estusia 24.10.05, 13:48 czemu się wciąż do niego czepiasz? Jeszcze kiedyś podziękujesz mu za coś co może okazać się Tobie zbawienne. Daj na luz chłopie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miarol Re: pierdutow - odpuść Kaczyńskiemu 24.10.05, 14:09 No to co? Niech się czepia. Mamy (prawie) wolność słowa i, poza paroma przypadkami;) można się czepiać każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: pierdutow - odpuść Kaczyńskiemu 24.10.05, 15:07 to są fakty a nie czepianie się. Czepiasz się mnie bo to nie jest zgodne z prawem czyli wolnością słowa i poglądów. Jako zwolenniczka Kaczora powinnas o tym wiedzieć. Zatem jeszcze raz nie znoszę Kaczorów bo są przewrotni, kłamcy i przekręciarze/ Telegraf/. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: pierdutow - odpuść Kaczyńskiemu 26.10.05, 19:25 hehehhehe, a skąd wiesz ,że jestem zwolenniczką kaczora ? Kochany, pan Kaczyński jest wspaniałym wykładowcą na jednej z warszawskich uczelni i prawdziwym człowiekiem. Jezeli go nie znasz, to nie oceniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: pierdutow - odpuść Kaczyńskiemu 27.10.05, 16:18 ohooo pewnie puścił ci płazem zaliczenie albo egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: pierdutow - odpuść Kaczyńskiemu 30.10.05, 13:18 tak, pokazałam mu cycki i od razu zaliczyłam rok ... Odpowiedz Link Zgłoś