Dodaj do ulubionych

Zajęty jak policjant

IP: *.elpos.net 20.04.05, 02:37
A może baranku jeszcze dasz taki sam budżet dla policji jak w Nowym Jorku to i porównywać będzie łatwiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: mądry? jak dziennikarz z wybiórczej IP: 212.182.114.* 20.04.05, 12:16
      czytając ten tekst myślę, że trudno będzie innemu "dziennikarzowi" napić coś
      jeszcze bardziej idiotycznego?
      Bo jak można porównywać Nowy Jork do Białegostoku? Myślę, że gdyby głupota
      miała skrzydła to ten gość który to spłodził znalaazł by się w kosmosie.
      • kamilar Re: mądry? jak dziennikarz z wybiórczej 20.04.05, 23:23
        On nie porównuje miast ale sposoby walki z przestępczością, a to różnica:/
    • Gość: taki jeden Re: Zajęty jak policjant IP: *.csk.pl 20.04.05, 16:30
      hmm, a to ciekawy temat podłapał wspaniałomyslny pan autor "WW". Ja dodoałbym
      tyle, że jak chce szukać afery to proponuje wziąść się za coś narpawde
      ogromnego,a nie tak malutkiego jak 2 cm niedopałek papierosa. pisanie o "kipie"
      świadczy o dziennikarskiej "lipie". nudne są pana materiały i tematy
      panie "WW". życzę owocnych łowów, może innym razem napisałby pan o psiej kupie,
      która leży pod bakonem jakiejs starszej pani, a przechodzący obok policjant nie
      włącza syren ani nie biegnie za czworonogiem aby go ukarać. Wiem nawet gzie
      lezy taka "kupa", prosze tylko o kontakt a dam namiary pozdrawia gorąco,
      wyrzucając przez balkon niedopałek papierosa :)
    • Gość: Obserwator Re: Zajęty jak policjant IP: 212.33.69.* 20.04.05, 16:54
      Po przeczytaniu tego artykułu, mam wrażenie że dziennikarz, który to napisał,
      to jakaś bezmyślna osobowość, która szuka dziury w całym. Albo swoją pracą nie
      ma jak się wykazać to postępuje tak, żeby z niczego zrobić coś!
      To, że GW zaczęła się zajmować takimi głupotami - wiadomo już dawno, a żeby
      było ciekawiej to coraz częściej słychać od znajomych o zaprzestaniu kupowania
      takiego "szmatławca" jak GW. Otóż Szanowny Panie redaktorze: zajmij się Pan
      poważniejszymi sprawami, bo są ! Jeśli wasza Gazeta dalej będzie się zajmować
      takim „badziewiem” to ludzie naprawdę przejdą do konkurencji. A nie wiem czy
      Pan wie, ale takowa konkurencja jest. Poza tym widzę że szuka Pan bałaganu na
      innych podwórkach, a zdaje mi się warto by było zacząć od siebie.

Drodzy Państwo - zaprzestańmy kupować takie szmatławce, wtedy może kierownictwo
      GW pójdzie po rozum do głowy bo ten co napisał ten artykuł, jemu chyba nic już
      nie pomoże. No chyba jedynie bezrobocie.
      • Gość: Ted Re: Zajęty jak policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:25
        Po przeczytaniu tego artykułu mam wrażenie , że autor chwycił sie tego
        niedopałka jak tonący brzytwy.Czyżby totalny brak weny twórczej ?? może czas
        pomyśleć nad zmianą fachu? Faktem jest, że zaśmiecanie polskich miast jest
        rzeczą naganną ale autor tego artykułu bardziej "czepia" się Policjantów niż
        tego, który zaśmiecał ulicę. Nawiasem mówiąc to Obywatel, którego tak bardzo
        zbulwersował się faktem zanieczyszczania dróg może sam o ile sie nie mylę złożyć
        wniosek do Sądu o ukaranie sprawcy, może Pan redaktor pouczy go o tym. Może
        wtedy będzie NY w Polsce gdy wszyscy będziemy reagować na zło. Policjant jest
        również człowiekiem i nie zawsze widzi wszystko co się dzieje wokoło. Dlatego
        Drogi Panie Redaktorze proszę podnieść larum do Społeczeństwa abyśmy Wszyscy
        reagowali na zło. :-)
    • Gość: oberwator Re: Zajęty jak policjant IP: *.piasta.pl 20.04.05, 19:22
      Już dawno byłam przekonana, że GW to typowy "brukowiec", w którym nie ma nic
      konkretnego do poczytania, ale dzisiaj utwierdziło mnie to w przekonaniu, że
      nie ma sensu czytać tej beznadziejnej gazety, a w szczególności dodatku
      białostockiego. Przecież to o czym białostoccy dziennikarze tam piszą to jest
      totalny debilizm. Jestem bardzo ciekawa jak długo utrzyma się na rynku GW.
      Przecież poruszane tam problemy przechodzą ludzkie pojęcie. Słysząc opinie
      czytelników - nie wróże dobrej przyszłości dla Gazety. Najciekawsze jest to w
      jaki sposób zaprezentował się dziennikarz WW, piszący artykuł o Policji.
      Bo jak znam życie do pracy dostał się "po znajomości" - bo nie sądzę żeby
      pozytywnie przeszedł rozmowe kwalifikacyjną. Może na taki temat popisze sie Pan
      Redaktor i stworzy jakiś ciekawy artykuł, a nie zajmuje sie pierdołami a w
      szczególności rekacją Policji na niedopałki papierosów.
    • Gość: ktoś Re: Zajęty jak policjant IP: *.piasta.pl 20.04.05, 19:28
      Mam nadzieję, że inne gazety w Białymstoku nie zmałpują tego tematu i nie
      ośmieszą się, poruszając tak błahą sprawę. Ciekawsze już artukuły ma Bravo Girl
      lub Nasz dziennik, bo GW to beznadzieja!!!!!!!!!!!
      Ludzie nie popierajcie tej gazety, bo ja się nie przyznaje do tego że jestem z
      Białegostoku.
    • Gość: pysio Re: Zajęty jak policjant IP: *.piasta.pl 20.04.05, 19:35
      Dlaczego Pan Paweł z lanosa nie pojechał za tym samochodem i nie zwrócił
      kierowcy uwagi? Jak tak strasznie dba o czystość niech pokaże dobry przykład i
      zwróci uwage. Ale co, grunt to popierdzielić głupoty na łamach gazet, a mądrzy
      redaktorzy takie tematy podłapują. Chyba ten redaktor piszący ten artykuł jest
      tak samo bardzo inteligentny jak redaktor piszący ten artykuł. Brawo dla
      głupoty!!!
      • Gość: ulciaj Re: Zajęty jak policjant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:15
        resaktor-idiota,artykul-beznadzieja,a pomysl co do policji-paranoja,ale u nas to normalne ze sa wcielane w zycie debilne rzeczy.juz to widze-policjant zatrzymuje dziecko ktore wyrzucilo papierek na ulicy bo mamusia "nie zauwazyla" i jego slowa"obywatelu!na podstawie zarzadzeni...zgodnie z paragrafem...udzielam ci mandatu za zasmiecanie terenu...albo...aresztuje cie..."powodzenia zycze we wcielaniu tego w zycie,a autorowi artykulu wiecej takich "pasjonujacych" i "trzymajacych w napieciu" artykulow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka