ralston Re: Minęła północ 19.09.03, 00:10 Telewizor zapowiedział piękną pogodę. Mówił, że w Białymstoku ma być 22 stopnie celsjuszowe... Wszystkim miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 08.10.03, 00:11 Bach! Spadła kolejna kartka z kalendarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Minęła północ IP: *.cable.mindspring.com 08.10.03, 03:34 a jeszcze tyle do zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Minęła północ IP: *.cable.mindspring.com 08.10.03, 03:38 jak mowi pradawna polska madrosc ludowa: - Dwie noce bede jezdzil, a go znajde !!! - Zeby mi tylko byl na rano! Na rano !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 08.10.03, 09:23 Gość portalu: spec napisał(a): > jak mowi pradawna polska madrosc ludowa: > - Dwie noce bede jezdzil, a go znajde !!! > - Zeby mi tylko byl na rano! Na rano !!! :))))) Nie znałem tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Minęła północ IP: 38.112.0.* 08.10.03, 14:57 ralston napisał: > :))))) Nie znałem tego... bardzo madry facet to powiedzial hofander. nakrecil chyba ze 40 filmow o wojnie i ze 20 o sanacji... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Minęła północ 09.10.03, 00:02 Minęła i tutaj więc kolorowych snów życze "błagając by anioł mnie modrymi snu skrzydłami otoczył" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Minęła północ IP: *.cable.mindspring.com 09.10.03, 00:31 a jesli kogos meczy insomnia polecal ksiazke telefoniczna Bialegostoku z 1938: www.zchor.org/bialystok/ksiazka_tel.xls (malo sie dzieje ale za to wielu bohaterow). a tak powaznie mozna sobie ja przejrzesc i przeniesc w dawno zapomniane czasy - mozna np. znalezc numer do "Arkin Leon, kierownik hotelu "Ritz", m., Rynek Kościuszki 3" (dzwonilem ale chyba mu odlaczyli telefon - w koncu pewno stracil prace jak zlikwidowali hotel). jest rowniez slawne wsrod Bialostoczan zamieszkalych w Izraelu zydowskie gimnazjum - "Koedukacyjne Hebrajskie, Sienkiewicza 79" w koncu mozna tez sprawdzi gdzie dokladnie mieszkala babcia/prababcia - chociaz jak wiadomo wiekszosc bstoczan to naplywowi.... (pewno od samego mojego postu juz padliscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Minęła północ IP: *.cable.mindspring.com 09.10.03, 00:32 ps. ksiazka w htmlu jest tu: www.zchor.org/bialystok/telephone.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 14.10.03, 00:02 Mineła północ. Mamy 14 października 2003 roku. Wszystkim którzy obchodzą dziś urodziny - wszystkiego najlepszego. Coby się Wam w życiu wiodło! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 14.10.03, 00:09 ralston napisał: > Mineła północ. Mamy 14 października 2003 roku. Wszystkim którzy obchodzą dziś > urodziny - wszystkiego najlepszego. Coby się Wam w życiu wiodło! Wszystkiego co najlepsze oczywiście również wszystkim Bernardom, Kalikstom, i Liwiom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Minęła północ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 08:02 Bardzo dziękuję! Takie bezinteresowne życzenia spełniają się najpewniej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Minęła północ 15.10.03, 00:00 i znów nadchodzi kolejny dzień.. nic się nie chce.. miłego dnia wszystkim życze.. mój będzie straszny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 15.10.03, 00:01 Patrzę, któż to mnie uprzedził? Dzikaa - nos do góry. Może nie będzie tak źle! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Minęła północ 15.10.03, 00:04 jakoś to będzie - będzie źle :( niestety.. nie jestem optymistką.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 15.10.03, 00:05 Będę trzymał kciuki za to, żeby było dobrze. A Ty napisz jak już będzie po wszystkim jak było O.K.? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Minęła północ 15.10.03, 00:08 obiecuje, że jeśli dojdze do komputerka to napisze jak mi minął dzień.. a teraz już chyba czas spać, ale jakoś nie moge odejsc od komputerka, ale łóżeczko juz na mnie czeka, więc dobranoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Minęła północ IP: *.stnet.pl 16.10.03, 00:42 i znów następny dzień.. a poprzedni był taki sobie, ale bywało gorzej.. miłej pracy i nauki :) czas spać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: Minęła północ IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 17.10.03, 01:28 cholera minęła a ja nie zauwazyłem . . . Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 17.10.03, 08:38 Gość portalu: ToJa napisał(a): > cholera minęła a ja nie zauwazyłem . . . Nie przejmuj się. Zdarza się najlepszym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 20.10.03, 00:04 Minęła północ po bardzo miłym, w Białymstoku spędzonym weekendzie. A Białystok z wizyty na wizytę coraz ładniejszy... Prawda to, czy tylko tęsknota to sprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 26.10.03, 00:05 Kolejny dzień przeszedł do historii. Następny historią stawać się będzie. Miłej niedzieli wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 06.11.03, 00:07 Kolejny dzionek za kilka godzin zapuka do okien. Dobrej nocy wszystkim nocnym Markom... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 07.11.03, 00:08 Dobrej nocy, komukolwiek, kto jeszcze tu się błąka... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 11.11.03, 00:39 Kartka w kalendarzu przeskoczyła na czerwoną. Święto. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 15.11.03, 00:00 I dzionek mija przy śpiewie Evy Cassidy... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 16.11.03, 00:18 Pozdrowienia dla wszystkich nocnych Marków. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 17.11.03, 00:16 No to zaczynamy nowy tydzień. Miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 24.11.03, 00:01 Z kalendarza na podłogę kolejna karteczka szuuu... Wszystkim forumowiczom miłego poniedziałku i udanego tygodnia. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 27.11.03, 00:09 Dobrej nocy wszystkim nieoszołomionym forumowiczom. Oszołomionym zaś - wyrozumiałego pana ordynatora życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 11.12.03, 00:08 Dawno nikt nie oddzwaniał północy. Więc oddzwaniam... cichutko: dzyń, dzyń... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 01.01.04, 00:40 Minęła ta jedyna północ w roku, kiedy w kalendarzu zmienia się wszystko: dzień, miesiąc i rok. Wszystkim Forumowiczom Najlepszego w 2004!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Minęła północ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 19:55 a mi nawet do glowy nie przyszlo ze mozna komputer wlaczyc w taki dzien .... wszystkiego dobrego w nowym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 04.01.04, 14:09 Gość portalu: korni napisał(a): > a mi nawet do glowy nie przyszlo ze mozna komputer wlaczyc w taki dzien .... > wszystkiego dobrego w nowym roku > :) Wystarczy nie wyłączać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 15.01.04, 00:00 Wszystkim Dąbrówkom, Arnoldom i Pawłom - najlepszego z okazji imienin :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 16.01.04, 00:01 Dobranoc... Chcesz pójść teraz spać Ułożyć się wygodnie Już nie masz siły stać Chcesz zamknąć swe powieki Chcesz przestać się już bać Więc niech senny statek Zabierze Cię w rejs długi Niech spadnie śniegu płatek To początek żeglugi Niech więc świeci słońce Niech skrzypek pięknie zagra senny, słodki koncert Bo ten sen taki urok ma Wiadomo?... Może i ja statkiem tym popłynę Zobaczę gdzieś na mostku Znajomą dziewczynę ona się odezwie A ja jej odpowiem Będzie coś dziwnego W tej naszej sennej mowie A gdy się obudzimy Snu tego nieświadomi Ja powiem Ci dzień dobry A Ty.... miło mi...? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 16.01.04, 00:04 Dobranoc. A pamiętasz skąd ten wiersz? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 22.01.04, 00:23 Minęła kolejna północ a projekt pomnika śledzia nie posunął się do przodu ani o centymetr... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 03.02.04, 00:05 W smutnym nastroju mija północ. Odszedł od nas Ktoś. Ktoś kogo bardzo będzie brakować w mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Oddzwaniam północ... 07.02.04, 00:00 .. przy łagodnych dźwiękach z płyty Keiko Matsui. Dobrej nocy wszystkim niespokojnym... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 09.02.04, 00:00 Piękny dzionek się kończy. Spotkałem dziś małżeństwo, które adoptowało czwórkę dzieci. W tym jedna mulatka i jeden skośnooki chłopczyk. Wspaniali ludzie. Oby takich więcej. Świat byłby piękniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 10.02.04, 00:04 Oddzwaniać północ? Nie oddzwaniać? Nikt nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 11.02.04, 00:00 W Zawichoście na moście przybyło 10, w kalendarzu ubył kolejny dzionek. Czuwa kto jeszcze o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 12.02.04, 00:04 Dobrej nocy wszystkim forumowiczom. Dobrego dnia od rana do następnej północy... Odpowiedz Link Zgłoś