suslak 31.01.05, 10:56 Jak u Ciebie? Ja odpadłam Trzymam kciuki, żeby do Ciebie @ nie przyszła :o) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina11 Re: Balbina! 31.01.05, 12:05 U mnie jeszcze nic, ale brzuszek już zaczyna lekko "ćmić" Odpowiedz Link
balbina11 Re: Balbina! 31.01.05, 13:11 Dzięki kobieto, ale właśnie zaczęłam plamić i czuję się jakbym miała zapalenie pęcherza... ( Odpowiedz Link
suslak Re: Balbina! 31.01.05, 16:35 To trzymaj się dzialnie! Ja nie miałam chwili niepewności. Najpierw ktoś mi wsadził tonę żaru do brzucha, a potem odkręcił kranik :o(. Uśmiechnij się, bo teraz mnie przegonisz o pół okrążenia, ze swoimi normalnymi cyklami Odpowiedz Link
balbina11 Re: Balbina! 31.01.05, 16:39 Jak nie są regularne to zobaczymy kto kogo przegoni. Ciągle nic nie wiem, zobaczymy do jutra. Wcale mi się to wszystko nie podoba, ja chcę być w końcu w ciąży i mieć dziecko, nawet nie jedno!!! Odpowiedz Link
suslak Re: Balbina! 31.01.05, 16:47 Nie są, ale ostatnio mają raczej tendencję do wydłużania się w nieskończoność Ciągle trzymam kciuki Też chcę, nawet kilka. Mimo, że mnie rodzina straszy mogłoby być nawet na raz Odpowiedz Link