Gość: Andi IP: *.sav.tkb.net.pl 17.07.02, 21:36 Forum podupada, od ponad godziny nie przybył żaden nowy post, mnie już ręka boli od odświeżania ;) No ale nic, odpoczywajcie, żebyście mogli nabrać sił do jutrzejszego pisania. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andi Re: Źle się dzieje... IP: *.sav.tkb.net.pl 17.07.02, 22:01 Naprawde nikogo nie ma???? No trudno ja też będe uciekał. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Źle się dzieje... 17.07.02, 23:43 Gość portalu: Andi napisał(a): > Forum podupada, od ponad godziny nie przybył żaden nowy post, mnie już ręka > boli Jakosc, a nie ilosc, Andi... Jesli reka za duzo pracujesz, to mozg wiotczeje... nie wiedziales? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Źle się dzieje... IP: *.sav.tkb.net.pl 18.07.02, 08:59 ormond napisał: > Gość portalu: Andi napisał(a): > > > Forum podupada, od ponad godziny nie przybył żaden nowy post, mnie już ręk > a > > boli > > Jakosc, a nie ilosc, Andi... Jesli reka za duzo pracujesz, to mozg wiotczeje... > > nie wiedziales? ;) Wiem, że narząd nieużywany zanika, ale jeszcze nie umiem pisać głową, żeby mózg nie wiotczał ;) Aha i żeby była jakość to musi być ilość, choćby ta minimalna (1 post na 0,5 h?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Źle się dzieje... IP: 212.33.74.* 18.07.02, 09:10 nawet na forum sezon ogorkowy Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Źle się dzieje... 18.07.02, 09:56 Moim zdaniem nieurodzaj jest spowodowany tym, że przez ostatnie dni forum płata wiele niespodzianek i nawet tacy nałogowcy jak ja mają już tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Źle się dzieje... 18.07.02, 10:48 Andi już się melduję :) wcześniej nie mogłam bo robiłam dżem jabłkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Bardzo źle się dzieje... 18.07.02, 11:04 Przepraszam, ale straciłem cierpliwość, znowu chodzi z prędkością ślimaka na wstecznym! Może później będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Bardzo źle się dzieje... IP: 212.33.74.* 18.07.02, 13:29 czasem slimaki maja wieksze przyspieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Bardzo źle się dzieje... IP: *.piasta.pl 18.07.02, 13:58 Stracilam cierpliwosc, ide na rolki papatki ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Bardzo źle się dzieje... IP: 212.33.74.* 18.07.02, 14:14 a ja musze jeszcze posiedziec, ale na forum mowie do widzenia, bo tez mnie to tempo cierpliwosci pozbawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Bardzo źle się dzieje... IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 18.07.02, 18:20 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a ja musze jeszcze posiedziec, ale na forum mowie do widzenia, bo tez mnie to > tempo cierpliwosci pozbawia A dla mnie dobrze chodzi jak wchodze przez www2.gazeta.pl/ , a jak z przyzwyczajenia wchodze bezpośrednio na forum przez www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511 to wolno chodzi, ale po chwili sie poprawiam, wpisuje www2... i jest fajnie. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Źle się dzieje... 04.08.02, 18:11 Da się zrozumieć. Sezon urlopowy w pełni. Przypominam, że jeszcze parę miesięcy temu - gdzieś tam około początku roku ruch tu był wcale nie większy. Myślę, że po wakacjach wszystko wróci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Źle się dzieje... 04.08.02, 18:24 ...gdy was nie ma. Zycie na Forum stalo sie nieznosne :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Źle się dzieje... 04.08.02, 18:27 Jesteśmy. Niektórzy tylko daleko od komputerów. Ale nawet wtedy myśli potrafią plątać się po forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Źle się dzieje... 04.08.02, 18:27 chatka_ napisała: > ...gdy was nie ma. Zycie na Forum stalo sie nieznosne :( Chatko...nie wszyscy pozostali są nieznośni (chyba)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Źle się dzieje... 04.08.02, 18:37 Witajcie jak sie ciesze... hura hura hura :) Odpowiedz Link Zgłoś