makbrajd 17.10.07, 21:12 Szpital PO okazyjnej cenie sprzedam PO wyborach. Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 21:50 makbrajd napisał: > Szpital PO okazyjnej cenie sprzedam PO wyborach. > Beata > POzdrów ją od nas i POwiedz, że wierzymy jej łzom tak jak łzom młodej Kwaśniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:01 a ja się wzruszyłem, mam miętkie serce... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:07 nekroskop88 napisał: > a ja się wzruszyłem, mam miętkie serce... > > bo to napewno ty byłeś tym podstawionym felkiem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:16 nutopia napisała: > nekroskop88 napisał: > > > a ja się wzruszyłem, mam miętkie serce... > > > > > bo to napewno ty byłeś tym podstawionym felkiem właśnie nekro...co z ciebie za loverboy! zostawiłes kobietę z kwaiatami a parku i ani budzi, ani przytulić się, nic! co to ma być!!! co to za romans! Klan oglądaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:19 ale zostawiłem jej pieniądze, żeby sobie coś kupiła, jakiś ciuch czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:27 nekroskop88 napisał: > ale zostawiłem jej pieniądze, żeby sobie coś kupiła, jakiś ciuch czy coś > > a ona przez 10 minut nie mogła dojść do siebie i szukała w kwiatach mamrocząc "Ochujałeś? Co ja sobie za to kupię? Waciki? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:29 a co tak PISzczysz mak? strach cię obleciał czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:31 bromden1 napisał: > a co tak PISzczysz mak? strach cię obleciał czy co? oooo moze jakoś rozwinąc swoją wypowiedzieć? czy tak użyłeś ctrl+c i ctrl+v z jakiegoś forum ujadających antypisowców? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:31 ech Maku, znowu pomyliłeś filmy Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:32 nekroskop88 napisał: > ech Maku, znowu pomyliłeś filmy > > fakt...to było w "Opolskiej Stoczni Mechaniczej 4" Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:36 i ten wątek "jak utopić 50 tysięcy w zatoce opolskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:39 nekroskop88 napisał: > i ten wątek "jak utopić 50 tysięcy w zatoce opolskiej" oczywiście nim ją wykopano jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:43 i bóg stworzył dół, by było gdzie zakopywać pieniądze i zakopała je tam beata, by potem płaczem swym szczerym i wzruszeniem głębokim, wypełnić owy dół łzami aż po same brzegi, tak powstała zatoka opolska, a region ten rozkwitł po wybudowaniu szeregu stoczni Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:46 nekroskop88 napisał: > i bóg stworzył dół, by było gdzie zakopywać pieniądze i zakopała je tam beata, > by potem płaczem swym szczerym i wzruszeniem głębokim, wypełnić owy dół łzami a > ż > po same brzegi, tak powstała zatoka opolska, a region ten rozkwitł po > wybudowaniu szeregu stoczni > > :))) (dodam tylko, ze na tych łzach, ze w tych stoczniach zacznie się odnowa moralna i już nie będzie tak, że idzie sobie POsłanka. Ktoś ją napadnie, wepchnie łapówkę...co dotąd się zdarzało szlachetnym POlitykom) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:58 i poniesie lud sztandary, a na nich hasła złotymi zgłoskami zapisane, że PO wszystkim zrobi dobrze i podniesie łeb naród umęczony i ruszy by burzyć warszawską bastylię, gdzie w jednej z wież uwięziona przez złą czarownicę Beata blondwłosa Słowianka, co Niemca nie chciała, a dziengi od wszystkich brała i nagrodzi tę wielką opozycjonistkę prześladowaną i karaną za działalność w podziemiu Jewropa nasza wspaniała i radość w narodzie nastąpi, bo oto runęła PiSowska tyrania Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:14 a może wytnijmy ten wątek? mak był chyba na konwencji PIS ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:17 ja miałem iść dzisiaj na konwencję PO, ale mi się nie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:20 to tak jakbyś si.ę na spotkanie amway'owców wybrał. szkoda czasu i nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:23 bromden1 napisał: > to tak jakbyś si.ę na spotkanie amway'owców wybrał. szkoda czasu i nerwów moze odrazu mnie zastrzel, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:25 właśnie zaproponowałem, żebyśmy strzelili razem po sto gram i zaśpiewali jakąś patriotyczną piosnkę. to jarek ma pstolecik a ja mam inne imię Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:26 wręczymy Ci łapówkę i sam to zrobisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:27 nekroskop88 napisał: > wręczymy Ci łapówkę i sam to zrobisz ;) odśpiewa Kanikuły i pójdzie las Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:21 nekroskop88 napisał: > i poniesie lud sztandary, a na nich hasła złotymi zgłoskami zapisane, że PO > wszystkim zrobi dobrze i podniesie łeb naród umęczony i ruszy by burzyć > warszawską bastylię, gdzie w jednej z wież uwięziona przez złą czarownicę Beata > blondwłosa Słowianka, co Niemca nie chciała, a dziengi od wszystkich brała i > nagrodzi tę wielką opozycjonistkę prześladowaną i karaną za działalność w > podziemiu Jewropa nasza wspaniała i radość w narodzie nastąpi, bo oto runęła > PiSowska tyrania i POleje się dobra wódka Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:23 to wypijmy na zgodę maku. nie spierajmy się na tematy polityczne. POgadajmy lepiej o PIoSenkach. bądźmy lepsi i zawrzyjmy koalicję Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:30 bromden1 napisał: > to wypijmy na zgodę maku. nie spierajmy się na tematy polityczne. POgadajmy > lepiej o PIoSenkach. bądźmy lepsi i zawrzyjmy koalicję nie zauważyłem kosy postawionej na sztorc koalicji nie potrzebuję (jestem samowystarczalny) ale napić się herbaty z cytryną zawsze mogę;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:24 trzeba znać zasady sawłar wiwr Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:33 nekroskop88 napisał: > trzeba znać zasady sawłar wiwr > > ja znam!!! widziałem! slyszałem! nie należy jeść bezy nożem (a odrazu ją wepchnąc do pyska w całosci) no i nie należy jeździć na filipiny bo tam napdają i zarażają Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:18 ale ja współczuję wszystkim, nawet mieszkańcom Płocka, którym pis sprywatyzował szpital Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:36 nekroskop88 napisał: > ale ja współczuję wszystkim, nawet mieszkańcom Płocka, którym pis sprywatyzował > szpital > > a co z nimi? źle im? moze trza jakąś akcję charytatywną zoragnizować dla ofiar siepaczy bolszewickich z NSDAP? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:39 można ten koncert charytatywny trzeba reaktywować Zewsiego i zespół Hot Laski Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:47 nekroskop88 napisał: > można ten koncert charytatywny > trzeba reaktywować Zewsiego i zespół Hot Laski może tym razem zbierze się więcej niż na trzy wina Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:50 zacznę chodzić po nocy, to może ktoś mi siłą wręczy łapówkę Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:52 nekroskop88 napisał: > zacznę chodzić po nocy, to może ktoś mi siłą wręczy łapówkę bromden za światowca i kosmpolitę robi, moze on cię uwiedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:59 mnie uwodzi tylko Naczelniczka znaczy tylko mrugnie, a już jestem gotowy by wspólnie z nią wypić kakało wieczorne Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:23 nekroskop88 napisał: > mnie uwodzi tylko Naczelniczka > znaczy tylko mrugnie, a już jestem gotowy > by wspólnie z nią wypić kakało wieczorne > > marzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:17 powiem ci wprost: wychodzi cham i świnia z ciebie. a może i burak tyle że czarny a nie czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:18 zachowujesz się mak jak sowiecki politruk Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:24 bromden1 napisał: > zachowujesz się mak jak sowiecki politruk mów do mnie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:32 bromden1 napisał: > nie pierdol. polej ale nie bvyło nic o faszyzmie jeszcze..a wiesz...ez tego to ja napić się nie mogę...wiez...czarne mundury, trupie czaszki, baty, obcasy....no mam taki fetysz przy piciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:35 to napijem się islandzkiej czarnej śmierci (dawaj zakładamyy). nie kłóćmy się Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:39 bromden1 napisał: > to napijem się islandzkiej czarnej śmierci (dawaj zakładamyy). nie kłóćmy się może być..herata sie skończyła, cytryna zagryziona, cukru już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:44 [polewa] nutopia jak nase posty przeczyta się to się zdenerwuje [drapie się po głowie] to ten przegrany mecz z węgrami tak cię zdenerwował, maku? [drapie się po głowie jeszcze raz] z belgią wygramy (swoją drogą nowa płyta Radiohead jest bardzo ładna) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:52 bromden1 napisał: > [polewa] > nutopia jak nase posty przeczyta się to się zdenerwuje > [drapie się po głowie] > to ten przegrany mecz z węgrami tak cię zdenerwował, maku? > [drapie się po głowie jeszcze raz] > z belgią wygramy > (swoją drogą nowa płyta Radiohead jest bardzo ładna) akurat pod wieczór nabrałem spokoju wyjątkowego... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:53 toco się dzieje gdy jesteś zdenerwowany? języki ognia ludziom z kompów biją po przeczytaniu twoich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:28 zapomniałeś dodać, że chodzi o płocki szpital sPISany z rejestru państwowych Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:33 bromden1 napisał: > zapomniałeś dodać, że chodzi o płocki szpital sPISany z rejestru państwowych nie rozróżniasz czasu przeszłego od przyszłego? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:45 to ty draństwa od draństwa nie rozróżniasz, ale narodowcy tak mają i tyle, że skończę tę gadkę, w której ni z tego niz owego zamieniłeś się w karła gosiewskiego ale widocznie lubisz kiepski adwokat na kaczych jajach, a ja mam po nim zgagę ----------- i powiem ci, że wprawdzie tu gdzie jestem nie rozumiem co mówi się w telewizji, ale przynajmniej opasów w rodaju semki lub urbańskiego tu nie ma. obsługuj szafę grającą, bo ją ostatnio zaniedbałeś. zaś gdy politykujesz to ci to kiepsko idzie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 22:49 bromden1 napisał: > to ty draństwa od draństwa nie rozróżniasz, ale narodowcy tak mają i tyle, że > skończę tę gadkę, w której ni z tego niz owego zamieniłeś się w karła gosiewski > ego > ale widocznie lubisz kiepski adwokat na kaczych jajach, a ja mam po nim zgagę > ----------- > i powiem ci, że wprawdzie tu gdzie jestem nie rozumiem co mówi się w telewizji, > ale przynajmniej opasów w rodaju semki lub urbańskiego tu nie ma. obsługuj szaf > ę > grającą, bo ją ostatnio zaniedbałeś. zaś gdy politykujesz to ci to kiepsko idzi > e a gdzie ty tu politykę widzisz? wszystko upolityczniasz? wszystkich epitetami obrzucasz i robisz za autorytet? masz spore szanse, moze zacytują cię w gw. staraj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:13 nie no oczywiście przypadkowa sprawa i przypadkowe twoje posty. powiem ci, że tu mają zdrowe podejście. UE to UE jedna wielka magma i superpaństwo. jak w kurniku. gdy któraś kura głośniej gdaknie zaraz ją kogut dzióbnie. gdacze się różnymi tonami ale w sumie wszyscy to samo o swoim kurniku myślą ---------------- żeby nocując być na wyższej grzędzie i obsrywać innych zamiast być obsrywanym Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:26 romden..weź zluzuj bo się tak nadymałeś, ze ci nie tylko zaraz żyłka strzeli ale i coś gdzieś poleci... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:27 obaj się nabzdyczyliśmy. czekam na piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:29 bromden1 napisał: > obaj się nabzdyczyliśmy. czekam na piosenkę człowieku jeśli prosty żart sytuacyjny upartyjniasz to ty masz z tym problem, nie ja masz ochotę powrzucać jakieś epitety, poobrażać innych w imię swych politycznych frustracji to idź na jakiś ściek onetowy i tam sobie ulżysz Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:34 to jest tak, że gdy cokolwiek na naszych polskich stronach i "forumach" przeczytam to od razu jak nie pis to po jak nie kaczak to tusk. i nagle wchodzę na KK a tu albo stefan o upr albo ty o sawickiej. no kurważ nie samą polityką żyje człowiek i naprawdę to kto będzie w RP rządził ma małe znaczenie, bo i tak będzie jak UE chce. więc mi o frustracjach nie mów bożeś mnie tak tym wątkiem zdenerwował, że miesięczny limit nieprzystojnych wyrazów wyczerpałem w cztery minuty Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mam wiadomość od Beatki 17.10.07, 23:40 bromden1 napisał: > to jest tak, że gdy cokolwiek na naszych polskich stronach i "forumach" > przeczytam to od razu jak nie pis to po jak nie kaczak to tusk. i nagle wchodzę > na KK a tu albo stefan o upr albo ty o sawickiej. no kurważ nie samą polityką > żyje człowiek i naprawdę to kto będzie w RP rządził ma małe znaczenie, bo i tak > będzie jak UE chce. więc mi o frustracjach nie mów bożeś mnie tak tym wątkiem > zdenerwował, że miesięczny limit nieprzystojnych wyrazów wyczerpałem w cztery m > inuty fakt.zauważyłem twoją ponadprzeciętną nerwowość. (a Beatka ma swoje miejce i na kk...skoro jest nekro to beatka też może!) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: mam wiadomość od Beatki 18.10.07, 08:04 Nie ma to jak poprawa humoru :) . www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95 Bromden, Tobie brakuje poczucia humoru. Ja mogę śmiać zarówno z PiSiaków, POwców lub z LiDek. Na tym m. in polega demokracja (zwana zresztą słusznie przez JKM d***kracją) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: mam wiadomość od Beatki 18.10.07, 08:11 I proszę Cię, nie stosuj zasady "a u Was Murzynów biją". Jadę do pracy, narka. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 W sumie fakt, ale 18.10.07, 12:32 mi nie jest do śmiechu, gdyż z powodu tej groteski właśnie wczoraj straciłem norweskiego partnera w projekcie i w marcu muszę wracać. Norwegowie zaczynają na Polaków mieć alergię i przestają z nami współpracować. W ten sposób "drobne" milion euro zamiast do Polski pojedzie np. do Rumunii wspierając tam społeczeństwo, gospodarkę itd. Norweg, który mi to zakomunikował powiedział coś w taki deseń "nie powinieneś się dziwić, nie mamy nic do ciebie, ale sam wiesz, co się u was dzieje. Jeśli twój kraj nie rozumie, co to znaczy być częścią wspólnoty to tej wspólnocie w końcu na twoim kraju przestanie zależeć". Komentarze wokół sprawy dnia przeciw karze śmierci i w sprawie Beaty są tu straszne. Przepraszam za wczorajszy wybuch, więcej nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 13:18 norweg z norwegii która nie jest w ue? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 13:24 bromden1 napisał: > mi nie jest do śmiechu, gdyż z powodu tej groteski właśnie wczoraj straciłem > norweskiego partnera w projekcie i w marcu muszę wracać. Norwegowie zaczynają n > a > Polaków mieć alergię i przestają z nami współpracować. W ten sposób "drobne" > milion euro zamiast do Polski pojedzie np. do Rumunii wspierając tam > społeczeństwo, gospodarkę itd. Norweg, który mi to zakomunikował powiedział coś > w taki deseń "nie powinieneś się dziwić, nie mamy nic do ciebie, ale sam wiesz, > co się u was dzieje. Jeśli twój kraj nie rozumie, co to znaczy być częścią > wspólnoty to tej wspólnocie w końcu na twoim kraju przestanie zależeć". > Komentarze wokół sprawy dnia przeciw karze śmierci i w sprawie Beaty są tu > straszne. > Przepraszam za wczorajszy wybuch, więcej nie będę za to Norwegowie doskonale wiedzą jak to jest być częścią wspólnoty;) moze to był Szwajcar? albo Australiczyk?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Najpierw się może dowiedzcie 18.10.07, 16:40 co to jest mechanizm norweski, dla kogo jest przeznaczony, kto go finansuje, jaką wspólnotą jest EFTA a potem się wypowiadajcie, bo się teraz wygłupiliście obaj Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Wiedza to potęga chłopcy 18.10.07, 16:43 portalwiedzy.onet.pl/58035,,,,europejskie_stowarzyszenie_wolnego_handlu,haslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Wiedza to potęga chłopcy 18.10.07, 16:45 www.eog.pl/------------------------ widzisz więc maku że to nie mógł być ani szwajcar ani australijczyk Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wiedza to potęga chłopcy 18.10.07, 21:14 trudno traktować eftę czy eog jako wspólnotę na miarę ue Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Wiedza to potęga chłopcy 18.10.07, 21:26 Norwegia była w Lidze Skandynawskiej, potem była w EFTA, która przez czas jakiś była równie silna jak EWG, więc Norwegowie naprawdę mają trochę pojęcia o wspólnocie. Poza tym fakt, że zobowiązali się wspierać nowe kraje UE (pomijając powody) też raczej dobrze o nich świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wiedza to potęga chłopcy 18.10.07, 21:32 > Poza tym fakt, że zobowiązali się wspierać nowe kraje UE (pomijając > powody) też raczej dobrze o nich świadczy Oczywiście. I chwała im za to. Tyle, że stwierdzenie, że nie umiemy żyć we wspólnocie jest jak dla mnie śmieszne. Może i Polska zachowuje się histerycznie w niektórych sprawach, ale są to sprawy wewnętrzne UE (a Norwegia jak już pisałem wcześniej do niej nie należy). I cokolwiek by tu nie mówić o rządzie, to jest to rząd wybrany przez Polaków w demokratycznych wyborach, nikomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Wiedza to potęga chłopcy 18.10.07, 21:44 Oni uznają to, o czym piszesz, natomiast nie zmienia to faktu, że powiedziano mi to, co powiedziano i zdecydowano to, co zdecydowano Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 17:52 bromden1 napisał: > mi nie jest do śmiechu, gdyż z powodu tej groteski właśnie wczoraj straciłem > norweskiego partnera w projekcie i w marcu muszę wracać. Norwegowie zaczynają n > a > Polaków mieć alergię i przestają z nami współpracować. > Przepraszam za wczorajszy wybuch, więcej nie będę Szkoda... Ale niech wiedzą, że nie wszyscy chcą w Polsce PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 17:56 Zresztą uważam, że zarówno CBA i Beatka zrobiły z tego niezłe widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 19:42 bromden1 napisał: > > Komentarze wokół sprawy dnia przeciw karze śmierci i w sprawie Beaty są tu > straszne. > nie bromden nie straszne po prostu inne Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 19:46 tu, to znaczy na wyspie, a straszne, bo straszno mi słuchać co inni mówią o moim kraju Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 19:55 bromden1 napisał: > tu, to znaczy na wyspie, a straszne, bo straszno mi słuchać co inni mówią o moi > m > kraju a wiesz co mówili o naszym kraju za innych rządów? np tych niedawnych? bo ja wiem jak kwaśniewski wygrał wybory to byłam zagranicą Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 20:14 Wiem, co mówili, często bywam za granicą. Uwierz mi, że tamto było łagodne przy tym, co jest teraz. Faktem jest też, że wiele zależy od tego, gdzie się jest - Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 20:16 A w tym przypadku to ja dość konkretnie dostałem po kieszeni i, co znacznie gorsze, mój projekt będzie niedokończony Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 21:17 > > > Komentarze wokół sprawy dnia przeciw karze śmierci I tylko dlatego, że ktoś inny w "straszny" sposób to komentuje, to mamy zmieniać poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 21:28 Ale skoro Polska wyraża poglądy takie, jakie wyraża to musi liczyć się z konsekwencjami między innymi takimi, że niechętnie będą się z nami dzielić kasą i obrabiać nam cztery litery. Poza tym ja nikogo do tego bojkotu nie upoważniałem Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 21:33 Nikt Norwegii pieniędzy siłą nie zabiera, jak nie będzie chciała to przestanie dawać i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: W sumie fakt, ale 18.10.07, 21:45 I to właśnie jest przykre, ponieważ to naprawdę jest porządne źródło wsparcia rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: W sumie fakt, ale 19.10.07, 10:53 nekroskop88 napisał: > > > > Komentarze wokół sprawy dnia przeciw karze śmierci > > I tylko dlatego, że ktoś inny w "straszny" sposób to komentuje, to mamy zmienia > ć > poglądy? > a mówimy o ich zmianie? > Odpowiedz Link Zgłoś