Dodaj do ulubionych

POSZKODOWANI W AGENCJI GROSIK

IP: *.euro-net.pl 24.09.05, 10:14
ALE W NASZEJ POLSCE JEST BALAGAN, DZIELAJA AGENCJE, KTORE WYŁUDZAJĄ PIENIADZE
OD BIEDNYCH LUDZI. CZY NIE MA NA NICH BATA??? CZY TO MY MAMY SPRAWDZAĆ , CZY
AGENCJA DZIALA LEGALNIE? A GDZIE SA OSOBY, KTÓRE POWINNY SIE TYM ZAJMOWAĆ?
DLACZEGO MOJA MAMA ,KTORA ZAPLACILA RACHUNKI, MUSI PLACIC JESZCZE RAZ? TO
JEST WIELKIE OSZUSTWO. TAKICH OSOB W BIALYMSTOKU TZN. OSZUKANYCH JEST OK.
KILKU TYSIECY. ZRÓBMY COŚ RAZEM ABY GROSIK PONIÓSŁ KONSEKWEMCJE, I ABY NASZE
WPŁACONE PIENIADZE DOTARLY TAM GDZIE POWINNY DOTRZEĆ
Obserwuj wątek
    • Gość: pytający Re: POSZKODOWANI W AGENCJI GROSIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:00
      A kiedy aresztują bietę?
    • gogi25 Re: POSZKODOWANI W AGENCJI GROSIK 03.10.05, 14:51
      No właśnie. Ja też chcę coś z tym zrobić. Byłam dzisiaj u nich w siedzibie
      firmy.Oczywiście nie ma żadnego napisu, że to jest siedziba "grosika". Pukałam
      po wszystkich drzwiach i znalazłam. Dowiedziałąm się, że mogę złożyć reklamację
      ale może być już za późno. JAK TO ZA PÓŹNO??? Dopiero teraz dzwonią do mnie
      banki i inne instytucje, że nie dostały pieniędzy ode mnie za ich usługi. Złożę
      reklamację, ale mam problem. Jak to napisać aby to było i dobitnie i dość
      ostro. Może ktoś wie?
    • madzia1708 Re: POSZKODOWANI W AGENCJI GROSIK 03.10.05, 15:15
      trzeba było wcześniej pomyslec i płacić na poczcie albo przez internet, a nie
      pachać sie do jakiegoś Grosika, dajecie spokój ludzie, płacić nie wiadomo
      gdzie, a oni jakąś pieczatkę chociaz stawiali? jakies potwierdzenie macie,
      zescie im pieniądze dali?
      • rudakostka Re: POSZKODOWANI W AGENCJI GROSIK 03.10.05, 15:38
        Owszem,pieczatka jak najbardziej i nie tylko grosik oszukiwał.Ja zapłaciłam raz
        wyjątkowo w takiej agencji finansowej "twoje rachunki" i nigdy więcej.Na
        szczęście była to niewielka kwota.Jakiś bat na oszustów powinien być.Może
        któryś z polityków zamiast rozwieszać bezpłciowe plakaty żeby zachęcić do
        siebie i swojej partii pokazałby czynem co potrafi zrobić dla wyborców i
        zająłby się tym problemem.

• gogi25 Re: POSZKODOWANI W AGENCJI GROSIK 03.10.05, 20:57
      ciekawe... jak ja niby miałabym chodzić na pocztę skoro mam do niej kilometr
      drogi i jest jescze na piętrze a ja mam malutką córeczkę i poruszam się z nią
      wózkiem. Grosik był blisko..
      • Gość: do pierdla!!! do pierdla z oszustami i na tortury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:12
        Na tortury a potem do ruskiego obozu pracy trzeba wysłać zarząd tego grosika!
        • Gość: przeciwny Re: do pierdla z oszustami i na tortury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:42
          ostroznie z tym pierdlem.Wyjdzie i bedzie chcial oskubac SP na 16 mln ;)
      • madzia1708 Re: POSZKODOWANI W AGENCJI GROSIK 06.10.05, 18:29
        ja tez mam dziecko i daleko na pocztę, więc rachunki płacę przez internet, nie
        wychodząc z domku ;O)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka