Dodaj do ulubionych

Minęła północ

30.06.02, 00:02
Północ minęła, nikt się nie odzywa. Oka na urlopie. Ormond śpi już dawno -
słońce zaszło nad Forum Białystok?
Obserwuj wątek
    • funny1 Re: Minęła północ 30.06.02, 02:58
      minela tez 2, ups juz prawie 3 - najbardziej lubie tu zagladac po powrocie z
      imprezki, ale wtedy juz wszyscy Forumowicze chyba smacznie spia, wiec i ja ide
      do podusi DOBRANOC
    • ormond Re: Minęła północ 30.06.02, 05:21
      ralston napisał(a):

> Północ minęła, nikt się nie odzywa. Oka na urlopie. Ormond śpi już dawno -
      > słońce zaszło nad Forum Białystok?

Juz na posterunku wczesnym (u Was) rankiem. rzecz jasna nikogo poza mna nie ma ;(
      • anka1 Re: Minęła północ 30.06.02, 09:38
        W porze Ormonda to tylko baardzo ranne ptaszki nadaja!:))))
        • ralston Re: Minęła północ 30.06.02, 12:14
          anka1 napisał(a):

> W porze Ormonda to tylko baardzo ranne ptaszki nadaja!:))))

Ciężko ranne?
      • poziomk Re: Minęła północ 06.07.02, 00:24
        Jak to nie ma a PoziomK?
    • ralston Re: Minęła północ 06.07.02, 00:21
      I w związku z tym, że minęła - wszystkim życzę miłej soboty. Dobranoc!
    • ralston Re: Minęła północ 07.07.02, 00:10
      Minęła kolejna północ - miłej niedzieli życzę wszystkim ludziom i na spoczynek
      się udaję...
      • Gość: tato Re: Minęła północ IP: *.fastres.net 07.07.02, 00:33
        ralston napisał(a):

> Minęła kolejna północ - miłej niedzieli życzę wszystkim ludziom i na spoczynek
        > się udaję...

.........Stukni sie tez w dzwonki,bedziesz lepiej spal..............
      • Gość: saunne Re: Minęła północ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 00:42
        ralston napisał(a):

> Minęła kolejna północ - miłej niedzieli życzę wszystkim ludziom i na spoczynek
        > się udaję...

śpij słodko Rals :)
        • cavafis47 Re: Minęła północ 07.07.02, 03:11
          polnoc dopiero sie zbliza.... wlasciwie co godzine jest polnoc gdzies na
          swiecie ... wszystkim idacym spac niezaleznie od strefy czasowej - milych snow i
          dobranoc
          • ormond Re: Minęła północ 07.07.02, 03:28
            cavafis47 napisał(a):

> polnoc dopiero sie zbliza.... wlasciwie co godzine jest polnoc gdzies na
            > swiecie ... wszystkim idacym spac niezaleznie od strefy czasowej - milych snow
            > i
            > dobranoc

Chyba na tym forum to ja mam pierwszy polnoc. Moja byla juz przeszlo 11 godzin
            temu...
            • ralston Re: Minęła północ 07.07.02, 13:36
              ormond napisał(a):

> cavafis47 napisał(a):
              >
              > > polnoc dopiero sie zbliza.... wlasciwie co godzine jest polnoc gdzies na
              > > swiecie ... wszystkim idacym spac niezaleznie od strefy czasowej - milych
              > snow
              > > i
              > > dobranoc
              >
              > Chyba na tym forum to ja mam pierwszy polnoc. Moja byla juz przeszlo 11 godzin
              > temu...

Ale zawsze za 13 godzin - następna :)

• ralston Re: Minęła północ 08.07.02, 00:06
      No to czysto statystycznie - tak dla odnotowania faktu. W Polsce minęła kolejna
      północ. I jesteśmy o jeden dzień starsi...
    • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:05
      Just to remind...
      • chatka_ Re: Minęła północ 09.07.02, 00:08
        nie wiem kiedy przestalam ale bardzo dlugo balam sie godziny duchow, pamietam ten
        pierwszy raz,odmawialm wszystkie znane mi modlitwy, polnoc przyszla i nic, ale
        strach jeszcz dlugo potem nie przechodzil.
        • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:09
          Taaaa jest coś magicznego w tej północy...
          • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:12
            A propos duchów - już w najbliższy piątek rozbijam namiot raptem 4 km od miejsca
            w którym pojawia się duch...
            • chatka_ Re: Minęła północ 09.07.02, 00:15
              zapowiadaja sie wakacje z duchami!, a nam z upiorami :((Czy widzial dzis ktos
              dzisiaj?
              • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:16
                chatka_ napisał(a):

> zapowiadaja sie wakacje z duchami!, a nam z upiorami :((Czy widzial dzis ktos
                > dzisiaj?

Nawet nie wypowiadaj imienia tego upiora. Niech zginie i przepadnie zmora
                nieczysta! Nie było jej dzisiaj!
          • chatka_ Re: Minęła północ 09.07.02, 00:12
            a jak magiczna jest dzisiejsza połnoc?
            • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:15
              chatka_ napisał(a):

> a jak magiczna jest dzisiejsza połnoc?

Wyglądam przez okno, patrzę i co widzę? Północ zgoła nie magiczną... Ale może
              właśnie teraz spełnia się czyjeś życzenie :)
              • chatka_ Re: Minęła północ 09.07.02, 00:18
                Znam przynajmniej ... dwie takie osoby ale jeszcz o tym nie wiedza. Musza
                poczekac do rana...:)))))))
                • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:20
                  chatka_ napisał(a):

> Znam przynajmniej ... dwie takie osoby ale jeszcz o tym nie wiedza. Musza
                  > poczekac do rana...:)))))))

Tak właśnie podejrzewałem... :)
                  • Gość: . Re: Minęła północ IP: *.bsk.vectranet.pl 09.01.05, 21:41
                    dość dawno temu
          • ormond Re: Minęła północ 09.07.02, 00:17
            ralston napisał:

> Taaaa jest coś magicznego w tej północy...

Wy o polnocy, pewnie wkrotce spac, a ja musze zaczac pracowac, bo juz prawie i
            tak godzine zbalamucilem tu z Wami...
            • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:21
              Ormond - jaką godzinę? Co Ty zegarka nie posiadasz - najwyżej pół. Drugie pół
              to może sam zmitrężyłeś, ale nie z nami...
              • ormond Re: Minęła północ 09.07.02, 00:23
                ralston napisał(a):

> Ormond - jaką godzinę? Co Ty zegarka nie posiadasz - najwyżej pół. Drugie pół
                > to może sam zmitrężyłeś, ale nie z nami...

Przyszedlem do pracy 0 7.15, a teraz jest 8.22....
                • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:25
                  A kogo to obchodzi o której do pracy się przychodzi? Sameś ten czas zmitrężył,
                  bo my tu może nieco ponad pół godziny...

Ależ mnie denerwuje to nowe forum. Nie widzę prawie różnicy w kolorach między
                  postami już otwieranymi a tymi jeszcze nie czytanymi. Czy u Was na komputrach
                  też tak paskudnie podobne do siebie są te kolorki?
                  • ormond Re: Minęła północ 09.07.02, 00:28
                    ...taaa kolorki mogliby poprawic. I ta lista po lewej stronie zupelnie
                    niepotrzebna. lepiej zostawiliby wiecej miejsca na indents pomiedzi postami.
                    • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:30
                      Zupełnie niepotrzebna - bo częściej niż poprzednio trzeba cytować, żeby się
                      potem połapać, kto na czyje odpowiada...
                      • ormond Re: Minęła północ 09.07.02, 00:33
                        Racja. Coz, czas zabrac sie za jakas prace. Do milego :)
                        • ralston Re: Minęła północ 09.07.02, 00:39
                          Do miłego. Postaram się jutro zaglądać, choć będzie to trudne. Popracować
                          trochę trzeba ...
    • Gość: Andi Re: Minęła północ IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 10.07.02, 23:05
      Za kilka(naście) minut wątek znowu będzie aktualny, to się nazywa temat,
      codziennie (a właściwie co noc) na czasie.
      • ralston Re: Minęła północ 11.07.02, 20:55
        Gość portalu: Andi napisał(a):

> Za kilka(naście) minut wątek znowu będzie aktualny, to się nazywa temat,
        > codziennie (a właściwie co noc) na czasie.

Taak, ten wątek jest ponadczasowy... :)))
        • chatka_ Re: Minęła północ 12.07.02, 00:03
          Bija dzwony...W tej minucie Ralston by napisal:
          "No to czysto statystycznie - tak dla odnotowania faktu. W Polsce minęła kolejna
          północ. I jesteśmy o jeden dzień starsi..."
          • Gość: habitus Re: Minęła północ IP: *.zigzag.pl 12.07.02, 00:08
            Starsi, ale czy mądrzejsi... I co na to statystyka?
            • chatka_ Re: Minęła północ 12.07.02, 00:17
              ...lepsi! Wszyscy gdzies zgodnie stwierdzilismy ze najlepsze ciagle przed nami.
              Szczerze w to wierze...
              • chatka_ Re: Minęła północ 17.07.02, 00:03
                Rals napisalby:

"No to czysto statystycznie - tak dla odnotowania faktu. W Polsce
                minęła kolejna
                północ. I jesteśmy o jeden dzień starsi..."

coraz blizej do 30-stki :)))
                Chatka
      • x-wilk Re: Minęła północ 17.07.02, 00:18
        Oooo, zagapilem sie juz 20 po polnocy
        • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: *.piasta.pl 18.07.02, 00:05
          Rals by napisal :))

"Północ minęła, nikt się nie odzywa. Oka na urlopie. Ormond śpi już dawno -
          słońce zaszło nad Forum Białystok?"

Ormond widze nie spi, ale powtrzac sie nie chialam :)
          Moze wpadne za godzine, dobrej nocki
          • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:04
            Znowu minela...nie slychac dzwonow, Myslowitz zaglusza :(
            • Gość: saunne Re: Minęła północ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:08
              a u mnie the cure :)
              • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: *.piasta.pl 19.07.02, 00:18
                Gość portalu: saunne napisał(a):

> a u mnie the cure :)
                czy oni cos nowego wydali czy sluchasz starych nagran. Jak bylam w Twoim wieku
                to tez ich sluchalam :) sorry, po prostu byli wtedy na czasie, teraz ucichlo, a
                jednak ciagle maja swoich fanow... A teraz z takich klimatow to u mnie co
                najwyzej Myslowitz :) jej zapomnialabym o Dave Mathews, jestem uzalezniona od
                jego glosu!!!
                • Gość: saunne Re: Minęła północ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:24
                  Gość portalu: chatka napisał(a):

> Gość portalu: saunne napisał(a):
                  >
                  > > a u mnie the cure :)
                  > czy oni cos nowego wydali czy sluchasz starych nagran. Jak bylam w Twoim
                  wieku
                  >
                  > to tez ich sluchalam :) sorry, po prostu byli wtedy na czasie, teraz ucichlo,
                  a
                  >
                  > jednak ciagle maja swoich fanow... A teraz z takich klimatow to u mnie co
                  > najwyzej Myslowitz :) jej zapomnialabym o Dave Mathews, jestem uzalezniona
                  od
                  > jego glosu!!!

wydają wydają :) ale akurat słuchałam starych nagrań. Dave Mathews - podoba mi
                  się ich utwór z listy trójki, ale innych nie znam (jeszcze). Myslovitz - od
                  czasu do czasu, choć denerwuje mnie ich ostatnia piosenka, gdzie Rojek źle
                  akcentuje "nie poddawaj się"...
                  a lubisz Depeche Mode?
                  • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:32

> wydają wydają :) ale akurat słuchałam starych nagrań. Dave Mathews - podoba
                    mi
                    > się ich utwór z listy trójki, ale innych nie znam (jeszcze). Myslovitz - od
                    > czasu do czasu, choć denerwuje mnie ich ostatnia piosenka, gdzie Rojek źle
                    > akcentuje "nie poddawaj się"...
                    > a lubisz Depeche Mode?

Nieeeeeee, ale jak bylam w Twoim .... :))) to strasznie lubilam jedna plyte, i
                    utwor Question of lust. Chociaz to co ostanio wydali i co slyszalm na lisci
                    bylo nie zle, ale i tak nie moje klimaty..
                    A Rojek nie spiewa "nie poddaj sie"?
                    • Gość: saunne Re: Minęła północ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:36
                      > Nieeeeeee, ale jak bylam w Twoim .... :))) to strasznie lubilam jedna plyte,
                      i
                      > utwor Question of lust. Chociaz to co ostanio wydali i co slyszalm na lisci
                      > bylo nie zle, ale i tak nie moje klimaty..
                      > A Rojek nie spiewa "nie poddaj sie"?

taaak :)Question of lust jest piękne :)))
                      może to i nie poddaj się (nie pamiętam dobrze), ale i tak źle to akcentuje...
                    • Gość: saunne Re: Minęła północ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:37
                      a teraz w Trójce jest Kaczkowski i Robert Plant :)
                      • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:43
                        Gość portalu: saunne napisał(a):

> a teraz w Trójce jest Kaczkowski i Robert Plant :)

wlaczylam dzieki, uwielbiam "walk me in the mornig dew", takie sugestywne...
                        ech, szlo by sie...
                        • Gość: saunne Re: Minęła północ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:45

> Gość portalu: saunne napisał(a):
                          >
                          > > a teraz w Trójce jest Kaczkowski i Robert Plant :)
                          >
                          > wlaczylam dzieki, uwielbiam "walk me in the mornig dew", takie sugestywne...
                          > ech, szlo by sie...

:)))
                          piękna noc na spacer :)
                          • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:46
                            i zeby jeszcze nie samemu :(
                            • Gość: saunne Re: Minęła północ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:48
                              z jakąś piekną duszyczką u boku :)
                              • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:53
                                wolalabym zeby duchem i cialem byl!:)
                                • saunne Re: Minęła północ 19.07.02, 07:56
                                  :)
                                  • chatka_ Re: Minęła północ 19.07.02, 08:06
                                    Witaj Saunne driga, osatnie zeszlysmy i piewrwsze jestesmy na forum, juz
                                    wstalas????
                                    • marat_ Re: Minęła północ 19.07.02, 08:09
                                      chatka_ napisała:

> Witaj Saunne driga, osatnie zeszlysmy i piewrwsze jestesmy na forum, juz
                                      > wstalas????

Witajcie ranne ptiszki: Driga Saunne i Driga Chatko :)))
                                      • chatka_ Re: Minęła północ 19.07.02, 08:17
                                        O jest to ktos jeszcze!!!
                                        Witaj drigi Maracie :))))))
                                        • marat_ Re: Minęła północ 19.07.02, 08:22
                                          Ładną będziesz miała pogodę nad Siemianówką. A tak z ciekawości - udajesz się
                                          tam w celach wędkarsko-browarniczych czy troszkę lżejszych? :)))
                                          • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: *.piasta.pl 19.07.02, 08:30
                                            Jak na biezaco jestes z informacjami!!
                                            ...opiekunczo-wychowawczych raczej,ale dziadek na pewno i piwko zadba, jak juz
                                            dziecko pojdzie spac! Z rybek to tylko pstrag, nad Sieminaowka ich nie
                                            brak !!!:)
                                            • marat_ Re: Minęła północ 19.07.02, 08:48

> Jak na biezaco jestes z informacjami!!
                                              Staram się jak mogę. Nie chciałbym, żebyś mi w pewnym momencie odpisała: "A ty
                                              Marat co: cierpisz na ociężałość starczą czy byłeś zahibernowany?"

> ...opiekunczo-wychowawczych raczej,
                                              No proszę: Chatka-Piastunka i Chatka-Opiekunka jednocześnie :))

ale dziadek na pewno i piwko zadba, jak juz
                                              > dziecko pojdzie spac!
                                              Czyżby Dziadek lubił pośpiewać po piweczku? :)))

PS. Chatka-Piastunka i Chatka-Opiekunka jest fajna, ale zastanawiam się, czy
                                              dane mi będzie kiedyś zobaczyć rolkującą o północy w parku Chatkę-Piratkę :)))

• Gość: chatka Re: Minęła północ IP: *.piasta.pl 19.07.02, 08:54

> Czyżby Dziadek lubił pośpiewać po piweczku? :)))

dziadek? moze nie, ale Chatka taaaaaaaaaak!

> PS. Chatka-Piastunka i Chatka-Opiekunka jest fajna, ale zastanawiam się, czy
                                                > dane mi będzie kiedyś zobaczyć rolkującą o północy w parku Chatkę-
                                                Piratkę :)))

Pozyjemy zobaczymy!
                                                Papatki serdeczne!

• saunne Re: Minęła północ 19.07.02, 09:21
                                        marat_ napisał:

> chatka_ napisała:
                                        >
                                        > > Witaj Saunne driga, osatnie zeszlysmy i piewrwsze jestesmy na forum, juz
                                        > > wstalas????
                                        >
                                        > Witajcie ranne ptiszki: Driga Saunne i Driga Chatko :)))

hi, hi, hi :))) witaj drigi Maracie :) witaj driga Chatko :) jak dzionek upływa?

Hi, hi, hi :)))))
                                    • saunne Re: Minęła północ 19.07.02, 09:19
                                      chatka_ napisała:

> Witaj Saunne driga, osatnie zeszlysmy i piewrwsze jestesmy na forum, juz
                                      > wstalas????

wyobraź sobie, że mój kochany sąsiad zaczął spawać jakieś żelastwo o 5:30 nad
                                      ranem! A że okno mojego pokoju wychodzi tuż nad miejscem gdzie to robił... tak
                                      więc dziś jestem od rana :) Mama to oczywiście zaraz wykorzystała :) i od rana
                                      robimy dżem jabłkowy (właśnie skończyłam trzeć jabłka) :)
                                      • chatka_ Re: Minęła północ 22.07.02, 00:00
                                        Wlasnie wrocilam z rowerku, chyba zdazylam!
                                        Oooooo zaczynaja dzwonic!!! Coz starsi jestesmy...
                                        • sluggard Re: Minęła północ 22.07.02, 11:27
                                          > Wlasnie wrocilam z rowerku, chyba zdazylam!
                                          > Oooooo zaczynaja dzwonic!!! Coz starsi jestesmy...

Miałem tu napisać historyjkę, jak to na mojego kolegę jadącego po ciemku na
                                          rowerze (z włączonym światełkiem) wjechał samochód, ale się powstrzymam.
                                          Napiszę tylko, że jestem przeciwnikiem jeżdżenia na rowerze po nocy, bo nikt
                                          jeszcze nie wymyślił dostatecznie dobrych światełek i poduszek powietrznych
                                          dla kolarzy.
                                        • saunne Re: Minęła północ 23.07.02, 00:03
                                          no i chyba zostałam sama...
                                          • chatka_ Re: Minęła północ 23.07.02, 00:04
                                            Jestem jestem tylko zagapilam sie na innym watku, i co dzwonilo cos u Ciebie?
                                            • saunne Re: Minęła północ 23.07.02, 00:10
                                              :))) dzwoniło, dzwoniło ale tym razem nie Kate Bush... Tym razem coś bardziej
                                              słowiańskiego i hmmmm... dance'owego (aż sama się dziwię, bo ja raczej z daleka
                                              od takich rytmów...)
                                              • chatka_ Re: Minęła północ 23.07.02, 00:16
                                                saunne napisała:

> :))) dzwoniło, dzwoniło ale tym razem nie Kate Bush... Tym razem coś bardziej
                                                > słowiańskiego i hmmmm... dance'owego (aż sama się dziwię, bo ja raczej z
                                                daleka
                                                >
                                                > od takich rytmów...)

Czy to Twoj brat z Basowiszczy te muzyczke przywiozl? :))
                                                • saunne Re: Minęła północ 23.07.02, 00:28
                                                  > Czy to Twoj brat z Basowiszczy te muzyczke przywiozl? :))

nie (był na Mazurach), tam zresztą chyba nie było dance'owo :)))
                                                  Wpadło mi w ucho kilka piosenek Tatu - zespół tworzą dwie dziewczyny z Ukrainy
                                                  lub Rosji, na Vivie widziałam ich dwa teledyski "Nas nie dogonjat" i "Ya sohsla
                                                  s uma" no i jakoś mnie wzięło :))) Myślę, że są bardzo dobre i do tego
                                                  energetyczne :)))
                                                  • chatka_ Re: Minęła północ 23.07.02, 00:33
                                                    saunne napisała:

> > Czy to Twoj brat z Basowiszczy te muzyczke przywiozl? :))
                                                    >
                                                    > nie (był na Mazurach), tam zresztą chyba nie było dance'owo :)))
                                                    > Wpadło mi w ucho kilka piosenek Tatu - zespół tworzą dwie dziewczyny z
                                                    Ukrainy
                                                    > lub Rosji, na Vivie widziałam ich dwa teledyski "Nas nie dogonjat" i "Ya
                                                    sohsla
                                                    >
                                                    > s uma" no i jakoś mnie wzięło :))) Myślę, że są bardzo dobre i do tego
                                                    > energetyczne :)))

Chyba kojarze, cos mi mignelo na Vivie. Ruskie baby lubi zagrac Niedzwiecki,
                                                    ale to takie ruskie na emigracji, najczesciej w Stanach. Pamietesz What's for
                                                    everv it is just a state of mind?, a po rosyjsku zaczynalo sie Ciemnyj wieczier
                                                    za oknom..."
                                                  • saunne Re: Minęła północ 23.07.02, 00:37
                                                    albo I don't like mondays The Cure w przełożeniu na rosyjski :) Cudo!

Dobrze jest tak od czasu do czasu usłyszeć w radiu jakiś inny język niż
                                                    angielski ;)
                                                  • chatka_ Re: Minęła północ 23.07.02, 00:44
                                                    saunne napisała:

> albo I don't like mondays The Cure w przełożeniu na rosyjski :) Cudo!

Ale chyba nie wykonywali tego The Cure!!!!???
                                                    >
                                                    > Dobrze jest tak od czasu do czasu usłyszeć w radiu jakiś inny język niż
                                                    > angielski ;)

Czyzbys sluchala ostatniej Markomanii, dokladnie tak samo powiedzial
                                                    Niedzwiedz, po tym jak zagral utwor przecudnej urody ale nie mam pojecia co to
                                                    bylo, rusko-indyjska piosneczka, bardzo dziwne, i piekne!On potrafi w "szarej
                                                    godzinie" czyms takim orientalnym zaskoczyc!
                                                  • saunne Re: Minęła północ 23.07.02, 00:48
                                                    chatka_ napisała:

> saunne napisała:
                                                    >
                                                    > > albo I don't like mondays The Cure w przełożeniu na rosyjski :) Cudo!
                                                    >
                                                    > Ale chyba nie wykonywali tego The Cure!!!!???

nie, nie (swoją drogą to by było ciekawe) :) jakiś rosyjski zespół, ale nie
                                                    pamiętam nazwy

> >
                                                    > > Dobrze jest tak od czasu do czasu usłyszeć w radiu jakiś inny język niż
                                                    > > angielski ;)
                                                    >
                                                    > Czyzbys sluchala ostatniej Markomanii, dokladnie tak samo powiedzial
                                                    > Niedzwiedz, po tym jak zagral utwor przecudnej urody ale nie mam pojecia co
                                                    to
                                                    > bylo, rusko-indyjska piosneczka, bardzo dziwne, i piekne!On potrafi w "szarej
                                                    > godzinie" czyms takim orientalnym zaskoczyc!

niestety nie słuchałam (chyba oglądałam wtedy "Pi"), to było tak z siebie... :)
    • saunne Re: Minęła północ 23.07.02, 00:49
      zbieram się chyba spać. Pa, pa wszystkim! Do jutra :)
      • chatka_ Re: Minęła północ 23.07.02, 00:59
        saunne napisała:

> zbieram się chyba spać. Pa, pa wszystkim! Do jutra :)

Pamietam ze kiedys poszukiwals Pi na kasecie video, a ja wiedzialm ze jest z
        serii Gutek Film, ale gdzies mi watek umknal i nie zdazylam napisac. Ciesze sie
        ze w koncu film znalazlas. Spij dobrze i na mnie czas, strasznie zmeczenie mnie
        dopadlo.
        • chatka_ Re: Minęła północ 23.07.02, 23:52
          Saunne dzieeeeeeeeeeki :)))))))
          Zgdanij jak tu jestes czego teraz slucham? Tez sie sobie dziwie, ale podoba mi
          sie!!!!
          • chatka_ Re: Minęła północ 24.07.02, 00:05

I po polnocy, starsi statystycznie jestesmy, ach moglby juz Rals wrocic. Juz za
            5 dni!!!
            • ralston Re: Minęła północ 24.07.02, 12:16
              chatka_ napisała:

>
              > I po polnocy, starsi statystycznie jestesmy, ach moglby juz Rals wrocic. Juz
              za
              >
              > 5 dni!!!

Niemożliwe,
              to już tylko pięć dni wakacji mi zostało?! Gorące pozdrowienia wszystkim
              Forumowiczom i Foremkom z upalnego Przemyśla przesyłam.
              Rals
              • marat_ Re: Minęła północ 24.07.02, 12:24
                No siemanko Ralsie!! :))
                W przemyślu upał? A u nas prawie uszczelki do drzwi przymarzają :))
                • ralston Re: Minęła północ 24.07.02, 12:28
                  Tu nic nie przymarza. Jedyne co maja chlodnego to browar w lodowkach.
                  Pozdrawiam i niestety musze juz spadac :(
                  Do uslyszenia w przyszlym tygodniu.
                  Rals
                  • marat_ Re: Minęła północ 24.07.02, 12:31
                    ralston napisał:

>Jedyne co maja chlodnego to browar w lodowkach.

No proszę. To w Przemyślu też mądre ludzie mieszkają :))))
                    • chatka_ Re: Minęła północ 25.07.02, 00:01
                      Polnoc i coraz blizej do emerytury, trzydziestki i Ralsa powrotu!!:)))
                      • chatka_ Re: Minęła północ 29.07.02, 23:57
                        Za chwile minie polowa tej pieknej cudnie letniej nocy...
                        • chatka_ Re: Minęła północ 30.07.02, 00:02
                          Jest polnoc i ciesze sie ze statystycznie starsi jestesmy! Czy to mozliwe ze
                          moze byc jeszcze lepiej???:)))
                          • saunne Re: Minęła północ 30.07.02, 00:58
                            chatka_ napisała:

> Jest polnoc i ciesze sie ze statystycznie starsi jestesmy! Czy to mozliwe ze
                            > moze byc jeszcze lepiej???:)))

pewnie :))) wystarczy tylko, żeby rano było odrobinę chłodniej niż dziś ;)
                            • Gość: chatka_ Re: Minęła północ IP: *.piasta.pl 30.07.02, 01:09
                              Dla mnie bez roznicy, dzien ostanio rozpoczynam okolo jedenastej. Wieczor i noc
                              gdy upal juz opadnie, to najlepszy czas by ruszyc sie z domu, na rolki, na
                              rower, do parku, nad rzeke, do ogrodka na piwo :)itp.
                              • chatka_ Re: Minęła północ 01.08.02, 00:01
                                Mija polnoc, wprawdzie Ralston juz z nami, ale jego duch jeszcze nie, a o tej
                                porze tylko duchy tu moga zagladac... jak pustka :(
                                • chatka_ Re: Minęła północ 02.08.02, 00:02
                                  U mnie jeszcze 23:59. ale juz w kosciele dzwony bily ....ups 00:00
    • ralston Re: Minęła północ 02.08.02, 00:02
      Statystycznie, dla odnotowania faktu - minęłła północ. A teraz usłyszą państwo
      zwierzę mariackie. ostatni krótki urywany sygnał oznacza dokładnie godzinę
      dwunastą pik, pik, pik, pik, pik, piiiik.
      A teraz dla tych, którzy nie zdążyli utswić zegarków - powtarzamy sygnał czasu:
      pik, pik.....
      • ralston Re: Minęła północ 02.08.02, 00:05
        No tośmy się Chatko równocześnie wpisali. Jestem wzruszony Twoją troską o ten
        wątek :)))
        • chatka_ Re: Minęła północ 02.08.02, 00:14
          Wiem ze Twoim zyczeniem bylo bym zadbala o inny watek..., ale coz brakowalo mi
          motywacji, ale to sie zmienilo, ktos mnie znowu umotywowal i nie ma to nic
          wspolnego z pomyslem wydania tych opowiastek :)

• ralston Re: Minęła północ 02.08.02, 00:16
            Hmmm... - jak zwykle nieco tajemnicza...
    • ralston Re: Minęła północ 02.08.02, 00:39
      Ciężko się dziś oderwać od pisania. Ale wypocząć też trzeba. Dobranoc wszystkim
      nocnym markom.
      • chatka_ Re: Minęła północ 03.08.02, 00:01
        Samej mi by sie nie chcialo, ale jest tu Oka!
        • Gość: Oka Re: Minęła północ IP: *.17.79.204.lifespan.org 03.08.02, 00:40
          Kochana jestes, ze nie chcialas mnie opuscic. Ale ja tez juz uciekam,
          nareszcie zaczyna sie moj weekend!
          Pozdro.
          Oka
    • bogo2 Re: Minęła północ 04.08.02, 15:06
      Niedziela, pozny wieczor. Do polnocy jeszcze prawie godzina. Wlaczam CD - Nick
      Cave "no more shall we part". Zaczyna sie 8 Dzien Tygodnia....
      • Gość: koro Re: Minęła północ IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 05.08.02, 00:00
        dzisiaj ja stoję na warcie. ciemno. cicho.
        • Gość: chatka Re: Minęła północ IP: 212.33.92.* 05.08.02, 00:20
          a jeszcze godzine temu miasto bawilo sie beztrosko, na Plantach grano jazz,
          cudnie zapalily sie fontanny, w ogrodkach brakowalo miejsc, w parku jeszcze
          przy bladej lampce krecono ostatnie waty cukrowe, gdy dziwnie w tle zabrzmialy
          syreny policyjne, w niepokojaco migotaly niebieskie swiatla, przed bankiem na
          rynku Kosciuszki dziesiatki samochodow policyjnych, kolejne nadjezdzaly aleja,
          ogladalismy sie za soba bardzo poruszeni, nie wygladalo to na cwiczenia...
          • ralston Re: Minęła północ 05.08.02, 14:21
            A co się wydarzyło?
            • Gość: koro Re: Minęła północ IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 05.08.02, 14:51
              palenie gumy. wyścigi na lipowej.
              • Gość: chatka_ Re: Minęła północ IP: *.piasta.pl 03.04.03, 00:18
                Dobranoc Forum, dzien dobry Poczto, trzeba odrobic lekcje. Pozdrowienia
                serdeczne!
            • Gość: gain@interia.pl Re: Minęła północ IP: 83.175.144.* 26.05.05, 00:33
              jurek obronił ... to się stało ....
    • ralston Kolejny dzień odpłynął nam jak ptak... 07.08.02, 00:00
      Chyba pora już na sen... Dobranoc.
      • ormond Re: Kolejny dzień odpłynął nam jak ptak... 07.08.02, 00:35
        Jednym jak ptak, innym jak swad palonej gumy. Co kto lubi...
        • chatka_ Re: Kolejny dzień odpłynął nam jak ptak... 12.08.02, 23:55
          Jeszcz nie polnoc,a wydaje sie ze juz dawno po, dzien niepostrzezenie krotszy
          sie zrobil, slonce juz chyba zachodzi tuz po 20! I noce chlodniejsze... idzie...
          • chatka_ Re: Kolejny dzień odpłynął nam jak ptak... 13.08.02, 00:00
            idzie polnoc i nowy dzien oczywiscie! Radio gra sambe sikoreczke, uff wszystko
            wiec jeszcze w porzadku :)
    • ralston Re: Minęła północ 23.08.02, 00:02
      I znowu minęła północ. Jeszcze tylko jeden dzień i weekend!
    • ralston Re: Minęła północ 18.09.02, 00:05
      Oddzwaniam - minęła kolejna pónoc. Pustawo coś tutaj...
      • Gość: habitus Re: Minęła północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 06:48
        Ciśnienie niskie, wszyscy padli i śpią. Zaraz jadę do stacji obsługi na
        przegląd samochodu. Koro całą noc pracowicie pisał posty i dobił do 30 000. Już
        nad ranem, ale dobił.
        • ralston Re: Minęła północ 24.09.02, 00:04
          Kolejna kartka z kalendarza wiuuuu...
          Co przyniesie dzień?
          • Gość: habitus Re: Minęła północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 08:23
            ralston napisał:

> Kolejna kartka z kalendarza wiuuuu...
            > Co przyniesie dzień?
            Zapowiada się na niełatwy...
            • ralston Re: Minęła północ 24.09.02, 08:30
              Hmmm... u mnie też...
              Pozdrawiam.
    • ralston Re: Minęła północ 26.09.02, 00:01
      Północ oddzwaniam w pustą szklankę po herbacie. Zabrzmiało jakoś fałszywie...
      Ale wszystkim udanego dnia życzę.
      • Gość: ormond Re: Minęła północ IP: *.yp.net.au 26.09.02, 05:09
        Podejrzewam, ze mniej falszywie niz obietnice redakcji na temat kubkow. Wciaz
        nie dostarczyli...

> Północ oddzwaniam w pustą szklankę po herbacie. Zabrzmiało jakoś fałszywie...
        > Ale wszystkim udanego dnia życzę.
        • ralston Re: Minęła północ 26.09.02, 09:30
          A może wysłali, tylko terroryści po drodze przechwytują ;)
    • ralston Re: Minęła północ 28.09.02, 00:04
      Aaaa, byłbym zapomniał. Północ znowu minęła...
      • ralston Re: Minęła północ 28.09.02, 00:18
        No i czas chyba odpocząć, tym bardziej, że coś mnie zaczyna rozbierać...
        Dobranoc/miłego dnia.
        • Gość: szczeciniak Re: Minęła północ IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 28.09.02, 02:20
          ralston napisał:

> No i czas chyba odpocząć, tym bardziej, że coś mnie zaczyna rozbierać...
          moze jednak jest to ktos. dobranoc/miłego dnia.
          wzajemnie i pozdr.
          • ralston Re: Minęła północ 28.09.02, 13:52
            Hmmmm... pomarzyć można, ale tym razem to grypa mnie zaczęła rozbierać :(
            • ralston Re: Minęła północ 29.09.02, 00:05
              Jakoś się grypie nie dałem i mogę ogłosić kolejną północ...
            • Gość: habitus Re: Minęła północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 00:08
              ralston napisał:

> Hmmmm... pomarzyć można, ale tym razem to grypa mnie zaczęła rozbierać :(
              O, a ja powoli wyłażę z grypy (czy co to tam było).
              Minęła północ, ale przed nami niedziela. Śpijcie dobrze Białostoczanie i
              filobiałostoczanie.
              • ralston Re: Minęła północ 29.09.02, 00:13
                O jak miło, że ktoś tu jeszcze zagląda o tej porze. Pozdrawiam :)
                • Gość: szczeciniak Re: Minęła 1.30 IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 29.09.02, 01:35
                  nocne pozdrowienia i oby grypa was nie sciela. dobrej nocy.
    • ralston Re: Minęła północ 30.09.02, 00:01
      Śpieszę donieść, że wczoraj była niedziela...
      • Gość: Oka Re: Minęła północ IP: *.17.79.204.lifespan.org 30.09.02, 22:04
        Jak sie czujesz Ralston? "Wywinales sie" od grypy?

• ralston Re: Minęła północ 30.09.02, 23:38
          Od grypy - i owszem! Od roboty - nie! Ciężki się dzień szykuje jutro. Pewnie
          nie uda się nawet na forum zajrzeć... :((
    • Gość: habitus Re: Minęła północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 23:57
      Znikąd pociechy... Następny dzień z życia, ile ich jeszcze zostało.
      Memento mori.
      P.S Cukierki dla mnichów - "Mementosy"
      • chatka_ Re: Minęła północ 07.10.02, 00:17
        Jak moza wybijac polnoc przed polnoca to chyba mozna tez po :)

To pierwsza po wakacjach polnoc w domu na czuwaniu spedzona. Poprzednia, gdzies
        w okolicach granicy niemiecko- francuskiej na noclegu pod gora w namiocie, z
        winem i winogronami muscatel - drobne z natury ale slodsze i bardziej
        aromatyczne od wszystkich jakie w zyciu jadalm ach ...
        (jeszcze tak przez jakis czas bede tak wzdychac, wybaczcie :)
        • kuala_lumpur Re: Minęła północ 07.10.02, 03:59
          A o 4tej nikogo już nie ma. Smutno mi...

Gardło boli, oczy bolą. Gra radio Jazz. Do zobaczenia jutro, nocą...
    • ralston Re: Minęła północ 14.11.02, 00:51
      Minęła i to już prawie godzinę temu. Czas iść spać. Jutro do pracy. Dobrej nocy
      wszystkim nocnym Markom...
      • chatka_ Re: Minęła północ 14.11.02, 00:59
        Dobranoc i ja gasze swiatlo, radio niech sie jeszcze sączy...
        • ralston Re: Minęła północ 14.11.02, 01:00
          Dobranoc... Ja już tak pocichutku, żeby dzieciaków nie pobudzić. Buziaki...
          • Gość: annabl Re: Minęła północ IP: *.arch.pw.edu.pl 14.11.02, 15:09
            A czemu Wy wlasciwie siedzicie tak pozno na sieci? Przeciez oczy sie psuja.
            • ralston Re: Minęła północ 14.11.02, 18:05
              Pająkowi to powiedz. On całe życie na sieci siedzi :)
    • Gość: andrzej_grzeszczyk Re: Minęła północ IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 15.11.02, 00:16
      po północy wpisuję się tutaj po raz pierwszy... w tle leci Mannam z mp3, cicho
      za oknem (wszak to daleka prowincja ten Wasilków) i mroźno... wszyscy już
      śpią... więc co ja tutaj robię? Przeglądam sobie posty... goszczę tu od
      niedawna, ale bardzo mi się podoba... na pewno zostanę na dłużej...
      Więc pozdrawiam... wszystkich, którzy nie mogą zasnąć po północy :))
      • Gość: karo Re: Minęła północ IP: 212.33.78.* 15.11.02, 00:21
        Też nie mogę zasnąć ale to dlatego że jestem w pracy.Myślę że twój Wasilków to
        wspaniała prowincja.Super byłoby kiedyś zamieszkać w takiej niedużej,
        spokojnej miejscowości gdzie wszyscy, no prawie wszyscy, się znają. A nie w
        takiej sypialni jak białostockie osiedla.Tak mi się marzy.Pozdrawiam.
        • ralston Re: Minęła północ 15.11.02, 11:34
          Pozdrowienia dla Wasilkowa!
          • chatka_ Re: Minęła północ 19.11.02, 00:08
            Pozdrowienia dla Warszawy zaspanej! Ide spac i ja, budzik na 4:45 nastawiony,
            jak zobacze leonidy dam znac!
            • ralston Re: Minęła północ 19.11.02, 08:53
              Breżniewy oglądałaś. U mnie niebo zachmurzone było więc sobie budzika nie
              nastawiałem - i chyba słusznie, bo rano dalej zachmurzone :((
    • Gość: saunne dobranoc Chatko IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 23:39
      skonczylam czytac, brat wrocil z randki i powiedzial, ze mam isc spac. Chyba
      sie poslucham... ;)

• Gość: saunne dobranoc Chatko IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 23:39
      skonczylam czytac, brat wrocil z randki i powiedzial, ze mam isc spac. Chyba
      sie poslucham... ;)

Dobrej nocy, a jutro udanego koncertu.
      • Gość: chatka_ dobranoc Saunne IP: *.piasta.pl 24.11.02, 00:47
        dziekuje dziekuje :)
        Jednak pojde dzisiaj spac! Jeszcze stroniczka i koncze, na szczescie termin
        zdania pracy mam do poniedzialku (hura hura hura)
    • Gość: andrzej_grzeszczyk Re: Minęła północ IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 28.11.02, 00:06
      ... i znów minęła północ :) ale ten świat jest dziwny.. koleżanka ma preblemy z
      przyjacielem, druga - ze mną, a ja sam ze sobą... a teraz mam kota...
      Na wasilkowskim podwórku cisza i spokój.. wrzuciłem jakieś techno do Winampa,
      żeby się ”nastroić” i czytam wątki, których jeszcze nie przejrzałem...
      A jutro kolejny zwariowany dzień! Kupić jakieś rzeczy, użerać się z urzędnikami
      z Warszawki i pewnie jeszcze z kolegami z pracy...
      Ale wieczorem zapowiada się miło... przynajmniej to jest pocieszające...
      Dobranoc Forum Białystok (przypomniał mi się film ”przystanek Alaska” :)) )
      • Gość: Oka Re: Minęła północ IP: *.17.79.204.lifespan.org 28.11.02, 00:22
        Milego wieczoru, Andrzeju.
        Zazdroszcze Ci , ze nie czytales jeszcze tych watkow, masz przed soba naprawde
        super lekture.
        Radze tylko omijac szerokim lukiem te o "politykowaniu" lub te od siejacych
        nienawisc oszolomow.
        Pozdrawiam,
        Oka.
        • chatka_ Re: Minęła północ 11.12.02, 22:43
          Minela juz prawda? Przynajmniej tak sie czuje, fajnie bylo z Wami pisac, ale na
          mnie pora. Spijcie dobrze.
          • Gość: habitus Re: Minęła północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 22:49
            chatka_ napisała:

> Minela juz prawda? Przynajmniej tak sie czuje, fajnie bylo z Wami pisac, ale
            na
            >
            > mnie pora. Spijcie dobrze.
            Dobranoc. Zamawiam dla Ciebie sen o fiordach, które jedzą Ci z ręki... :)
            • Gość: habitus No... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 22:51
              ...a ja tu sobie jeszcze porysuję.
              • Gość: habitus Re: No... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 02:30
                ...i przesiedziałam wszystkich. Ale już idę spać bo oczu nie czuję. Dobranoc.
                Dzisiaj ja gaszę świeczki.
    • ralston Re: Minęła północ 12.12.02, 23:14
      Na pewno jest gdzieś miejsce na świecie, w którym minęła północ. Życzę
      wszystkim dobrej nocy. Do jutra! Do napisania! :)
      • just_wolf Re: Minęła północ 12.12.02, 23:19
        ralston napisał:

> Na pewno jest gdzieś miejsce na świecie, w którym minęła północ. Życzę
        > wszystkim dobrej nocy. Do jutra! Do napisania! :)

No to i ja ulatniam się (prawie) po angielsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka