Dodaj do ulubionych

Tępić rowerzystów

21.11.05, 21:35
Pałętają się przed maską, połowa nie ma nawet kart rowerowych, żaden nie
płaci podatku drogowego. Koszmar.
Obserwuj wątek
    • czlowiek_o_jednakowych_zebach Tępić pieszych 21.11.05, 21:39
      trykot2 napisał:

> Pałętają się przed maską, połowa nie ma nawet kart rowerowych, żaden nie
      > płaci podatku drogowego. Koszmar.

Pałętają się po przejściach, nie przechodzą przez pasy, nie płacą podatku drogowego. Koszmar.
    • Gość: wacek Re: Tępić rowerzystów IP: 195.177.196.* 21.11.05, 21:39
      nie martw sie - nowa wladza dobierze sie im do d..y. Przeciez jakby nie bylo
      kazdy rower to parada pedalow...
      ;)))
      • trykot2 Re: Tępić rowerzystów 21.11.05, 21:44
        Pedały - nie pedały, ale swiete krowy i owszem. Wszędzie sie toto wciśnie,
        śmiga przez przejscie, skręca i nawet ręki nie raczy pokazac. A ty człowieku
        myśl za niego i odpowiadaj, jakbys był jego ojcem. ktos to wreszcie musi
        powiedzieć.
        • Gość: wacek Re: Tępić rowerzystów IP: 195.177.196.* 21.11.05, 21:53
          mylisz sie kolego. nowa wladz do krow nic nie ma a tym bardziej krow swietych.
          ale nowa wladza na pewno nie pozwoli aby ulicami przemieszczaly sie pary
          pedalow...
          ;)))
        • koczisss Re: Tępić rowerzystów 21.11.05, 22:27
          Większość tą rękę pokazuje, a i ta większość zna pewnie lepiej przepisy ruchu drogowego, od nie jednego kirowcy!!!
          • Gość: rowerzyk Re: Tępić rowerzystów IP: 195.177.197.* 21.11.05, 22:35
            jak by nie bylo rowerzysci zajeli drugie miejsce w tescie tvn-u na znajomosc
            przepisow, zaraz za miejskimi straznikami. miejsca kierocow nie pamietam, ale
            gdzies daleko byli.
            :)
            • koczisss Re: Tępić rowerzystów 21.11.05, 22:36
              Kiedyś do pracy zaniosłem na CD testy na prawko, wszyscy zawodowi kierowcy oblali go, a ja jako rowerzysta najlepiej je rozwiązałem:)))
    • Gość: mocniak Re: Tępić rowerzystów IP: 80.50.35.* 21.11.05, 21:54
      trykot2 napisał:

> Pałętają się przed maską,

A gdzie mają się pałętać? Po chodnikach? :>

> połowa nie ma nawet kart rowerowych,

A od kiedy są wymagane? [mówię o >18 lat] :>

> żaden nie płaci podatku drogowego. Koszmar.

Lol. No to rzeczywiście argument, żeby zabronić im dostępu do dróg :P
      • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: Tępić rowerzystów 21.11.05, 22:00
        Gość portalu: mocniak napisał(a):

> > żaden nie płaci podatku drogowego. Koszmar.
        >
        > Lol. No to rzeczywiście argument, żeby zabronić im dostępu do dróg :P

Rotfl. To już rowerzysta =/= kierowca samochodu? Można jeździć albo tym, albo tym?
    • Gość: gość portalu Re: Tępić rowerzystów IP: 195.177.197.* 21.11.05, 21:57
      nie karmic trola.
      dziekuje
    • Gość: Z.P. Re: Tępić rowerzystów IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.11.05, 22:46
      To jak chcesz nas tępić?
      • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: Tępić rowerzystów 21.11.05, 23:38
        Gość portalu: Z.P. napisał(a):

> To jak chcesz nas tępić?

Pewnie tak:

miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,3025826.html
    • dodu Re: Tępić rowerzystów 21.11.05, 22:50
      trykot2 napisał:

...brednie

Tępić trykota!
      • Gość: koro Re: Tępić rowerzystów IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.11.05, 07:19
        a mi bardzo spodobał się zwrot "pałetają się przed maską".
        maska najważniejsza!
        • trykot2 Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 10:57
          Jest slisko, leży snieg. A rowerzyści ciągle śmigają. Kochani, schowajcie swoje
          pojazdy go piwnic i komórek. Rower to nie pies, naprawde nie ma potrzeby
          codziennie wyprowadzac go na spacer.
          • koczisss Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 11:24
            Schowaj auto do garażu, wszak auto to nie pies i nie musisz go codziennie wyprowadzać na spacer!!!

Od razu będzie czyściej i ciszej w naszym mieście!!!
            • kamilar Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 11:28
              Koczisss, nie spieraj się z trolem. Przecież kazdy wie, że rower zajmuje dużo
              miejsca, wyjedzie taki na drogi i już robi się korek, zanieczyszcza środowisko,
              gdy tylko wyjedzie latem na drogi, od razu robią się koleiny, przez to trzeba
              budować drogę z 5 warstw, żeby rowery jej nie rozjeździły. Dlatego rowerzyści
              powinni płacić 100000000% akcyzy na opony i linki do hamulców, a pedały należy
              obłożyć podatliem w wysokości 900000000000000000000000%. Niech szkodniki mają za
              swoje
              • koczisss Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 11:33
                Masz rację:)))
                Tak przy okazji, to chcę powiedzieć, że jak jest śnieg, czy mokro na jezdni, to jeżdżę chodnikiem, tylko i wyłącznie dla swojego bezpieczeństwa, bo jak takie trole jak trykot byłyby w okolicy, to marny mój los!!!
                • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 18:46
                  koczisss napisał:

> Tak przy okazji, to chcę powiedzieć, że jak jest śnieg, czy mokro na jezdni, to
                  > jeżdżę chodnikiem, tylko i wyłącznie dla swojego bezpieczeństwa, bo jak takie
                  > trole jak trykot byłyby w okolicy, to marny mój los!!!

To spraw sobie lepsze opony, a nie łamiesz prawo jeżdżąc po chodnikach.
                  • koczisss Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 19:43
                    Próbowałeś jechać rowerem po śnegu???
                    Sama jazda przebiega w miarę dobrze, ale już jest gorzej z hamowaniem, rower od razu wpada w poślizg i nic tu nie pomogą inne opony, dwa koła to nie cztery!!!
                    • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 19:57
                      koczisss napisał:

> Próbowałeś jechać rowerem po śnegu???

Tak, wczoraj.

> Sama jazda przebiega w miarę dobrze, ale już jest gorzej z hamowaniem, rower od
                      > razu wpada w poślizg i nic tu nie pomogą inne opony, dwa koła to nie cztery!!!
                      >

Zimą jeździ się wolniej i bardziej uważnie niż latem :). Możesz sobie sprawić opony z kolcami, ale to raczej na lód i duży śnieg.
                      • koczisss Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 19:58
                        A policja mnie złapie i wlepi mandat, bo z kolcami nie wolno w Polsce jeździć!!!
                        • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 20:03
                          koczisss napisał:

> A policja mnie złapie i wlepi mandat, bo z kolcami nie wolno w Polsce jeździć!!
                          > !
                          >

Po chodnikach też (poza nielicznymi wyjątkami).
                          • koczisss Re: Tępić rowerzystów 22.11.05, 20:06
                            Trudno się mówi, ale wole przejechać cały do domu, a nie połamany, bo jak upadnę na chodniku to nic mi się nie stanie, a na jezdni, to już może być problem, jakieś autko mnie przejedzie itp. A poza tym, teraz jest bardzo mokro, bo sól sypią i nie jest to śnieg a breja w najlepszym przypadku, a na chodniku jest w miarę sucho!!!
                            • Gość: morfeusz Re: Tępić rowerzystów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 20:13

Lać rowerzystów i patrzeć czy żyją - zwłaszcza tych cichociemnych co po nocy
                              jeżdżą i świateł ani odblasków na łodzieży żadnej nie majom,hej!

--
                              No to wypijmy Stasiu za bezpieczny łikend...
                              Za bezpieczny błłłłłrr
                              • Gość: Z.P. Re: Tępić rowerzystów IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.11.05, 20:47
                                '...Lać rowerzystów i patrzeć czy żyją -... '
    • Gość: palwtajacy sie Re: Tępić rowerzystów IP: *.elpos.net 22.11.05, 11:06
      pszejezdzilem 40 lat ciezarowkami autobusamiiwlasnym;i nikt mi nie
      przeszkadzal.Ztwojei wypowiedzi wynika fakt jakim jestes szoferem????
      • Gość: Z.P. Re: Tępy kierowca tępi rowerzystów. IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.11.05, 17:38
        Przypominam: rowerzystę należy mijać w odległości min. 1m.
    • ksiaze.ciemnogrodu jakieś uprzedzenia wobec cyklistów 22.11.05, 17:48
      a mówią ze to narodowi katolicy nienawidzą (obok Żydów i masonów)cyklistów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka