IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.06, 18:00
Drodzy przyjaciele!
Dlaczego we Wrocławiu nie działa PRAWDZIWY klub przyjaciół MPK tylko mały
klubik do którego należą tylko wybrani. Żadnych zebrań, żadnych spotkań, NIC!!
W Krakowie widziałem grupkę ludzi z kamizalkami klubu, organizowali jakąś
imprezę, ale była to akcja z prawdziwgo zdarzenia.
Spróbujmy może coś organizowa.
Obserwuj wątek
    • daniels2 Re: TMKM 02.05.06, 18:26
      Gość portalu: ikarus napisał(a):

> Drodzy przyjaciele!
      > Dlaczego we Wrocławiu nie działa PRAWDZIWY klub przyjaciół MPK tylko mały
      > klubik do którego należą tylko wybrani. Żadnych zebrań, żadnych spotkań, NIC!!
      > W Krakowie widziałem grupkę ludzi z kamizalkami klubu, organizowali jakąś
      > imprezę, ale była to akcja z prawdziwgo zdarzenia.
      > Spróbujmy może coś organizowa.

Masz racje klubu przyjaciol MPK nie ma, bo i MPK srednio zalezy na
      przyjaciolach. Istnieje za to klub milosnikow komunikacji zbiorowej i wcale
      maly nie jest i nalezec tez kazdy moze wiec nie klam, a kazda impreza
      organizowana przez KMKZ byla z prawdziwego zdarzenia ale po twojej wypowiedzi
      widze ze sie nie zabardzo orientujesz.
      • Gość: ikarus Re: TMKM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.06, 05:55
        Ja się mało znam. Interesuję się mpk od dobrych 7 lat i wiem na pewno więcej od
        ciebie. Zresztą możemy kiedyś urządzi mały test. Widziałem inne kluby i są o
        niebo lepsze. Zresztą nasz klub to zamknięte środowisko do którego ciężko się
        wcisnąc. Byłem pare razy na zajezdni i nic z tego.POza tym uważam się za
        eksperta od spraw taboru,infrastruktury, tras linii, objazdów i jak dotrzec z A
        do B
        • svarte_sjel Re: TMKM 03.05.06, 08:12
          > eksperta od spraw taboru,infrastruktury, tras linii, objazdów i jak dotrzec z A
          > do B

Jaasne. Pamiętamy twoje "eksperckie" wypowiedzi z forum MPK :^P
        • daniels2 Re: TMKM 03.05.06, 14:00

> Ja się mało znam. Interesuję się mpk od dobrych 7 lat i wiem na pewno więcej
          od
          >
          > ciebie. Zresztą możemy kiedyś urządzi mały test. Widziałem inne kluby i są o
          > niebo lepsze. Zresztą nasz klub to zamknięte środowisko do którego ciężko się
          > wcisnąc. Byłem pare razy na zajezdni i nic z tego.POza tym uważam się za
          > eksperta od spraw taboru,infrastruktury, tras linii, objazdów i jak dotrzec z
          A
          >
          > do B

Nie mowilem o twojej wiedzy komunikacyjnej tylko o wiedzy dotyczacej
          istniejacego klubu. Powtarzam wiec ze mowisz nieprawde,np. ze nie ma spotkan,
          bo takowe sa co tydzien a co miesiac klubowe o ktorych mozna dowiedziec sie ze
          strony internetowej, nieprawda jest tez ze ciezko sie jest wcisnac, kazdy moze
          nalezec po oplaceniu skladki.A skoro tak ci sie podobaja inne kluby o niebo
          lepsze to sie do nich zapisz, nasz sie dopiero rozwija i ma wiele przeszkod do
          pokonania wiec wierz mi ze wielu rzeczy w temacie klubu nie wiesz ekspercie.
          • djbrunon Re: TMKM 04.05.06, 00:33
            Widze ze nie ma nic do roboty tylko narzekac i chce sie wynieść na podium i
            spocząc na laurach. ale mądrala sie znalazł z tego goscia Ikarus
            • Gość: wpg_f13 Re: TMKM IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.05.06, 18:21
              Mogłaby powstać jakaś fajna stronka o km we wrocławiu, przykładem jest Kraków
              gdzie tych prywatnych stron jest dużo.
              • Gość: perian Re: TMKM IP: *.kom / *.os1.kn.pl 04.05.06, 22:59
                to zrób!

Jedna właśnie się robi, kilka innych od lat dostępnych.
                • Gość: volvo Re: TMKM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.06, 06:44
                  O czym ty mówisz?? Jedyna stronka to tabor.net opróćz tego żadnych nie ma a jak
                  jest to każda w przebudowie. Mogłaby powstać obszerna stronka o transporcie we
                  Wrocławiu. Gdybym się na tym znał (tworzenie stron) to zrobiłbym to bez
                  problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka