Gość: G IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.02, 23:02 APARAT CYFROWY OLYMPUS C-120 (wartości ok. 1 tys. zł) CHCESZ POZNAĆ SZCZEGÓŁY, A NAPRAWDĘ WARTO - grzlam@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Chcesz mieć APARAT CYFROWY ??? 05.07.02, 08:25 jaka ogniskowa, jakie czasy naswietlania, jakie przeslony, jak mierzy sie ostrosc? wiecej szczegolow please! Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Chcesz mieć APARAT CYFROWY ??? 05.07.02, 11:09 anka1 napisał(a): > jaka ogniskowa, jakie czasy naswietlania, jakie przeslony, jak mierzy sie > ostrosc? wiecej szczegolow please! Większość moich koleżanek spytałoby o kolor obudowy... Anka czy ty czasem nie nazywasz się Zenek ??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:20 a jaki bys polecil, bo zastanawiam sie nad kupnem. Marka model itd Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:34 poziomk napisał(a): > a jaki bys polecil, bo zastanawiam sie nad kupnem. Marka model itd Ja mam juz "starocie" Kodak DC265 od 1999. Zrobilem nim bliski 8000 zdjec i jestem bardzo zadowlony. Dzisiaj wszystko zalezy od tego po co Ci ten aparat i jak gleboka masz kieszen. Gdybym kupowal aparat "do wszystkiego" to wybralbym Canon G1 albo G2. Jeszcze jedna rzecz o ktorej ludzie kupujacy cyfrowki nie wiedza albo zapominaja. Prawie kazde zdjecie trzeba "dotknac" jakim programem do edycji zdjec (najlepiej Photoshopem), wiec potrzebne sa umiejetnosci w tej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:37 Zajmuje sie grafika komp i na razie skanuje i obrabiam moje zdiecia APS Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:40 No to nie mialbys problemu z edycja. Dla mnie wlasnie zabawa Photoshopem jest najprzyjemniejsza czescia fotografii cyfrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:43 Format aps jest Ci / Wam znany :)? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 11:51 Nie , APS to system analogowy, z tym ze robisz odbitki w 3 formatach (H,P,C) www.austral.addr.com/photo-APS/ Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 14:29 Nie. korzystam z tradycyjnych filmów 24x36mm. Cyfrowe mnie na razie nie pociagają. Póki, co tradycyjna optyka pozwala na nieco wiecej jeśli chodzi o jakość obrazu. Zwłaszcza w warunkach słabszego oświetlenia. Ale to podejrzewam kwestia czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 14:32 ralston napisał(a): > Nie. korzystam z tradycyjnych filmów 24x36mm. Cyfrowe mnie na razie nie > pociagają. Póki, co tradycyjna optyka pozwala na nieco wiecej jeśli chodzi o > jakość obrazu. Zwłaszcza w warunkach słabszego oświetlenia. Ale to podejrzewam > kwestia czasu... Prawda co do jakosci, jednak fotografia cyfrowa (pominawszy cene aparatu) jest znacznie tansza, no id aje znakomity pretekst do zabawy Photoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Nie chce JUZ MAM!!! 05.07.02, 14:42 jak sie umie to z kiepskiej jakosci zdjecia zrobi sie profesjonalne czyste dzielo (photoshop) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Bix IP: 212.33.74.* 05.07.02, 14:58 sorry ze dopiero teraz mowie ze nie jestem Zenek!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Bix IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:00 Gość portalu: anka1 napisał(a): > sorry ze dopiero teraz mowie ze nie jestem Zenek!:))) ......Szkoda,bo myslalem ze porozmawiamy o traktorach............ A tak......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:02 znowu upiory na forum!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:08 Gość portalu: anka1 napisał(a): > znowu upiory na forum!:) .......Myslalem ze dbasz o siebie. Su,jakis kremik,szminka,troche gimnastyki.........i bedziesz jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:10 typowe polskie zachowanie... jak ktos widzi ze ludzie sie dobrze ze soba czuja,bawia, rozmawiaja to zawsze znajdzie sie typek ktory chce to zepsuc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:18 Gość portalu: anka1 napisał(a): > typowe polskie zachowanie... jak ktos widzi ze ludzie sie dobrze ze soba > czuja,bawia, rozmawiaja to zawsze znajdzie sie typek ktory chce to zepsuc! .......Proponuje,bys zaprosila ich na piwko do jakiegos baru............ A na forum to mozesz stukac jak inni..........kochanie. Typowe Polskie zachowanie,to prowincjonalizm. Zepsuc,to sie moga jaja w lodowce u twojego sasiada............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Redakcjo pomocy !!!! IP: *.fastres.net 05.07.02, 15:21 Gość portalu: anka1 napisał(a): > IGNOR .....To juz nie Zenek? Odpowiedz Link Zgłoś