poziomk 25.07.02, 11:28 Wróciłem, cały i zdrowy z... no właśnie. szersze info gdzie byłem, na www.proinfo.pl/ustron2002/ szykuje właśnie moja stronke ze zdjęciami, cierpliwości - jeśli to kogoś jeszcze interesuje... poziomK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz?:)) 25.07.02, 11:33 POzimko witaj, opowiadaj! opowiadaj jak bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz?:)) 25.07.02, 13:49 Cześć Poziomku! Jak sam widzisz - ruch na Forum minimalny. Żeby nie Chatka, toby całkiem pusto było. A ona opiekuje się nie dość, że dziećmi, to jeszcze Forumowiczami. I przetwory jeszcze robi :)) Szatan nie kobieta :)))) Pozdrówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz?:)) 25.07.02, 15:29 I co ja z tego mam??? Zapalenie spojowek!! Jak ja sie dzisiaj Tobie na oczy pokaze??? Nie pokaze :( Uwierzylbys ze ta czerewien dookola teczowki to od nocnych wizyt na Forum? Juz ja wiem co Ty bys sobie pomyslal! Pozdrawiam i za zdrowie Twoje i szczesliwy powrot Poziomki pije! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz?:)) 26.07.02, 09:13 chatka_ napisała: Najpierw Chatka napisała: > Uwierzylbys ze ta czerewien dookola teczowki to od > nocnych wizyt na Forum? Dlaczego nie, uwierzyłbym... A później dodała: > ... za zdrowie Twoje i szczesliwy powrot Poziomki pije! :))) No, teraz to mógłbym mieć niejakie kłopoty z uwierzeniem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz?:)) 25.07.02, 18:21 Na ten czas zmontowalem co nie co. Nasze kochane mordki można zobaczyć juz na: wojtekjab.fm.interia.pl/ustron/ ten 4-ty z góry z lewej to PoziomK Jak było. - Fajnie, załatwiliśmy wiele spraw dot. niepełnosprawnych. Szerzej na stronie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz?:)) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 19:47 Poziomku - pozdrowienia dla Ciebie i dla pani Marii Marandy i jej syna Andrzeja :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Język migowy:)) 25.07.02, 21:33 PoziomK-u, gdzie w Białymstoku w sierpniu można nauczyć się języka migowego? A w Warszawie (niekoniecznie w sierpniu). Czy ta pani Magorzata Woźniakowska prowadzi jakieś kursy? Czytam Integrację, ale nie widziałam żadnego ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Język migowy:)) 26.07.02, 10:21 W Białymstoku jak sie nie myle jest na Malmeda klub dla slaboslyszacych. Tam prowadzone sa kursy migania. a jak chcesz, moge Ciebie nauczyc, znam jezyk migowy. Na tym spotkaniu był prowadzony kurs j. migowego. Stwierdzili, ze ja b. dobrze migam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Język migowy:)) IP: *.zigzag.pl 26.07.02, 10:56 Wojtek, stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji. Wierzę, że dobrze migasz. Przy prowadzeniu takiej działalności jak twoja to jest pomocne, jeżeli nie niezbędne. Zresztą bardzo Cię podziwiam. Sama zajmuję się pomocą i wiem, że to niełatwa sprawa. Naukę języka migowego nie ja chcę podjąć, tylko bliska mi osoba. I tu jest ta niezręczność. Ale dziękuję na natychmiastową gotowość. Ot, Białystok... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz?:)) 27.07.02, 10:23 Witaj Poziomk, miło, żeś znów z nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Ormondzie czy nas jeszcze pamietasz? 30.07.02, 10:09 Witaj, long time no write, czyzbys na urlopie byl? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś