Gość: koro IP: *.bsk.vectranet.pl 07.10.02, 13:14 załapałem choróbsko niestety. teraz zamiast komputerka - łóżeczko. w temacie zaś nowych wątków - aspirynka, czosneczek, mleczko i miodzik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: uwaga grypa IP: 212.33.74.* 07.10.02, 13:21 do kuracji dorzucilabym jeszcze wsciekle psy. duzo zdrowia, precz z grypa! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: uwaga grypa 07.10.02, 13:22 Na gardlo pomoze goraca woda z kawalkami swiezego imbiru, mam nadzieje ze czuwa nad Toba ktos i po ten imbir wyskoczy do ABC. Pozdrawaim serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: uwaga grypa 08.10.02, 08:47 Czy wirus grypy moze się przenosić przez Interenet??? Wczoraj, kiedy zabierałem się za czytanie postu Kora, coś mi mówiło "Grypa = Wirus. Wiadomość z wirusem. Nie otieraj" - Taki to był ciąg skojarzeń. Zignorowałem go. Otworzyłem, przeczytałem, dodałem komentarz..I co? I co? Efekt jest taki,że w nocy obudziłem się z bólem gardła, choć ani się nigdzie nie spociłem, nie zmarzłem, nie przewiało mnie i zdrowo się odżywiam, a jak juz piję piwo to dolnej fermentacji...Ciekawe, czy kiedy odpalę MK Virusaw komputerze, to gardło przestanie boleć? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: uwaga grypa 08.10.02, 09:01 inks napisał: > Ciekawe, czy kiedy odpalę MK Virusaw komputerze, to gardło > przestanie boleć? To już lepiej odpal tą mocnieszą wersję MK Virusa. Np Bols 40 Vol... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: uwaga grypa 08.10.02, 09:03 Zapomniałem napisać, że trzeba go jeszcze zainstalować w jamie gębowej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: uwaga grypa IP: *.piasta.pl 08.10.02, 09:33 Cos w tym jest na rzeczy, bo i mnie po nocy boli gardlo :( Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: uwaga grypa 07.10.02, 14:13 A szczepiles sie ?:)) Ja tak... mam z glowy. Najlepsze lekarstwo to cieply oklad z mlodych piersi Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: uwaga grypa 07.10.02, 14:45 poziomk napisał: > A szczepiles sie ?:)) Ja tak... mam z glowy. Najlepsze lekarstwo to cieply > oklad z mlodych piersi Już chciałem napisać, że to lekarstwo przyjemne w zażywaniu i bez skutków ubocznych, ale po głębszym przemyśleniu doszedłem do wniosku, że konsekwencje jego stosowania mogą jednak znacząco wpłynąć na pacjenta. Zwłaszcza w dalszej perspektywie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: uwaga grypa 07.10.02, 14:51 W dalszej perspektywie moze to doprowadzić do wielu zgryzot...A czosnek popijać ciepłym, lecz nie gorącym mlekiem: wtedy naturalne antybiotyki zawarte w warzywie działają lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: uwaga grypa IP: 212.33.74.* 07.10.02, 18:15 a swiezy imbir widzialam tez na Suraskiej, w delikatesach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: uwaga grypa IP: *.bsk.vectranet.pl 08.10.02, 11:19 przeczytawszy wszystkie rady dotyczące pozbycia się grypy, pozwoliłem sobie na malutkie kompendium. kubek mleka z piersi młodej cztery jajka, włoskie lody, trochu grochu, ogon wieprza a natchnienie brać z powietrza dodać powszedniego chleba zmieszać wszystko, utrzeć trzeba zawsze w lewo, nigdy w prawo nie jest bowiem to zabawą eus deus kokcygeus i zapalić trzy gromnice by świeciły na miednicę z której będziem smacznie jeść i to wszystko koniec cześć co? nie wyszło? o cholera! zapomniałem o selerach! i suraskim cud imbirze co wirusy wnet wygryzie najlepszym jednak sposobem na grypę, jest pozarażać wszystkich dookoła. wirusy przeskakują na nowy obiekt. choroba odwala swój plan zarażeń i szlus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: uwaga grypa IP: 212.33.74.* 08.10.02, 13:11 wirusy padaja z wyczerpania?:))) Odpowiedz Link Zgłoś