chatka_ 11.10.02, 14:24 Poki tu jestescie i kopniaki Marata dzialaja pozycze Wam dobrego weekendu, najlepiej na wsi, na dzialce, w lesie, w parku gdzie i jak kto lubi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marat_ Re: Piatek weekendu poczatek 11.10.02, 14:41 Chatko, też Tobie życzę miłego weekendu. Tylko jak pojedziesz na działkę nad Siemianówkę, to pamiętaj, że Twoje ciało opala się nierównomiernie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Piatek weekendu poczatek 11.10.02, 14:41 Cieszę się że chcesz nam pożyczyć trochę weekendu. Tylko kiedy musielibyśmy oddać pożyczkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Piatek weekendu poczatek 11.10.02, 14:49 :))))))) Ralsie oddalabym Ci darmo caly weekend wlaczajac piatek do 19 (pozniej zaczynam prace :)), abys bywal na forum czesciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Piatek weekendu poczatek IP: 212.33.74.* 11.10.02, 18:04 Chatka a jak ktos ma caly weekend pracujacy to tez mu pozyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.piasta.pl 11.10.02, 18:23 Aniu pozycze poki mam, w koncu i ja kiedys zaczne normalnie pracowac! A ty nie dosc ze na dwie zmiany robisz, to jeszcze w weekend Ci kaza, odrabiacie wakacje czy jak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Piatek weekendu poczatek 14.10.02, 16:56 chatka_ napisała: > :))))))) > Ralsie oddalabym Ci darmo caly weekend wlaczajac piatek do 19 (pozniej zaczynam > > prace :)), abys bywal na forum czesciej! Uuuu... takie piękne deklaracje, a ja nawet nie mam czasu na forum zajrzeć porządnie :((( Nawet w tzw. weekend tylko na kilka chwil mi się udało... Chatko dzięki za dobre chęci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.10.02, 20:59 A dla mnie piatek DLUGIEGO weekendu poczatek - poniedzialek mamy wolny, amerykanskie swieto! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Piatek weekendu poczatek 12.10.02, 13:06 to ja też przyłączam się do życzeń :))) Oka jakie amerykańskie święto jest w polski Dzień Nauczyciela? ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.17.79.204.lifespan.org 15.10.02, 22:41 Columbus Day, czyli Dzien Kolumba! Dziekuje za pozdrowienia i re-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 12.10.02, 13:06 a jakie to święto? czyżby już dziękczynienia było? nie, za wcześnie przecież. ale na samą myśl o pieczonym indyczku ze słodką patatą i w kwaśnych żurawinkach ślinka leci. w zeszłym roku na brooklynie będąc trzy dni takiego wielkiego skurczybyka jadłem. mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
vxy Re: Piatek weekendu poczatek 12.10.02, 23:54 Widzę, że apetyt waszmościowi już dopisuje. Toteż mniemam ześ już zdrowy. Prawda li to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 14.10.02, 17:03 powiem szczerze iż nie jestem zdrowy, lecz już nie mam siły w domu leżeć. szkoda życia, a i lektury sie pokończyły wszystkie co na czarną godzinę i czas choroby pochowane miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Piatek weekendu poczatek 25.10.02, 23:41 Nie pozycze Wam tego weekendu, bo wyjezdzam,ale mam nadzieje ze nie ma takiej potrzeby i juz cieszycie sie obietnica wolnej soboty z dzieciakami w domu ;), obiadem u tesciow w niedzielne popoludnie ...;))))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 19:28 chatka_ napisała: > Nie pozycze Wam tego weekendu, bo wyjezdzam,ale mam nadzieje ze nie ma takiej > potrzeby i juz cieszycie sie obietnica wolnej soboty z dzieciakami w domu ;), > obiadem u tesciow w niedzielne popoludnie ...;))))! ani jednych ani drugich nie posiadam, ale dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Piatek dlugiego weekendu poczatek 08.11.02, 18:23 Do napisania w poniedzialek, jak sie oczywiscie nie utopie albo hipotermia mnie nie zabije, po tym jak z kajaka wylece:) Trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Piatek dlugiego weekendu poczatek 08.11.02, 19:10 chatka_ napisała: > Do napisania w poniedzialek, jak sie oczywiscie nie utopie albo hipotermia mnie > > nie zabije, po tym jak z kajaka wylece:) Trzymajcie kciuki! Chatko, a sprawiłaś już sobie www.wig.lublin.pl/str2.htm ? Z tym żaden mróz niestraszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 20:21 ja tez............. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ czwartek weekendu poczatek 14.11.02, 16:04 dla mnie zaczynie sie juz dzisiaj,wiec tradycyjnie pozycze wam fajnego weekendu i znikam.Do soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: czwartek weekendu poczatek 14.11.02, 16:24 chatka_ napisała: > dla mnie zaczynie sie juz dzisiaj,wiec tradycyjnie pozycze wam fajnego weekendu > > i znikam.Do soboty. > A dla mnie trwa przez cały tydzień, więc równie dobrze też mogę wam dzisiaj pożyczyć miłego weekendu. ___________________ Freewolf ("Si vis amari, ama.") Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Piatek weekendu poczatek 09.05.03, 15:58 No to zaczynam weekend! Trzeba wcześniej zacząć, bo jutro do pracy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nxa Re: Piatek weekendu poczatek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:59 A ja musiałem zabrać pracę do domu... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Piatek weekendu poczatek 09.05.03, 22:19 Ja też :( Ale jutro idę ją odnieść :))) Odpowiedz Link Zgłoś