IP: 83.175.158.* 05.07.05, 17:16
kiedys dawało sie łatwo zgadnac:pan z wasami bez bagażu w gratanowym przyodziewku.a teraz?młoda laska niepozorna, az chciałem huknąc ze sie rozpycha.a ona bilecik do kontrli prosze:O

jacys inni nietypowi namierzeni?
Obserwuj wątek
    • bad_habit Re: kanary 05.07.05, 17:30

ja tylko 2 razy miałam sprawdzane bileciki,było baaaaardzo sympatycznie:)
      • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 05.07.05, 18:52
        heheh no mi sie zdarzyło 2 razy jednego dnia;] sie wykpiłem, ekhm to ile teraz kara wynosi?wie ktos?
        • bad_habit Re: kanary 05.07.05, 18:53
          Gość portalu: jacobS napisał(a):

> heheh no mi sie zdarzyło 2 razy jednego dnia;] sie wykpiłem, ekhm to ile teraz
          > kara wynosi?wie ktos?
          koleżanka przejechała się (odległość to jeden przystanek),bez bileciku,zapłaciła 50zł,było to jakiś miesiąc temu
          • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 05.07.05, 18:57
            hyhy kolezanka mandacik zapłaciła czy ze sie przejechała zapłaciła;]bo wiesz, jak ładna kolezanka to ja moge ie miec takiego farta hyhy bo nie wiem czy zasuwac po bilyty hyhy wyszło ze musze troche pokorzystac z mpkow;/
            • bad_habit Re: kanary 05.07.05, 18:59
              akurat pojechała na gapę bez biletu i ją złapali,więc musiała zapłącić mandacik
              • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 05.07.05, 19:02
                a jest jeszcze opcja wykpiwania co to ja ją stosuje?:} kanary tez ludzie hyhy teraz jakos incognito ah ten dreszczyk emocji:)
                • bad_habit Re: kanary 05.07.05, 19:07
                  lubisz chyba takie sporty ekstremalne,hehe:)
                  • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 05.07.05, 19:10
                    hyhy adrenalina nie jest zła heheh a i popolemizowac mozna bo czemu nie;]a posrty ekstremalne fire show jakos mocniej kreci niz wasaty mundurowy;D

chociaz...
                    wasaci mundurowi nie sa zli,ajt?:P
                    • bad_habit Re: kanary 05.07.05, 19:11

> hyhy adrenalina nie jest zła heheh a i popolemizowac mozna bo czemu nie;]a posr
                      > ty ekstremalne fire show jakos mocniej kreci niz wasaty mundurowy;D
                      >
                      > chociaz...
                      > wasaci mundurowi nie sa zli,ajt?:P
                      hmm,ciekawe,ciekawe:P
                      • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 05.07.05, 19:15
                        hyhy nie ma to jak kawałek zupki na poroście podnosowym heheh to dopiero adrenalina zeby hafta nie puscic bueheheh ale TO juz chyba przeszlosc jak i łatwo rozpoznawalni panowie kanarowie;D

a czemu tylo dwa ludzie tu rozkminiaja, to kanary nie interesuja wiecej nikogo??????
                        • bad_habit Re: kanary 05.07.05, 19:16

może kanarzyce bardziej intereszą ich;)
                          • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 05.07.05, 19:20
                            o dzizis ja kobieton wbrew nickowi hyhy tak se pogrywam, mnie kanarzyce nie interesza;D
    • Gość: Jaco Re: kanary IP: *.pronet.lublin.pl 05.07.05, 19:47
      Kanary w mundurach??? To tak u was bylo??? Jeszcze nigdy nie widzialem takiego
      ewenementu
      • Gość: Małgosia Re: kanary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:09
        Gość portalu: Jaco napisał(a):

> Kanary w mundurach??? To tak u was bylo??? Jeszcze nigdy nie widzialem takiego
        > ewenementu

Mało po świecie jeździsz, Jaco.
      • Gość: zzz Re: kanary IP: *.isb.com.pl 05.07.05, 22:18
        u nas kanary chodzą w kiltach(jak szkoccy mężczyźni),hehe:)
        • Gość: Jamaal Re: kanary IP: *.ld.euro-net.pl 05.07.05, 23:08
          Kanary to u nas to w porównaniu do innych większych miast rzadkość.mnie w ciągu
          roku sprawdzają średnio po 2 razy raz nawet jak spotkałem kanarkę i bilecik
          chciała to powiedziałem że chyba święto dziś jakieś.W takim Krakowie w ciągu 3
          dni sprawdzili mnie z 6 razy w tym daw razy na tym samym odcinku(w linii 8
          niedaleko Wawelu).A kiedyś w Krakowie również kanary w dresikach weszły w
          dodatku krótko ścięci więc wtedy był niezły efekt jak było bilecik poproszę:D
          • kamilar Re: kanary 05.07.05, 23:28
            Mnie prze cały miesiąc w Krakowie nie sprawdzali ani razu, więc się zbuntowałem
            i od tamtej pory ile razy tam jestem jeżdzę na gapę.
            • Gość: Jamaal Re: kanary IP: *.ld.euro-net.pl 05.07.05, 23:35
              Możliwa jest i taka opcja może ja akurat takie szczęście miałem:D
    • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 05.07.05, 23:26
      nie to ze w mundurach, ale to byli glownie wąsate typy w kwiecie wieku hyhy i na granatowo zazwyczaj, no był typ autobusowicza ktory mozna było w ciemno obstawiac ze bilecikow mu sie zachce;D

a ze rzadko to fakt, az sie nie opłaca biletu kupowac.mozna wziac na ryzyko wliczone w koszta i raz naa rok zapłacic kare:D no nie?:>
      • Gość: hubert Re: kanary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:02
        a ja w Krakowie jeździłem przez pół roku trampkami z Bronowic do centrum nie
        spotkawszy żadnego kanara. ale jak się już zaczęły kanarze żniwa, spotykałem
        ich codziennie...
        ech taka to już ich strategia...(w każdym mieście podobna)
        • Gość: Jamaal Re: kanary IP: *.ld.euro-net.pl 06.07.05, 10:12
          No ja np jechałem 14(wsiadałem jak jechał do centrum zaraz za petlą na
          Bronowicach)to nie spotkałem kanarów ale w centrum to często byli.
    • Gość: Jaco Re: kanary IP: *.pronet.lublin.pl 06.07.05, 23:09
      U nas w Lublinie kanary to codzienność.Nie dziwi mnie nawet bycie sprawdzanym 2
      razy dziennie. A są to zarówne młode "dresiki" jak i stare dziadki. Za granicą
      kontrolerzy w mundurach to norma choć nie wszędzie ale w Polsce nie widzialem
      nigdzie.
      • Gość: akuku Re: kanary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:17
        na mundurki zabrakło materiału :))) :D ;)
        • Gość: jacobS Re: kanary IP: 83.175.158.* 07.07.05, 20:28
          mundurki jak mundurki, oni niezle w łapiszony biora, mogliby sie prywatnie ładniej ubrac;P BYLE JASNO I KLAROWNIE- NA GRANATOWO:D
          • Gość: niewazne Re: kanary IP: *.ld.euro-net.pl 09.07.05, 21:34
            Ja kanarów nie widziałem już od dobrych 3 lat. Przestałem już kasować
            bilety..Mam to gdzieś. Kasuje a tu kontroli nie ma. :(:(:(:(
    • beelukas Okazy 10.07.05, 22:45
      Wielu kojarze.Kilka miesiecy temu rzuciła mi się w oczy taka
      banda:menel,dresik,pani w kwiecie wieku w futerku,buty na obcasie.Wtedy
      zakoczył mnie bardzo zróżnicowany skład.Ponadto jest w Białym taki 50 letni
      Elvis oraz taki jeden podobny do tego nauczyciela z 1 i 2 Edycji Idola
      obowiązkowo w szarej kamizelce rybackiej.Miałem równierz kolege ze szkoly
      kanara ale ten to dopiero unikat.
    • max39 Re: kanary 10.07.05, 22:49
      Jak bedziecie kupowac bilety miesieczne lub jednorazowe to kanar nie bedzie
      waszym wrogiem.
      • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: kanary 11.07.05, 00:53
        max39 napisał:

> Jak bedziecie kupowac bilety miesieczne lub jednorazowe to kanar nie bedzie
        > waszym wrogiem.

Można też sobie załatwić legitymację inwalidzką - stopień lekki (masz za darmo autobusy do 21 roku życia, nie tylko w Białymstoku), stopień średni i ciężki (mazs za darmo w całym kraju). Fajnie mieć przyszywaną ciocię, która była wojewodą podlaskim...
        • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: kanary 11.07.05, 00:55
          czlowiek_o_jednakowych_zebach napisał:

> Można też sobie załatwić legitymację inwalidzką - stopień lekki (masz za darmo
          > autobusy do 21 roku życia, nie tylko w Białymstoku), stopień średni i ciężki (m
          > azs za darmo w całym kraju). Fajnie mieć przyszywaną ciocię, która była wojewod
          > ą podlaskim...
          >

Też często się zdarza, że można pokazać legitymację trzymając za zdjęcie (czyli je przykrywając) - kontroler tylko rzuci okiem na sekundę...
        • Gość: mocniak Re: kanary IP: 80.50.35.* 11.07.05, 21:28
          > azs za darmo w całym kraju). Fajnie mieć przyszywaną ciocię, która była wojewod
          > ą podlaskim...

Połamany? A co ty tu robisz? ;-)
          • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: kanary 11.07.05, 22:07
            Gość portalu: mocniak napisał(a):

> > azs za darmo w całym kraju). Fajnie mieć przyszywaną ciocię, która była w
            > ojewod
            > > ą podlaskim...
            >
            > Połamany? A co ty tu robisz? ;-)

Kufa, wydało się...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka