takim razie po co w ogole wypowiadasz sie na ten temat? Skoro nie uznajesz
            tego swieta i nie bedziesz obchodzic go w tym roku! Pytanie skierowalam do
            osob, ktorym dzien ten jest bliski i ktorzy maja cos do powiedzenia na ten
            temat. Dlaczego z zamierzenia mily watek przerodziles w nieprzyjemna wymiane
            zdan???? Odechciewa sie przygotowan i oczekiwan, gdy ktos tak zbeszta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka