Dodaj do ulubionych

(Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING

17.08.05, 21:10
Jakie kosmetyczki polecacie(w moim wypadku w sprawie brwi,regulacji i
farbowania-szukam takiej dziewczyny która mnie nie oszpeci)
Obserwuj wątek
    • Gość: kora Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.elpos.net 17.08.05, 21:37
      Polecam moją kosmetyczkę. Anna Andraka, ma swój gabinet w DH "wenus" przy ul.
      sw. Rocha. Nie dość, że nie "zdziera" z ludzi to jej usługi sa na dobrym
      poziomie.
      • Gość: se.la.vie Kora a czy ona umie zrobić brwi?(farbow.regulacja) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:25
        • Gość: kora Re: Kora a czy ona umie zrobić brwi?(farbow.regul IP: *.elpos.net 18.08.05, 11:18
          ja u niej regularnie robię: regulację brwi z henną, manicure i pedicure.
          Robiłam też oczyszczanie twarzy. Za regulację z henną bierze chyba z 7-8 zł. za
          manicure - 18 zł, a za pedicure - 30 zł (wszystko z malowaniem). Przy tym
          jest "normalna" to znaczy, wg mnie, nie ćwierka jak nakręcona, nie mówi o swoim
          luksusowo wykończonym domu (do mieszka w bloku!) i nie ma
          przyklejonego "ekranowego Uśmiechu" na usta. Po prostu jest NORMALNA! Kurde i
          powinna mi płacić za reklame:))))
          • se.la.vie do kory:) 18.08.05, 16:03
            okej przekonałaś mnie.Ale gdzie orientacyjnie ma swój gabinet?
            Mam nadzieję ,że jest na prawdę dobra.
            • Gość: kora Re: Co złego to nie ja:)))) IP: *.elpos.net 18.08.05, 22:46
              Nie biore odpowiedzialnosci - mnie pasuje,a tobie - mam nadzieję, że też. Anna
              Andraka ma swój salon w DH Wenus, ul. św. Rocha. Czekaj, podam ci telefon -
              7446132. A, ostatnio ma dużo klientek, więc musisz najpierw zadzwonić i się
              umowić POWODZENIA!
    • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 17.08.05, 21:47
      se.la.vie napisała:

> Jakie kosmetyczki polecacie(w moim wypadku w sprawie brwi,regulacji i
      > farbowania-szukam takiej dziewczyny która mnie nie oszpeci)

W imieniu mojej mamy i moich byłych koleżanek polecam gabinet przy Zwierzynieckiej, ale tylko wtedy, gdy robi to doświadczona osoba, a nie "jakaś gó..ara po zawodówce".
      • aloalo2001 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 17.08.05, 23:49
        Nie polecam gabinetu Babor na ulicy malmeda. dzisiaj wlasnie z telefonem w
        jednym reku, a wsokiem w drugim regulowano mi brwi, efekty jest oplakany.
        Ten gabinet kiedys najlepszy w Bialymstoku zszedl na psy. klijentki traktuje
        sie z gory i nieuprzejmnie, nie mowiac o cenach...
    • Gość: Ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:23
      Ja chodzę do pani Asi Gęgotek. Wczesniej miala gabinet na Piasta, teraz
      przeniosla sie na Czestochowska 18 lok. 1. Pelen profesjonalizm, bardzo mila
      atmosfera i obsluga, a do tego ceny przystepne.
    • Gość: Ula Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:12
      Rownie Polecam Pania Anię Andraka. Wiem że Pani Ania jest mgr. biologii ale
      również ma skończoną szkołę kosmetyczną. Byłam bardzo zadowolona z usług tej
      Pani (moje koleżanki również).
      • se.la.vie Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 18.08.05, 10:49
        Dziewczyny ,ale poleccie mi taką dziewczynę która dobierze dobry kolor henny do
        brwi i nie oszpeci mnie,która umie ładnie zrobić brwi.
        • Gość: Ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:51
          Naprawde moge polecic pani Asie. Osobiscie nic takiego nie robie, ale widzialam
          dziewczyny ktore u niej robia (moje kolezanki) i wszystkie sa zadowolone i
          dobrze wygladaja.
    • inks Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 20.08.05, 16:01
      jak czytam o zakresach różnych kobiecych "regulacji" i "ulepszeń", to myślę
      sobie, że kobiety powinny chodzić nie do kosmetyczek, ale do warsztatów
      tuningowych:-)
      • Gość: kora Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.08.05, 20:59
        A ty zdaje mi się już tam byłeś i coś ci w rozumku się poprzesuwało...
        współczuje.
        • inks Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 21.08.05, 23:36
          E tam, tylko tak Ci się zdaje :-) Rozumek, torebeczka, szmineczka i..ech znikam
          stąd i odlatuję na Wenus.
    • Gość: Jagoda166 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.08.05, 14:13
      słuchaj najlepszą kosmetyczką(jak dla mnie) jest pani edytka z salonu "Belta"
      na Waryńskiego,schodzisz w dół tą ulicą od antykwariatu na lipowej.Miła
      atmosfera i profesjonalna usługa;-)
    • ewa.40 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 23.08.05, 08:13
      A paznokcie gdzie najlepiej robią? (tipsy i zwykły manicure)?
      • kwiatek223 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 27.08.05, 09:35
        Dziewczyny, wiecie moze gdzie jest gabinet kosmetyczny Dr. Poznańskiej- ona
        jest dermatologiem na Dojlidach i slyszalam ze ma swoj prywatny gabinet gdzies
        w centrum miasta. Chce zrobic zabieg oczyszczający twarz,ale boje sie ze
        niedoswiadczona kosmetyczka moze zrobic wiecej złego niz dobrego i chce isc do
        kogos z doswiadczeniem.
        • Gość: ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:31
          pani doktor ma swój gabinet na ulicy Waryńskiego,numer chyba 6.fajna,miła
          kobietka:)
          • kwiatek223 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 27.08.05, 21:07
            Dzieki wielkie. Na pewno sie tam wybiorę. Pozdrawiam
          • kwiatek223 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 28.08.05, 08:00
            Nie znasz moze numeru telefonu? Dlugo trzeba czekac na wizyte?
            • Gość: ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:06
              telefonu komórkowego do pani doktor nie znam,ale możesz zadzwonic do poradni
              dermatologicznej na dojlidach(ulica Żurawia),poprosic o połączenie z pania
              doktor i umówic sie.
              pozdrawiam
              • czajkax2 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 31.08.05, 22:20
                Najlepszą kosmetyczką jaką znam,a znam ją już od 10 lat jest Magda
                Kurnicka,obecnie ma gabinet na Dojlidach w Przychodni. Jest po prostu
                fantastyczna. jej paznokcie akrylowe,tipsy to majstersztyk po prostu. Gdyby
                ktoś był zainteresowany to mogepodać tel. Pozdrawiam
                • ewa.40 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 01.09.05, 15:13
                  Jeżeli możesz to podaj mi namiary, chcę zrobić dobre tipsy, może znasz cenę:)
        • Gość: malutka Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 20:31
        • Gość: malutka Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 20:35
          Bardzo dobra jest pani Anna Andraka z ulicy Rocha 14 a , a njgorsza u jakiej
          byłam to Katarzyna Rzędzian z Witosa 25 , unikajcie jej jak
          ognia!!!!!!!!!!!!!!!!, a pania Anie bardzo polecam
        • Gość: malutka Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 20:39
          Bardzo dobra jest pani Anna Andraka z ulicy Rocha 14 , a najgorsza kosmetyczka u
          jakiej byłam to pani Katarzyna Rzedzian z Witosa 25 , unikajcie jej jak ognia
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, a pania Anie bardzo polecam .
    • Gość: iga48 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.09.05, 12:39
      Polecam p.Małgosie z Gabriela na Krakowskiej,a zwłaszcza paznokcie i
      makijaz.Milo,starannie i ceny przyzwoite.
      • nutopia Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 01.09.05, 12:50
        polecam Mydło i Woda - dostępne wszędzie....:)))
        • Gość: QQ Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.cs.bialystok.pl / 217.17.33.* 01.09.05, 20:15
          A ja szukam dobrej kosmetyczki, ktora zrobi oczyszczanie twarzy. Tylko prosze o
          namiary do sprawdzonej, bo kolezanka ostatnio zostala zarazona gronkowcem :(
          • czajkax2 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 01.09.05, 22:29
            Naprawdę p. Magdę mogę polecić z czystym sumieniem. jeszcze nigdy mnie nie
            zawiodła. Dla zainteresowanych podaję namiary
            ul. Niedźwiedzia 69
            Centrum Medyczne Dojlidy
            tel 868 47 33
            Magdalena Kurnicka
            Pozdrawiam
            • Gość: ja Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.chello.pl 03.09.05, 22:03
              ja juz jakies dziesięc lat chodze tylko do "Belty" na Warynskiego i wiele razy
              robialm tam oczyszczenie, brwi- bez problemu. Dodam ze juz 2 lata w Bialymstoku
              nie mieszkam- a wciaz do kosmetyczki przyjezdzam tylko tam. Polecam z czystym
              sumieniem.
              • kwiatek223 Re: dziewczyny doradzcie cos, bo jestem załamana 05.09.05, 10:07
                Mam do Was pytanie. jestem juz 5 dzien po tym wlasnie peelingu, a moja twarz
                nie wyglada lepiej tylko gorzej. Nigdy nie mialam pryszczy na czole, a teraz
                jest na nim cale skupisko czerwonych pryszczy z białą główką, które na
                dodatek okrutnie bolą. Skóra wygląda na poparzoną, jest cała w ropnych
                pryszczach przy których co chwila powtsaja nowe. Dermatolog ktora mi toz
                robila nie ostrzegla mnie ile to potrwa- myslalam ze podobnie jak po zwyklym
                oczyszczaniu, góra 3 dni. Jestem załamana, musialam wziac urlop, bo wygladam
                fatalnie. Przedtem mial 3 pryszcze, a teraz cala twarz w
                ropnych ''wulkanach''. żałuje tego strasznie, juz wiecej tego nie zrobie, ale
                poradzcie cos- czy tak wyglada twarz po peelingu, czy jednak ona cos zle
                zrobila??? Kazala mi smarowac twarz mocnym kremem nawilzajacym nawet 5 razy-
                przedtem wydawalo mi sie to normalne, bo po zabiegu skora mi schodzila,
                Natomisat teraz wydaje mi sie ze im wiecej kremu uzywam tym wiecej pryszczy mi
                wyskauje. W co ja sie wpakowalam??? Gdybym wiedziala ze tak bedzie, gdyby mnie
                ostrzegla to bym tego nie zrobila.
          • Gość: ja Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.09.05, 18:25
            najlepiej w AGNES na pilekiego babezka wie o robi a do tego ma niezly sprzet
    • Gość: lankass Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:39
      Polecam p. Tamarę łazewską na Zwierzynieckiej (bo jest odkryciem mojego życia)
      Chodzę do niej od 3 lat.Polecam przede wszystkim w razie kłopotów z cerą (działy
      się na niej cuda niewidy, byłam załamana, bo nie mógł mi pomóc żaden dermatolog
      - naszczęście w końcu trafiłam do p. Tamary,która mi to wyleczyła), poza tym
      makijaż (rewelacyjny- tylko trzeba się umawiać dużo wcześniej) A CO DO BRWI -
      Jak najbardziej tam ( będą z klasą )
      ... i już więcej nic nie powiem, bo kadzić chyba za bardzo zaczynam, ale to z
      wdzięczności wynika
    • Gość: sunrise :) Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.csk.pl 05.09.05, 17:54
      A ja polecam panią Anię z salonu "for you" na Legionowej (pawilon panorama).
      Przyjemna atmosfera i efekty usług rewelacyjne. Chodzę do niej od paru lat i
      nigdy sie nie zawiodłam. Pani Ania umie świetnie dobrać kolor henny i kształt
      brwii tak,że wszystko wyglada naturalnie. Manicure, pedicure i żele po prostu
      rewelacja. A po oczyszczaniu nie ma śladu wyciskania... Kiedyś miałam problemy z
      cerą,ale ta kobieta mi bardzo pomogła. Naprawdę polecam jej usługi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka