szop.pracz 28.05.05, 12:16 Poprawiła nam się pogoda, więc trzeba iść nad zalew. Myślę, że dziś popływam? Pierwszy raz w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia59 Re: Ostro grzeje! 28.05.05, 16:25 Odnośnie kąpieli w zalewie to po ostatnich wakacjach moje córki miały:1 opryszczkę, 2 zakarzenie układu moczowego,czy ktoś tę wodę bada ? Czy ona się nadaje do kąpieli ? Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: Ostro grzeje! 30.05.05, 08:29 miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,2735440.html?nltxx=1077692&nltdt=2005-05-30-02-0 No i wszystko będzie wiadomo. Dodam od siebie, że osobiście ani ja ani moje dzieci nie mieliśmy z tym problemów. Może jedynie przydały by się jakieś drzewka, bo strasznie goło na tym zalewie. Jakieś mini molo, byłoby atrakcyjniej. Wydaje mi się, że gmina nie umie wykorzystać tego waloru jakim jest zalew. Pozdrawiam cię karolciu i dzięki, że jeszcze ty pamiętasz o tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Ostro grzeje! 30.05.05, 09:05 O patrzysz nieuważnie!Cały szereg brzóz szumi już wzdłóż parkingu.Pospaceruj ostrożnie żebyś którejś nie rozdeptał...wy szumite szumite na damnoju bierozy kałyszycie lulajte...aha ale rowy dookoła to na kogo pułapka? Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: Ostro grzeje! 31.05.05, 07:15 karolcia59 napisała: > O patrzysz nieuważnie!Cały szereg brzóz szumi już wzdłóż parkingu.Pospaceruj > ostrożnie żebyś którejś nie rozdeptał...wy szumite szumite na damnoju bierozy > kałyszycie lulajte...aha ale rowy dookoła to na kogo pułapka? Te rowy to na Gryke i jego świte!! Hehe rozwali ktoś samochód w tych rowach to zobaczą ile to kosztuje. Tylko, że za to wszystko my płacimy!!! A tch brzózek to maprawdę nie zauważyłem, będę następnym razem to się przyjżę. Ale co z tego łachuderstwo zaraz to zniszczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Ostro grzeje! 16.06.05, 18:17 Co do tych brzózek to radzę się pośpieszyć, bo za rok już może ich nie być. Wtedy już ich nie zobaczy się. Ludzie wykorzystują je jako opał na ogniskach a pozostawiają sterczące na metr pnie. Ładnie to to nie wygląda. No ale co zrobić jeśli nikt nic tu nie szanuje, wszystko co jest ładne to i tak zniszczą. Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Ostro grzeje! 16.06.05, 22:31 Skąd się bierze w ludziach chęć niszczenia? A może to nie ludzie tylko bydło ? Co robi policja ? Czy patrolują w nocy Gródek ? Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: Ostro grzeje! 17.06.05, 21:26 karolcia59 napisała: > Skąd się bierze w ludziach chęć niszczenia? A może to nie ludzie tylko bydło ? > Co robi policja ? Czy patrolują w nocy Gródek ? Ktoś gdzieś tam wymyślił patrole obywatelskie bo policja nie dawała sobie rady! Ale, ostatnio widać oj widać drogówkę! I chwała im za to napiszmy maile z podziękowaniami do komendanta! W Białymstoku , oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Ostro grzeje! 18.06.05, 14:47 Mam genialny pomysł.Jeśli jest straż miejska ,to my powołajmy straż wiejską.Pieniądze za mandaty wykorzystamy na rozwuj :Promyka ,Kiler baru,Pronaru.Kto jest za ręka ( łapa ) w górę . Odpowiedz Link Zgłoś
abza Re: Ostro grzeje! 03.07.05, 20:50 Albo za tą kase dolejemy wody do zalewu jak nam przyjezdni bałaganiarze ją wychlapią? :-) ha ha ha! Czy też dofinansujemy karaoke w PROMYKU- kiedyś było! karolciu59 moja łapka jest w górze!!! Odpowiedz Link Zgłoś