hazii 07.12.06, 18:36 Tydzień był okropnie cieżki ale teraz sobie odpoczne ... a Wy jakie macie plany na weekend ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marteczka07 Re: weekend sie zbliża !!! 07.12.06, 18:39 ja nic specjalnego, chyba spedze go w domu z rodzinka jak zwykle... jeszcze 1 dzien przede mna do weekendu wiec zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
m.garstka Re: weekend sie zbliża !!! 07.12.06, 18:43 miałam jechać z Miśkiem do mojej rodziny na Śląsk,ale nie jadę...w ogóle-smutno się zapowiada i nie chcę myśleć o weekendzie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: weekend sie zbliża !!! 07.12.06, 18:51 Mam zajęcia, a w niedzielę wieczorkiem zobaczę się z Oblubieńcem. Już się nie mogę doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: weekend sie zbliża !!! 07.12.06, 19:15 Będę się pakować bo 17 lece do NM do Irlandii :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamforest Re: weekend sie zbliża !!! 07.12.06, 19:55 Chcialabym pojsc sobie na impreze do Mandragory, maja drogie bilety, ale swietni dj'e :D Jeszcze nigdy tam nie bylam, trzeba sie w koncu wybrac ;) No i to swietna okazja, by odreagowac caly ten stres... ale nie wiem czy sie uda, pewnie znowu zakuwac bede. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: weekend sie zbliża !!! 07.12.06, 20:05 w piatek pewnie pojdziemy do kina + drinki po, w soboto obiad z przyjaciolmi w nowo otkrytej perelce doslownie "za rogiem"- francuska restauracja gdzie jadlam najlepsze kokosowe creme brulee :) potem pewnie wpadniemy do knajpy w ktorej od 15:00 beda gromadzic sie tlumy przyjaciol na drinka lub 10 :) no i pakowanie bo w niedziele lecimy na tydzien do Marrakeszu YAAAAAAAAAY Jednym slowem weekend zapowiada sie swietnie :) Zycze wszystkim bardzo udanego z gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: weekend sie zbliża !!! 08.12.06, 07:59 No i całe szczęscie.... a ja znowu mam wolne od szkoly <jupi>!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: weekend sie zbliża !!! 08.12.06, 08:09 ja mam również wolne od szkoły ale natłok innych zajęć... wczoraj znów ściełam się z mamą.. czasami mam dość. wysiadam. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: weekend sie zbliża !!! 08.12.06, 08:42 cały tydzien nie widziałam sie z ukochanym- dawno tak nie było!! ja mam na rano, on na 2 zmianę.więc wreszcie spędzimy ze sobą cały dzien!! w niedzielę. bo w sobotke tez pracuje. co ja mam robic w sobotni wieczór? hmm Odpowiedz Link Zgłoś