Dodaj do ulubionych

Chcesz mieć APARAT CYFROWY ???

IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.02, 23:02
APARAT CYFROWY OLYMPUS C-120 (wartości ok. 1 tys. zł)

CHCESZ POZNAĆ SZCZEGÓŁY, A NAPRAWDĘ WARTO - grzlam@wp.pl
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Chcesz mieć APARAT CYFROWY ??? 05.07.02, 08:25
      jaka ogniskowa, jakie czasy naswietlania, jakie przeslony, jak mierzy sie
      ostrosc? wiecej szczegolow please!
      • bix1 Re: Chcesz mieć APARAT CYFROWY ??? 05.07.02, 11:09
        anka1 napisał(a):
        > jaka ogniskowa, jakie czasy naswietlania, jakie przeslony, jak mierzy sie
        > ostrosc? wiecej szczegolow please!

Większość moich koleżanek spytałoby o kolor obudowy... Anka czy ty czasem nie
        nazywasz się Zenek ??? ;)))
    • ormond Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 10:16
      • poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:20
        a jaki bys polecil, bo zastanawiam sie nad kupnem. Marka model itd
        • ormond Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:34
          poziomk napisał(a):

> a jaki bys polecil, bo zastanawiam sie nad kupnem. Marka model itd

Ja mam juz "starocie" Kodak DC265 od 1999. Zrobilem nim bliski 8000 zdjec i
          jestem bardzo zadowlony.
          Dzisiaj wszystko zalezy od tego po co Ci ten aparat i jak gleboka masz kieszen.
          Gdybym kupowal aparat "do wszystkiego" to wybralbym Canon G1 albo G2. Jeszcze
          jedna rzecz o ktorej ludzie kupujacy cyfrowki nie wiedza albo zapominaja. Prawie
          kazde zdjecie trzeba "dotknac" jakim programem do edycji zdjec (najlepiej
          Photoshopem), wiec potrzebne sa umiejetnosci w tej dziedzinie
          • poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:37
            Zajmuje sie grafika komp i na razie skanuje i obrabiam moje zdiecia APS
            • ormond Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:40
              No to nie mialbys problemu z edycja. Dla mnie wlasnie zabawa Photoshopem jest
              najprzyjemniejsza czescia fotografii cyfrowej.
              • poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:43
                Format aps jest Ci / Wam znany :)?
                • ormond Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:45
                  Nie. Moj Kodak robi w jpg.
                  • poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:51
                    Nie , APS to system analogowy, z tym ze robisz odbitki w 3 formatach
                    (H,P,C)
                    www.austral.addr.com/photo-APS/
                    • ralston Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 14:29
                      Nie. korzystam z tradycyjnych filmów 24x36mm. Cyfrowe mnie na razie nie
                      pociagają. Póki, co tradycyjna optyka pozwala na nieco wiecej jeśli chodzi o
                      jakość obrazu. Zwłaszcza w warunkach słabszego oświetlenia. Ale to podejrzewam
                      kwestia czasu...
                      • ormond Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 14:32
                        ralston napisał(a):

> Nie. korzystam z tradycyjnych filmów 24x36mm. Cyfrowe mnie na razie nie
                        > pociagają. Póki, co tradycyjna optyka pozwala na nieco wiecej jeśli chodzi o
                        > jakość obrazu. Zwłaszcza w warunkach słabszego oświetlenia. Ale to podejrzewam
                        > kwestia czasu...

Prawda co do jakosci, jednak fotografia cyfrowa (pominawszy cene aparatu) jest
                        znacznie tansza, no id aje znakomity pretekst do zabawy Photoshopem.
                        • poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 14:42
                          jak sie umie to z kiepskiej jakosci zdjecia zrobi sie profesjonalne czyste
                          dzielo (photoshop)
                          • Gość: anka1 Re: Bix IP: 212.33.74.* 05.07.02, 14:58
                            sorry ze dopiero teraz mowie ze nie jestem Zenek!:)))
                            • Gość: tato Re: Bix IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:00
                              Gość portalu: anka1 napisał(a):

> sorry ze dopiero teraz mowie ze nie jestem Zenek!:)))

......Szkoda,bo myslalem ze porozmawiamy o traktorach............
                              A tak.........
                              • Gość: anka1 Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:02
                                znowu upiory na forum!:)
                                • Gość: tato Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:08

> znowu upiory na forum!:)

.......Myslalem ze dbasz o siebie.
                                  Su,jakis kremik,szminka,troche gimnastyki.........i bedziesz jak nowa.
                                  • Gość: anka1 Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:10
                                    typowe polskie zachowanie... jak ktos widzi ze ludzie sie dobrze ze soba
                                    czuja,bawia, rozmawiaja to zawsze znajdzie sie typek ktory chce to zepsuc!
                                    • Gość: tato Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:18

> typowe polskie zachowanie... jak ktos widzi ze ludzie sie dobrze ze soba
                                      > czuja,bawia, rozmawiaja to zawsze znajdzie sie typek ktory chce to zepsuc!

.......Proponuje,bys zaprosila ich na piwko do jakiegos baru............
                                      A na forum to mozesz stukac jak inni..........kochanie.
                                      Typowe Polskie zachowanie,to prowincjonalizm.
                                      Zepsuc,to sie moga jaja w lodowce u twojego sasiada.............
                                      • Gość: anka1 Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:20
                                        IGNOR
                                        • Gość: tato Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:21

> IGNOR

.....To juz nie Zenek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka