palecbozy1 03.11.05, 09:09 Wyjątek z KURIERA . Na wojewodę. Zbigniew Filipkowski, były senator z Suwałk, według nieoficjalnych informacji, może liczyć na poparcie posła Jarosława Zielińskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek_jacek_jacek Re: Filipkowski -tylko nie to 03.11.05, 10:31 dlaczego nie? lepiej swój chłop z Suwałk niż jakiś śledź Odpowiedz Link Zgłoś
filikander Re: Filipkowski -tylko nie to 03.11.05, 12:37 Zgadzam się - lepszy swojak nawet świnia niż śledź. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: Filipkowski -tylko nie to 03.11.05, 13:57 domorosłe politykierstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_kto tylko, że Zieliński jest tylko posłem 03.11.05, 14:57 a śledzie mają ministra i wicemarszałka senatu - kto będzie miał większą siłę przebicia? Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: tylko, że Zieliński jest tylko posłem 04.11.05, 20:28 a co robią nasi trzej muszkieterowie z poprzedniej kadencji co to walczyli na sery na targowisku ? Zwracam honory trzeciemu Zielińskiemu uchwycił sie świąt państwowych to przetrwał dzięki proboszczom. Odpowiedz Link Zgłoś
rozumny1 Re: Filipkowski -tylko nie to 07.11.05, 11:48 Z tym Filipkowskim to tylko bałabucha, czy może ktoś, coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
rozumny1 Re: Filipkowski -tylko nie to 15.11.05, 07:52 Na stronie www.gazeta.pl przeczytałem, że Filipkowski jednak nie będzie wojewodą. Szkoda! Mielibyśmy swojego człowieka w Białym, a tu, niestety, d... Jasiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś